12
-
hakos007 #12 emberek az elite fizetős??? mert én nem emlékszem hogy regeltem volna és azt írja hogy az e-mailem foglalt... -
Zero 7th #11 Azé' ez mondjuk úgy 6-8 éve nem igaz. Egy Doom pályát össze lehet rakni ennyi idő alatt, persze, de ha ezt ma megpróbálod, akkor CoD-engine ide vagy oda, úgy is fog kinézi, mint egy Doom pálya...
2000 környékén ömlöttek a modok, mapok orrba-szájba, könnyű volt az akkori profi szintet hozni amatőrként, mert a grafikus motor volt a korlát. Ma meg ha meglátsz egy homályosabb, vagy nem 100% pontosan illesztett textúrát, azt mondod rá, hogy szar map. -
#10 Egy új pálya nagy DLC. Egy community mapper két délután összerakja nekik 15 dodóért. -
#9 Biztosan nagyon megbecsült dolog arrafele átmásolt-átnevezett játékot direkt szar mapokkal kiadni, hogy utána majd pénzért vegyünk értelmesebb pájákat, amik nem csak a futkosós CQB-ről szólnak
A NAGY BÜDÖS LÓFASZT
Amíg a csalókat TÁMOGATJÁK, addig mindenkit elrettentek a legális másolattól. Eddig 11 ismerőst sikerült elriasztanom a szutyoktól. -
#8 Xar neked... -
#7 Kár, h nincs Call of Duty Elite PC-re (amihez járna az összes DLC). Én kiadnék 10 ezret érte, h 1 évig megkapjam ezt a 20 dlc-t. Tényleg lehúzásnak tűnik és gazdag se vagyok, de ez az MW3 eléggé bejön :D -
#6 Csak 20-t. De DARABJÁÉRT! -
tomboy013 #5 Szereted a CoD-ot, de ezt azért én is nevetségesnek találom. -
#4 És a sok madár meg is veszi :D -
kjhun #3 Ja, és mennyi suskát kérnek majd el értük? 50$-árt az összesért? -
Lack #2 Úgy látszik az Activision-nek is fejőstehén kell, mint az EA-nek a Sims 3. Csodás. -
#1 20 dlc ebből vagy 10-15 dlc majd valamelyik régi COD konvertált pályáját fogja tartalmazni...Vegyétek birkák..:D