21
-
kalapos01 #21 "Ezt meg Te nézted be egy kicsit, mert az a rész arról szól, hogy manapság alig látni horrort a moziban és hogy a nagy részük meg is bukik,"
Nincs szó semmiféle bukásról, nézd meg CTRL+F. Csak arról, hogy kevés a nagy siker. Elég nehéz megbuktatni egy horrort, ha 10-20 millió dollárba kerül. Anyagilag szinte minden horror. De közel sem hoznak ennyi pénzt, mint ez. -
mochee #20 A sablon marketinget visszavonom mert tényleg lehetett benne valami ha ennyire el tudta adni a félelmet. Sablon azért jutott eszembe mert hogy a Vatikán se akarta az emberek szeme elé tárni, meg talált videokazetta.
Viszont hogy a felsorolt horrorok egyike sem bukás? Ezt meg Te nézted be egy kicsit, mert az a rész arról szól, hogy manapság alig látni horrort a moziban és hogy a nagy részük meg is bukik, ami teljesen így van, érdemes megnézni a boxofficemojo.com -on őket. Persze ott vannak a kivételek is csak sajnos az anyagilag sikeres horrorfilmek számítanak kivételnek. -
kalapos01 #19 Azért most jó nagy hülyeséget írtál. A látványfilmek és a romkomok kellenek? Akkor ez a film miért lett ekkora nagy siker? Majd leírod, hogy a siker és a minőség nem jár együtt. De erről szól a cikk is, hogy nagy a siker (épp azért, mert nem volt sablonos a marketingje) és gyenge a film. Az már csak hab a tortán, hogy a felsorolt horrorok egyike sem bukás. Tök olcsó filmekről van szó. Lehet, hogy csak egy másik dimenzióban olvastál. :) -
mochee #18 Sajnos az amerikai bevételek egyáltalán nem mérvadóak egy film minőségét tekintve, főleg ha horror, és ez az imdb-vel is nagy többségében ez a helyzet. Amcsiknak most kizárólag a szuperhős látványfilmek és a romkomok kellenek sajnos.
Amúgy a cikkből tényleg nem derül ki hogy mi a baj a filmmel, csak hogy a marketingje sablon volt meg hogy a nézőknek nem tetszett. (lehet nem volt benne szuperhős és a csávó nem jött össze a csajjal a végén?)
Amúgy meg a cikkben felsorolt anyagilag bukott horrorfilmek szinte kivétel nélkül jók, de legalábbis nézhetőek voltak (kivéve talán a cápák éjszakáját). -
#17 Meg kéne szakítanod velük a kapcsolatot, amíg még nem késő. -
morden #16 Ha a Vatikán és tiltás szó szerepel a marketing anyagban máris spóroltak sok millió hírdetési költséget a filmesek :D -
kalapos01 #15 Másnak meg nem tetszett. Van ez így. Átlag. -
philcsy #14 A Darkness F-et kapott? Az egyik legjobb horror volt amit láttam. -
Zoliz #13 Ha a hagyománytisztelő keresztények azt mondják ne nézd meg, akkor a dilis amcsi és magyar tutira ráveti magát ezerrel, mint gyöngytyúk a Jackassra. Ennyi a konzekvencia. -
#12 nem kell olyan messzire menni, több ismerősöm is volt akit hetekig kellett győzködni, hogy a paranormal activity egy kitalált film csak -
morden #11 Egyébként ha az SG.hu-ra hagyatkoznék filmek terén, akkor a nagy marketigköltségű filmeket meg kellene néznem mert jók(gondolom ide is jut néhány dolcsi). Nem amerikai filmet elvétve látnék, valóban érdekes, és olyan filmet ami hozzáad az emberhez, egyet sem látnék :D -
Merces #10 ez nekem magyarázatra szorul , persze lehet látnom kellene a filmet.... -
endrev #9 Szánalmas az egész "ördögűzés". Ha egy kicsit is képzettek lennének pszichológiából, nem vennék magukat komolyan.. :D :( -
joola #8 Te aztán tudod mit hisznek el meg mit nem. Attól, hogy elmegy valaki moziba még nem kell hinnie semmiben...Ha meg hisz benne, az sem a te dolgod. De hogy emiatt lehúzni őket... -
morden #7 Egyébként én is meg szeretném nézni, mert érdekel, aztán mondok egy véleményt, nem a scoreok érdekelnek. Pl a paranormaly activity egyáltalán nem érdekelt akármilyen jó pontokat is kapott. Szóval szerintem nem csak az a birka aki egy rossz filmet megnéz, hanem az is aki a scoreok alapján fogalmazza meg hogy jó-e egy film vagy nem. -
morden #6 Honnan veszed, hogy elhiszik? Lehet látták a trélert, ami tényleg parás és beülnek filmet nézni, nem kell egyből lenézni más embereket... -
#5 "Inspired by true event", "a Vatikán betiltotta", "amatőr" felvételek, nézői reakciók... azért sikerült a legnagyobb marketing bullshiteket összegyűjteni a készítőknek. -
#4 hát én mindig tartok kicsikét a mostani horror filmektől, mert nagyon gyöngére sikerednek, de ezt az első trailer után, amit láttam a moziban, én szeretném megnézni. Parásnak tűnt. Szerintem egyedül otthon, sötétben egy csomag pattogatott kukorica mellett "kellemes" időtöltés lesz (megvárom a normális dvd-s verziót, de lehet megnézem moziban) -
#3 Mar csak azt nem tudjuk, mi bajuk volt a filmmel. Az az egy erdekelt volna. -
zetortraktor #2 Te benne vagy abban a 80%-ban vagy nagyvonalúan kihagyod magad?
Egyébként meg mit hisz el? Senki nem hisz el semmit. Főleg nem valaminek a népe vagy 80%-a. Az, hogy egy filmet megnéz az amerikai lakosság 1%-a, nem jelent semmit. -
finizlik #1 Jézusom de szutyok...
USA népe elhiszi az a gáz... Bár az Európai lakosság 80%-a is ezen a szinten van valahol