39
The Dark Eye - Chains of Satinav
  • bizkit
    Köszönöm! Óriási! :)
  • Sir Quno Jedi
    12 isten van a panteonban és a főistent tudod, mert gyakran hivatkozik rá a főszereplő ÉS találhatsz egy táblát aminek a hátán számok vannak...

Hmmmm...
  • bizkit
    Sziasztok!

Én szerintem már a vége felé tartok, de most nem tudom mit kell csinálni. A kör alakú nyomható kőlapoknál az akadémián! A kulcsot már bele tettem a közepébe és most ha jól gondolom 5 kőlapot kellene megnyomnom helyes sorrendben. Segítsetek kérlek! ;)
  • csgj
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ja, tényleg, elfelejtettem, hogy raven, nem crow. :-D Amúgy remélem, hogy ha lesz folytatása, akkor Nuri kap valami új tündérlány testet. :-D Vagy valahogy "legyártanak" neki egy Nuriklónt. :-DD Szerintem szépen megrajzolták, hiányozna. :-D
  • Sir Quno Jedi
    Mivel máshogy nem lehet megölni végleg a Seer-t és Nuri meg már hozzá volt kötve végleg a hárfához és nem lehetett másképpen megmenteni. Az élet már csak ilyen. Nuri mindig is repkedni akart, most megkapta. Amúgymeg akármelyik fairylandbe visszahúzhatnak és ki tudja milyen kalandjaik lesznek még. A birdcatcher-nek egy bird a szerelme (az eredeti zsákmány ugye), ez pont így klappol. :D

Szerintem folytatni szeretnék ugye.

Amúgy nem varjú, hanem beszélő holló...

Az is lehet, hogy igazándiból, ha nem jön nagyon össze Nurival a kaland során (ugye voltak ravasz párbeszédek), akkor azt feltételezik, hogy Geronnak ott az áruslány a piacról és Nuri tényleg csak a "barátja". Hmmm...
  • csgj
    Na, kijátszottam én is! :-) Gyönyörű játék volt minden téren! Egyetlen apró problémám volt...
    Most komolyan Nurival kellett lelket cserélnie a Seernek? o.O És ezentúl Geron egy varjúba lesz szerelmes? X'D Hülye ötlet volt, nekem ez nem tetszett. :-/
  • Sir Quno Jedi
    Köszi, de annyira nem izgat. Majd jutyúbon megnézem az proper endinget, ha majd fent lesz. Ráér. A játéknak már vége. Jó volt. :D
  • csgj
    Én még nem játszottam ki, tegnap államvizsgáztam. XDD De van egy tippem:
    Neked szerintem nincs meg ez: The.Dark.Eye.Chains.of.Satinav.PPF.Patch-SKIDROW
    Az eredeti iso-ból hiányzik néhány videó fájl. :-/ Telepítéskor valami kimarad. Állítólag van a végén valamilyen videó. Patcheld vele az iso-t, írd felül a telepítést (mentések megmaradnak), és nézd meg újra!
  • Sir Quno Jedi
    Ő a vége vagy bugos, vagy direkt ilyen?! Nekem semmi véganim, semmi sem volt, bár a dolog sikerült, de lehet ez nem túl jó vég... :D
  • csgj
    Nincs mit. :-) Én szinte mindig a legegyszerűbb dolgokon agyalok a legtöbbet. XD
  • Sir Quno Jedi
    Na a vízesésnél nem is próbálkoztam anno ezzel. Köszi. Legalább nem keresgélek majd tovább. :D
  • csgj
    Arra érdekes módon én jöttem rá könnyen. :-DD A pávás helyen van egy kis vízesés. Na, az vagy felfelé vagy lefelé folyik, attól függően, hogyan állítod be azt a tükröt a festős szobában. Az a lényeg, hogy lefelé folyjon, és felsőbe tedd a dárdát. Az lemegy az alsóba, és amikor kiveszed, már kicsi lesz. A szobornál pont fordítva. Fölfelé folyjon, és az alsóba tedd. Úgy emlékszem, hogy így volt. :-D

