Továbbra sincs infó a Doktor House és a Terra Nova folytatásáról
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerencsére nem a tudtod dönt😊 elég rosszul tudod ugyanis. senki sem mondta, hogy a 8. évad lesz az utolsó.
Nem lett rossz a Terra Nova. Sajnálnám ha nem folytatódna.
A nova a feletol kezdett jo lenni. ( nekem )
Firefly? Na igen az nagyon hianyzik....
Firefly? Na igen az nagyon hianyzik....
Nekem a nova nagyon tetszett pedig, mondtam magamban hogy "istenem dínók, milyen sz*r lesz" de szerintem egy egyedit alkottak a készítõk. Ráadásul sztem úgy sikerült családi filmet alkotni hogy nem rontották el a komoly részeket a gyermekes részekkel.(ha vkinek nem világos mírõl beszélek, nézze meg a régi battlestar galactica egyik részét) Egyensúlyban volt a epizódikus és az azokon átívelõ történet is. Én nagyon fogom sajnálni ha esetleg leveszik a mûsorról, hamár a LOst ot végig kellett néznem..
Tudtommal a House-ról már 1 éve elmondták, hogy a nyolcadik évad lesz az utolsó...
"Úgy tûnik, hogy az amerikai Fox csatorna nehezen mond le sorozatairól" ...
Firefly?
Firefly?
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
Semmiképp sem érdemes tovább nézni, nem javult sehova. De, ha javult is volna, akkor sem lenne érdemes, hiszen, aki szart ír, az késõbb is fog szart írni.
A Terra Nova a felétõl kezdett exponenciálisan javulni. Szeritnem ha még van benned egy kis kedv, nézd tovább.
A House viszont se nem jobb, se nem rosszabb mint az elõzõ évadok. Nem értem a lemorzsolódást... bár talán épp az a baj vele, hogy mindig ugyanolyan: unalmassá vált.
A House viszont se nem jobb, se nem rosszabb mint az elõzõ évadok. Nem értem a lemorzsolódást... bár talán épp az a baj vele, hogy mindig ugyanolyan: unalmassá vált.
A Terra Nováért nem kár, amilyen beharangozások voltak róla, úgy gondoltam, hogy végre vérbeli idõutazós-dínós sf fantasy lesz, de egy gáz családi drámát láttam csak. csalódtam a sorozatban, felénél abba is hagytam, addig gondoltam, talán érdekes lesz.