153
Футбольный клуб Динамо Москва
-
#73 És már 0-3. Dzsudzsáknak eddig volt egy jó beindulása és egy jó lefordulása, amit két rossz passz követett és rengeteg eladott labdája. -
#72 na ezt megnézem
port klubom van:D:D:D
0:2 eddig a zenitnek:D:D:D -
#71 Dinamo - zenit Sport klub élő.
Dzsudzsák kezdő. Bár eddig 3 labdát eladott 10 perc alatt -
#70 aha,értem,hát lesz ez jobb is tutira,első meccse,pont a céeszkáa ellen,felveszi a ritmust 2-3 bajnoki alatt,és jó lesz :) -
paly90 #69 1 gólpassz és más semmi....kb ennyi...mondjuk nem is nagyon keresték a társak, de amikor nála volt a labda akkor is vagy rosszul adta be vagy hátrafelé passzolt...a pontrúgásai meg egyszerűen szörnyűek voltak... -
#68 Szerintem rosszul játszott az egész csapat, Dzsudzsáknak kb az az egy megmozdulása volt jó. A gól után viszont meg jött a kedvük. Utána egész jól pörögtek.
-
#67 1-1 lett Dzs gólpasszt adott,összefoglaló van már a meccsről? Ti néztétek? Lázska hogy csapatta? -
paly90 #66 reméljük...
csak az a baj h most a NS isteníteni fogja...pedig nem érdemli meg azért...1 jó labdája volt egész meccsen... -
#65 Legalább talált egy gólpasszt, talán segít az önbizalmán. -
paly90 #64 sajnos Balázska még jobban... -
#63 Elég halovány ez a Dinamo eddig -
#62 látni látni fogjuk nagy valószínűséggel a nemzetközi porondon...csak ugye nem mindegy el vagy bl...
-
#61 na az egy nagy meccs lesz,eldőlhet hogy ősszel látjuk-e nemzetközi porondon balut -
#60 gyinamó-anzsi 0:1
3. a gyinamó 2 pont le van maradva a cska mögött(1. hely bl-2,hely bl selejetző)
köv meccs: cska-gyinamo (dzsudzsákkal, ott sok minden eldőlhet) -
#59 igen?
kösz jó tudni -
#58 jaaaaaaaa nem,van egy kikötés az új szerződésében,a dinamo első anzsi elleni meccsén nem játszhat -
#57 szerintem csak simán nem jelölték -
#56 megy a gyinamo-anzsi meccs
na most zsuzsika keretbe sincs????
sérült lenne?? -
#55 én ugyan nem,aki nézi az nso-t,az minden nap találkozik az éppen aktuális Dzsudzsák sztorival,hogy Kurányival éppen mit ebédeltek,vagy hogy az edzés utána milyen cipőt néztek ki maguknak :DDDD -
IXEMGabeo #54 Lemaradtatok eme jeles alkalomról srácok? -
#53 Előrelépés
Jó jó csak felkészülési meccs -
commissioner #52 igen, egyetértek, de azért én úgy elnéztem volna, h gólpasszt ad Etonak :D -
#51 az a lényeg,hogy szépen végigcsinálja a felkészülést,és akkor nem lesz gond,alapembere lesz a dinamonak! -
commissioner #50 Dzsudzsák vesztes meccsen mutatkozott be -
IXEMGabeo #49 mi a helyzet "szeretett" csapatunkkal? máá látom banner is van -
#48 Wow milyen őszinte mosoly
szerk.: a sors iróniája hogy mikor kijött a FIFA 12, a Dinamoval kezdtem menedzser módot és leigazoltam Bazsikát. Csak én 14m euróért vettem :D -
#47 szerintem minden oldalon 5 sor az ami fontos, a többi csak cikkelyek meg paragrafusok leírása...:D -
Neoncsoves #46 "nem vállalunk felelősséget azért, hogyha az orosz maffia esetleg elrabolná, kirabolná, esetleg meggyilkolná." -
#45 az van benne hogy aszondja.........én dzsudzsák balázs kijelentem mindig hűen fogom szolgálni a gyinamót,sohe el nem hagyom magasabb fizetésért ,stb stb.... -
#44 jó vaskos szerződés,egyszer úgy belepillantanék egy futballista szerződésébe,hogy mégis miről tudnak rizsázni több oldalon keresztül -
IXEMGabeo #43 D betű a mezén pont a nevéhez illik -
#42 Nincs mit. A gyári oldalról van, én csak bekopiztam. -
#41 köszi
jó lett
-
#40 na dobtam be bannert is :ASDasdasd -
#39 jaj ez lemaradt :ASDasdasd
-
-
#37 zsír
-
#36 -
#35 -
#34 én a hírekben úgy hallottam,hogy a fizuja évente elérheti a 3 milliárd forintot,szal szerintem ebben prémiumok is vannak