Én valószínűleg már eléggé a végén járok...
  • Sir Quno Jedi
    Majd azt meséld el, hogy hogyan tudtad lekicsinyíteni a dárdát és felnagyítani a királynő fényszobrát. :D Én pont ott hagytam abba hétvégén és azóta nem volt időm tolni.
  • csgj
    Minden stimmel! :-) Amúgy irtó jó a játék, nekem nagyon tetszik! Kezd rendesen feltámadni a kalandjáték műfaja... :-)
  • csgj
    Hehe, pont azért jöttem, hogy írjak, hogy az már sikerült közben. :-D
  • Sir Quno Jedi
    ha van mézed és nyarat tudsz már csinálni (máshogy nem is lehetne mézet szerezni), akkor be tudsz jutni a birdman-be, némi gondolkodás után... :D
  • csgj
    Ó, és köszi! :-D
  • csgj
    Na, bakker, nekem azért volt lehetetlen, mert csak a mézzel akartam befesteni. XD Az sem zavart, hogy az nem narancssárga. :-D De nem volt más ötletem, ezért azt próbáltam, amit a harmadik pontban írtál. Persze úgy nem ment. A Bird Man fejébe még nem jutottam be, így hozzá se juthattam a piros festékhez. "-.-
  • Sir Quno Jedi
    1xű
    - pávatoll kell hozzá a pávából (nyarat csinálsz és mézzel teli kupával délre fordítod a hermitet, úgy simán tudsz szerezni egy tollat)
    - ha fent a csőrös birdman fejbe már bejutottál (a páva felett), ott lesz egy vörös festékkel teli köcsög, abba teszel mézet és máris sárga lesz
    -képtárba beteszed a 3D-s képbe a fényszobrot, színgömböt visszateszed, 2D-sre váltod (kristályt kiveszed bal oldalt), átfested a sárga festékes pávatollal, vissza 3D és meg is van
  • csgj
    Na, basszus, eddig segítség nélkül, alig megakadva játszottam, most viszont nagyon kifogott rajtam valami. :-/ Aki már ott tart, megmondaná, hogyan sikerült narancssárgát festenie a tündérkirálynő szobrára? :-D
  • csgj
    Hm... Kíváncsi vagyok, hogy vannak-e valamilyen következményei a választási lehetőségeknek.
    Pl.: Mi történik, ha bevallom Nurinak az igazságot a mocsárban? Mi van, ha elutasítom a közeledését? (Én a csók mellett döntöttem. :-D)
  • Evoluti0N
    Ó, bassza meg a nyuszi. Mindent végigklikkentgettem jobbal és ballal is, de a susnyást úgy tűnik, h csak ballal. :D Köszi a segítséget.
  • Sir Quno Jedi
    Jobbra lent a susnyásban van az uccsó kerékdarab. Asszem meg kell vizsgálni, vagy megvilágítani és utána már fel lehet venni. (rég vót)
  • Evoluti0N

Elakadtam. Nem hiszem el, h ilyen béna vok :D
    Fogalmam sincs, h mit kéne csinálni. Megvan a 2 törött kerékrész. Gondolom még egy hiányzik. 2 tárgy van csak nálam: egy kés és 2 kerékdarab. A kocsin zár van. Feltörni nem akarja a csávó, de a nőt se tudom megkérni, h beengedjen. Ezen kívül a tetőn is be lehetne menni, de ott meg nem tud, mert magasan van. Mi a fenét kell csinálni? :D
  • csgj
    Na, én most értem a malomba. (A barlang után.) Eddig tök jó, és nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra, csak most bevágom a szunyát. :-D Gyönyörű történet, nagyon tetszik! Szerencsére kikészülős nehézséget még nem okozott egy rész sem. :-D Bezzeg anno a Runaway első része... XD De mindegy, ami jó, azzal úgyis addig gyötrődöm, amíg nem járok sikerrel. :-D
  • Sir Quno Jedi
    AZé odaát már durván nem triviális a gamma. Folyamatosan nehezedik.
  • csgj
    Nekem nagyon-nagyon tetszik a játék! Nem is túl nehéz, de azért kell gondolkodni is... A történet már most jó, a tündérlány irtó aranyos, és gyönyörű a grafika. (Bár a szájmozgás animációja elég fura lett.) Annyi gondom van csak igazából, hogy amikor új területre lépek, egy-két másodpercig beakad a játék. o.O Nem hiszem, hogy a gépigény miatt, itt valami más a gond, mert a beszaggatás után megy rendesen. Remélem, kiadnak rá valami patchet! Bár ez kalandjátékoknál nem szokás...
  • grebber
    The.Dark.Eye.Chains.of.Satinav-SKIDROW
  • petecz
    Nagyon jó trailer!
  • grebber
    Trailer
  • grebber
    2 új kép
  • grebber
    Steam-en érkezik!
  • grebber
    Ezt nem tudom.Szerintem angol is akkor fog!Bár sok példa volt német után jött csak sokkal az angol!
  • Evoluti0N
    Csak a német verzió jön akkor, vagy az angol is?
  • grebber
    Rövidke Teaser!

Március 23-án jelenik meg!
  • Evoluti0N
    Jól hangzik. Szeretek elfogyasztani évente 1-2 minőségesebb kalandjátékot :). A történet érdekes, a kép pedig ha jól látom, akkor screenshot és ha valóban így van, akkor nagyon egyedi és szép grafikája lesz.
  • Bruk
    Szép, hangulatos.
  • grebber
    Honlap

Esetleg bannernak mehet ez?

• grebber
    The Dark Eye - Chains of Satinav érkezik márciusban!

A német pen & paper szerepjáték már több játék ihletője volt - íme a legújabb, a Chains of Satinav.
    Aki kutatna az emlékezetében, annak segítségül elárulom a szerepjáték német nevét - Das Schwarze Auge.

Andergast királyságában, amely rendszeres háborúban él a szomszédos Nostriával megjelent egy furcsa szerzet - sötét jövendölésekkel, a katasztrófa előhírnökeként jósolja a jövőt. Amit jósol, be is jön - a király úgy dönt, kivégezteti. Egy hollófekete hajú kisfiú néz a kivégzést. A jós és a fiú tekintete találkozik, és elhangzik a fiúval kapcsolatos tragikus jóslat is, mielőtt a hóhér lecsap. A fiú, Geron tehetséges prémvadászként nő fel, de mindig furcsa, rémes dolgok történnek a közelében - sokan egyenesen azt hiszik önmaga idézi elő ezeket, úgy gondolják el van átkozva.

A király egy prémvadászt keres egy fontos misszióra - ez jó alkalom Geronnak, hogy tisztára mossa a nevét. De még ő sem sejtheti azt, ami történni fog...

A kézzel rajzolt, csodaszép kalandjáték 2012 márciusában érkezik PC-re.

A forrás a kéepkkel:Gamestar