19
-
viasz #19 Tényleg azt kéne, hogy csendes sztrájkolni az ilyen semmit mondó, értelmetlen híreknél... -
#18 két dolog esetén szokott a legnagyobb flame lenni az egyik az apple, a másik Japán (mangás dolgok), úgy látszik most nem jött be az esgének ^^ -
#17 Amikor a Nokia 6280am volt , már ott is volt lehetőség arra hogy az üzenetekbe hangulatjeleket illessz :)
Igaz az nem emodzsi , de a célnak az is megfelel. -
#16 Ez hiányzott mint egy falat kenyér... -
#15 Mikor jon? -
#14 Hipsterség. Komolyan ilyen szirszarokról is kell már cikket írni? Hová süllyed az ezsdzsí. -
Namelesske #13 Ezt már az egyiptomiak is szerették 5000 évvel ezelőtt :D Még hogy új funkció. -
Szefmester #12 Akkor azok akik leginkább hieroglif írással írnak sms-t azoktól csak egy olvashatatlan vacakot fogok kapni sok sok kockával.. majd visszaírom hogy a "vízszintes 7: sajt" hátha csak rejtvényt fejt és kérdezett valamit. -
kvp #11 Tobb fajta ilyen smiley van. Az alap ascii7-es kodokbol allok mindenhol megjelennek. A bonyolultabbakhoz kell unicode tamogatas, a meg bonyolultabbakhoz pedig telepitett japan karakterkeszlet. Valamiert a sony-ericsson telefonokon mindharom jol mukodik...
http://hu.wikipedia.org/wiki/Hangulatjel#A_jap.C3.A1n_emotikonok
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_emoticons#Eastern
(-.-) -
#10 Kiprbóbáltam, windowson csak két fekete négyzetet mutat, gondolom ez a helyzet iphone/más telefon esetében is -
G_ArchAngel #9 Nem az amerikai, europai kozonsegnek szol. Bar a japan es korei piac is novekszik, de a kinai iszonyatos novekedesben van, igy azoknak a tiz(szaz?)millioknak kedveskednek ezzel. -
Szefmester #8 oké szöveges szmájlit fog látni.. de milyet? egy kódot? :sörösüveg: vagy valaki megpróbálja karakteresen ábrázolni? nagyon nem mindegy. -
viasz #7 A semmi köré ekkora hírt kerekíteni, azért tisztelet...!
Legalább van még egy ájfónos hír... -
#6 amelyik Telefon nem támogatja, ott szerintem sima szöveges szmájlit fog látni, de nem próbáltam, az is lehet, hogy egy fekete négyzetet:) -
hungi #5 És ugye ezt így látja minden mobilos, azok is akiknek nincs ifonjuk?
Sms-ben biztos nem megy át, mms-t meg nem biztos hogy fogad mindenki - én pl. az adatkapcsolattal együtt elsőként tiltattam le az előfizetésemem (van akinek elég a wifi is az okostelefonján...). -
speed2006 #4 Ne legyetek már gonoszak. iPhone-ra lesz. Nem lehet se értelmetlen, se rossz.
Na jól van, ezt kissé troll volt. :-) de nem tudtam magamba tartani. -
#3 Az emojik eddig is ingyen elérhetőek voltak, külön telepítéssel (már vagy 2 éve). Most az, hogy iOS telepítéssel is megkapod..., hát na bumm, nagy hír. Amúgy meg kb. az első 4-5 üzenetig amíg új, addig vicces, utána láthatóan egyre kevésbé erőltetik és visszatérnek a hagyományos szavakhoz. Legalábbis ismeretségi körökben ezt tapasztaltam. -
FoodLFG #2 (●°▽°●) (◕ε◕..)フフフ
山(^.^)山 -
#1 Ennek az égvilágon semmi értelme.