"Könnyíteni kellett a Dead Space 2-n"
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Na akkor pont nem adott semmi instrukciót, vagy játszotta volna le újra a hangfelvételt.
http://store.steampowered.com/sub/8672/
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az egyetlen hely ahol tudta hozni az elsõ rész hangultatát a visszatérés az Ishimurára volt ahol befelé menet szinte nem történt semmi..
A DS2 egy szobáról szobára történõ agyatlan hentelés lett, az elsõ részben az volt a jó hogy nem kellet hentelni, de pár helye így is sok vlt az akció,erre a 2-ben gyakorlatilag vagy 10szer többen törnek ránk...
Látszik mi kell a mai generációnak. Minimal gondolkodást igénylõ fejtörõk, és agyatlan hentelés. Kár érte.
A másodikban is, de végig kellett játszanom ahhoz egyszer, hogy valami nehézséget vihessek a játékba. A túlélõ horror lényege az, hogy nehéz legyen túlélni.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
A dead space 2 ben amúgy van ilyen.
Undorító!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Sokkal célravezetõbb ha idõvel (vagy lekérés hatására) "hinteket" vágna be a leragadt játékosnak a motor, így tanítva õt miként is tudna boldogulni egy hasonló helyzetben, de legalább kreativitásra ösztönözni. Növeled a problémamegoldó képességét, azaz valahol növeled az IQ-ját is mivel sikeresen kell használnia és kombinálnia a tudását.
Azzal hogy lebutítják a játékmenetet, nevelés helyett következetesen pont hogy lebutítják a játékost is, mivel teljesen kizárnak bármilyen "erõltetõbb" szintû agymunkálat a képbõl.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2