Rettentő rossz filmé 2012 első hatalmas mozis sikere

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ezt meg Te nézted be egy kicsit, mert az a rész arról szól, hogy manapság alig látni horrort a moziban és hogy a nagy részük meg is bukik,"

Nincs szó semmiféle bukásról, nézd meg CTRL+F. Csak arról, hogy kevés a nagy siker. Elég nehéz megbuktatni egy horrort, ha 10-20 millió dollárba kerül. Anyagilag szinte minden horror. De közel sem hoznak ennyi pénzt, mint ez.
A sablon marketinget visszavonom mert tényleg lehetett benne valami ha ennyire el tudta adni a félelmet. Sablon azért jutott eszembe mert hogy a Vatikán se akarta az emberek szeme elé tárni, meg talált videokazetta.

Viszont hogy a felsorolt horrorok egyike sem bukás? Ezt meg Te nézted be egy kicsit, mert az a rész arról szól, hogy manapság alig látni horrort a moziban és hogy a nagy részük meg is bukik, ami teljesen így van, érdemes megnézni a boxofficemojo.com -on õket. Persze ott vannak a kivételek is csak sajnos az anyagilag sikeres horrorfilmek számítanak kivételnek.

Azért most jó nagy hülyeséget írtál. A látványfilmek és a romkomok kellenek? Akkor ez a film miért lett ekkora nagy siker? Majd leírod, hogy a siker és a minõség nem jár együtt. De errõl szól a cikk is, hogy nagy a siker (épp azért, mert nem volt sablonos a marketingje) és gyenge a film. Az már csak hab a tortán, hogy a felsorolt horrorok egyike sem bukás. Tök olcsó filmekrõl van szó. Lehet, hogy csak egy másik dimenzióban olvastál. 😊
Sajnos az amerikai bevételek egyáltalán nem mérvadóak egy film minõségét tekintve, fõleg ha horror, és ez az imdb-vel is nagy többségében ez a helyzet. Amcsiknak most kizárólag a szuperhõs látványfilmek és a romkomok kellenek sajnos.
Amúgy a cikkbõl tényleg nem derül ki hogy mi a baj a filmmel, csak hogy a marketingje sablon volt meg hogy a nézõknek nem tetszett. (lehet nem volt benne szuperhõs és a csávó nem jött össze a csajjal a végén?)

Amúgy meg a cikkben felsorolt anyagilag bukott horrorfilmek szinte kivétel nélkül jók, de legalábbis nézhetõek voltak (kivéve talán a cápák éjszakáját).

Chocho
Meg kéne szakítanod velük a kapcsolatot, amíg még nem késõ.

Gaming is believing.

Ha a Vatikán és tiltás szó szerepel a marketing anyagban máris spóroltak sok millió hírdetési költséget a filmesek 😄
Másnak meg nem tetszett. Van ez így. Átlag.
A Darkness F-et kapott? Az egyik legjobb horror volt amit láttam.

Ĥ|Ψ>≈iħ∂|Ψ>/∂t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!

Ha a hagyománytisztelõ keresztények azt mondják ne nézd meg, akkor a dilis amcsi és magyar tutira ráveti magát ezerrel, mint gyöngytyúk a Jackassra. Ennyi a konzekvencia.
passatgt
nem kell olyan messzire menni, több ismerõsöm is volt akit hetekig kellett gyõzködni, hogy a paranormal activity egy kitalált film csak

Egyébként ha az SG.hu-ra hagyatkoznék filmek terén, akkor a nagy marketigköltségû filmeket meg kellene néznem mert jók(gondolom ide is jut néhány dolcsi). Nem amerikai filmet elvétve látnék, valóban érdekes, és olyan filmet ami hozzáad az emberhez, egyet sem látnék 😄
ez nekem magyarázatra szorul , persze lehet látnom kellene a filmet....
Szánalmas az egész "ördögûzés". Ha egy kicsit is képzettek lennének pszichológiából, nem vennék magukat komolyan.. 😄 😞
Te aztán tudod mit hisznek el meg mit nem. Attól, hogy elmegy valaki moziba még nem kell hinnie semmiben...Ha meg hisz benne, az sem a te dolgod. De hogy emiatt lehúzni õket...
Egyébként én is meg szeretném nézni, mert érdekel, aztán mondok egy véleményt, nem a scoreok érdekelnek. Pl a paranormaly activity egyáltalán nem érdekelt akármilyen jó pontokat is kapott. Szóval szerintem nem csak az a birka aki egy rossz filmet megnéz, hanem az is aki a scoreok alapján fogalmazza meg hogy jó-e egy film vagy nem.
Honnan veszed, hogy elhiszik? Lehet látták a trélert, ami tényleg parás és beülnek filmet nézni, nem kell egybõl lenézni más embereket...
Dynamic
"Inspired by true event", "a Vatikán betiltotta", "amatõr" felvételek, nézõi reakciók... azért sikerült a legnagyobb marketing bullshiteket összegyûjteni a készítõknek.
Broafka
hát én mindig tartok kicsikét a mostani horror filmektõl, mert nagyon gyöngére sikerednek, de ezt az elsõ trailer után, amit láttam a moziban, én szeretném megnézni. Parásnak tûnt. Szerintem egyedül otthon, sötétben egy csomag pattogatott kukorica mellett "kellemes" idõtöltés lesz (megvárom a normális dvd-s verziót, de lehet megnézem moziban)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

kozik
Mar csak azt nem tudjuk, mi bajuk volt a filmmel. Az az egy erdekelt volna.

Leszarom. Meg azt is, akinek nem tetszik.

Te benne vagy abban a 80%-ban vagy nagyvonalúan kihagyod magad?

Egyébként meg mit hisz el? Senki nem hisz el semmit. Fõleg nem valaminek a népe vagy 80%-a. Az, hogy egy filmet megnéz az amerikai lakosság 1%-a, nem jelent semmit.
Jézusom de szutyok...

USA népe elhiszi az a gáz... Bár az Európai lakosság 80%-a is ezen a szinten van valahol