6
  • FoodLFG
    "I used to be an adventurer like you, then I took an arrow in the knee."
    xD

A korlátolt japán Final Fantasy-t meg sohasem bírtam.
  • wraithLord
    Ezzel nem azt akartam írni, hogy ezenkívül minden más megfelelt a kor követelményeinek... :D
  • Seth
    A havi előfizetés asszem még mindig ingyenes,pedig nem annak tervezték :) Először +2 hónapot kapott mindenki,aztán mégegy meg mégegy , és azóta ez megy
  • Anomaly
    "Nyugaton azonban nem mindenkinek jön be ez a stílus és a fenti kategóriában épp ezért győzhetett a Final Fantasy XIV, mely rengeteg hibával küzdött megjelenésekor és végül ingyenessé is vált."

Ingyenessé? Ezt hogy érted? Mert a honlapján meg ennyiért árulják:

$49.99
  • ntom
    nekem semmi gondom nem volt a játékmenettel, annál inkább pl. az autópályás résszel, ahol bebizonyosodott, hogy a 10 éve összepakolt pályákon max. gyorsan textúrákat cseréltek az utolsó 3 hónapban, de alapvetően az úton lévő modellek száma (kukák, újságok, stb) kb. a siralmas kategóriát képviselte. Az egész játékon ezt éreztem.
    Nézz meg egy crysis 2 utcaképet ehhez képest. DNF-ben felnézel egy létrán, és az összes fokra ugyanaz a textúra van ráfeszítve, röhej
  • wraithLord
    Már megint a Duke Nukem Forevert szidják? Szerintem pedig pont azok szerint nem volt rossz, akik nagyon várták, mert az tudják, mi volt az a Duke Nukem...
    Én örülök, hogy a Gearbox pár órára megörvendeztetett valamivel, ami már nincs, és nem is lesz... Nem a Duke Nukemre gondoltam, hanem az elavult játékmenetre, amit a DNF képvisel. A régi idők hasonló FPS-eire emlékezteti az embert...