"Könnyíteni kellett a Dead Space 2-n"

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Steam?

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Eléggé beszédes: "mikor letöltöttem"...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Velem elõfordult egy résznél - pont nem figyeltem, hogy mit mondott a szöveg - amikor megkaptam a lassító cuccot. És nem is tudtam, hogy van - csak át akartam futni az ajtó alatt órákon keresztül... :D
Na akkor pont nem adott semmi instrukciót, vagy játszotta volna le újra a hangfelvételt.
na ha már van hír róla: 7végén akciózzák mind2t sztímen. 1. rész 2.5, második 7.5 kilfeldi fizetõeszköz.
http://store.steampowered.com/sub/8672/

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Emlékszem még mikor letöltöttem elõször az elsõ részt, akkor még lövésem se volt mi az a Dead Space csak gondoltam kipróbálom mert van idõm. Nagy durván jó játék volt. A 2. sem volt rossz, csak sajnos jellemzõ a folytatásokra hogy monumentálisabbak mint az elõd. Talán ezért is történt meg az hogy elment túlélõ horrorból akció játékba. Lehet vissza kellene térni az elsõ részhez ahol tényleg olyan hangulat uralkodott hogy majd beszartam 1-2 helyen. Az a folyamatos magány és bezártságérzés az utánozhatatlan volt.A könnyítést meg baromságnak tartom meg a fejtörõk hiányát is. De örülök hogy folytatták mert azért a 2 se lett rossz játék, sõt....

Azt vedd figyelembe, hogy az elsõ rész egy ûrhajón játszódik, a második pedig egy egész kolónián. Persze nem volt kötelezõ odavinni. Még így is az év legjobb tps-e volt számomra. HC fokozaton pedig kihívás is volt a játékban. Az elsõ rész szerintem is jobb volt.
Tinman
Hibái ellenére is durván kiemelkedik az átlagból...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Skynet
Dead Space 2 egy fos volt az elsõ részhez képest.
Az egyetlen hely ahol tudta hozni az elsõ rész hangultatát a visszatérés az Ishimurára volt ahol befelé menet szinte nem történt semmi..
A DS2 egy szobáról szobára történõ agyatlan hentelés lett, az elsõ részben az volt a jó hogy nem kellet hentelni, de pár helye így is sok vlt az akció,erre a 2-ben gyakorlatilag vagy 10szer többen törnek ránk...
Látszik mi kell a mai generációnak. Minimal gondolkodást igénylõ fejtörõk, és agyatlan hentelés. Kár érte.
Az elsõben épp a kihívást élveztem.
A másodikban is, de végig kellett játszanom ahhoz egyszer, hogy valami nehézséget vihessek a játékba. A túlélõ horror lényege az, hogy nehéz legyen túlélni.
wedge31
Tízbõl három lökött ez még jó arány a magyar viszonyokhoz képest nálunk forditva lenne...<#nyes>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

IMYke2.0.0.0
Egyetértek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

koschwarz
igen, ha egy ideig toporogtál, akkor szó szerint elhintett szóban valami tippet isaac, vagy talán a csaj is a rádión. nekem egy ilyen alkalom volt, egyébként meg a 2. részben pont az elsõ rész feladatait hiányoltam a leginkább. amikor ki kellett menni a kisbolygóra, a regenerálódó szörny elõli menekülések, stb...itt meg volt néhány "találd meg és rakd be az energiacellát a helyére" feladat....röhej.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

"Sokkal célravezetõbb ha idõvel (vagy lekérés hatására) "hinteket" vágna be a leragadt játékosnak a motor"

A dead space 2 ben amúgy van ilyen.
ffxi
Tisztára mint RE5, csak a grafika. De attól még megvettem mindkettõt :P

Fákjúal!

Kensin
És így halnak meg manapság a játékok.

Ez jut róla eszembe: Duty Calls
Tinman
"De amikor a tesztelés során tízbõl három ember nem tudott túljutni rajtuk, át kellett gondolnunk a struktúrát. Így könnyítettünk,"

Undorító!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

psishock
hát igen szar megoldás szerintem.
Sokkal célravezetõbb ha idõvel (vagy lekérés hatására) "hinteket" vágna be a leragadt játékosnak a motor, így tanítva õt miként is tudna boldogulni egy hasonló helyzetben, de legalább kreativitásra ösztönözni. Növeled a problémamegoldó képességét, azaz valahol növeled az IQ-ját is mivel sikeresen kell használnia és kombinálnia a tudását.

Azzal hogy lebutítják a játékmenetet, nevelés helyett következetesen pont hogy lebutítják a játékost is, mivel teljesen kizárnak bármilyen "erõltetõbb" szintû agymunkálat a képbõl.

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2