27
konzolosoknak!!!
-
nandi17653 #27 ki lehet kapcsolni az auto saving-et ??? fontos lenne -
#26 Kerdezd a normal BF3 topikban azoktol akik at iranyitottak ide spec.:D -
#25 Mi a francnak minden egyes játéknak minden platformra topik, lásd alan wake, hogy aztán a flame menjen. Annak meg akinek az 5 oldalnyi csaló,bf3.exe leállás meg pb hibák között böki a szemét szököévente egy komment ami nem pécés hibával foglalkozik az ujját kéne eltörni hogy ilyen topikokkal szennyeszi az internetet.
Forog a gyomrom az ilyen legalja (bf) közösséget romboló és uszító szerencsétlenektől. -
#24 Nem olyan gyorsan mint pc-n, de azt ne felejtsd el, hogy konzolosok játszanak egymás ellen, senki sincs egymáshoz képest hátrányban. -
#23 Azért ha megfigyeled schrank írásait meg a BB-ét azért szekrényében van Ló-gika, BB meg nem tette túl magát azon , hogy nem jelenik meg a Red Dead Redemption pc-re.
-
SzinesGeza #22 Mindig is egy rosszindulatú seggfej voltál, bármelyik topikban.
Az meg már a te problémád ha nem vagy képes megérteni, hogy csak azért nyitottam meg ezt, hogy ne a másikban csörtézzenek a pc-s, konzolos idióták.
Mint pl. ez is:
"Privátüzenetek Beérkezett üzenetek
Feladó: Büdös Bohóc
Elküldve: 2012. 01. 12. 08:48
Tárgy: Nincs tárgy
hülye buzi geci vagy"
Ja, és nem mindig magadból kellene kiindulnod! -
#21 Kérdés; KONZOLON van ez a problem persze:
Nektek is van olyan hogy próbáltok csatlakozni egy szerverre és nem csatlakozik... random módon pl WAKE ISLAND RUSH-ba nem, csak CQ-ba? és ezt így megtartja... nem csatlakozik, csak ha következőben jön.(már ha játékban vagyok.) -
#20 milyen gyorsan tudsz megfordulni? :D
-
LegendTommy #19 semmi közöm a konzol vs. pc-hez, mindkettő van és mindkettő szuper, de miért ne lehetne konzolon fps-ezni? -
#18 hagyjátok Gézát hiszen a vezetéknevét pesten akasztották rá amikor is az egyik felvonuláson önfeledt állapotban egy szivárvány színű lobogóval feltűnősködött ... -
#17 :DDDD -
#16 ésha az ikszbookszát húzta újra? -
#15 na pont ezert nem volt ertelme az egesznek.. akinek meg topicnyitasi kenyszere van huzzon a gumiba/sajatba -
BugaHUN #14 bocsi hogy rossz helyre irtam nem figyeltem hogy konzolforum -
BugaHUN #13 sziasztok:tudna nekem segíteni valaki:újra raktam a gépet feltettem a játékot elkezdi frissíteni 99% nál megáll visszafele megy 34% ig onnan folytatja már 2 órája ezt csinálja -
#12 Világ gondjai egyesüljetek. -
hugopareiros #11 Beszarok rajtatok, múltkor megnyílt az Alan Wake PC topic, akkor a konzolosok szólták meg a PC-seket, hogy minek nyitottak külön topicot.
Most itt a BF3 konzolos topicja, és a PC-sek jöttek trollkodni.
grat mindenkinek -
SzinesGeza #10 Őszintén?
Leszarom.
Viszont untam már, hogy egy konzolos gyökér a másik topikba jár trollkodni.
Amúgy nem tűnt fel, hogy van külön játékosok fóruma és konzolosoké?
Vajon miért? Rakd össze! -
Micsu #9 de csak azért mert minek 5 ilyen topikot nyitni -
#8 kaptad a minuszt :D -
#7 nevettem -
Ironman2 #6 Mi a fenének 2 Battlefield 3 topik? A konzol is ugyanúgy elfér egy topikban,mint a Pc -
#5 Az sg-n ne várj többet, ahol a tapló világ az egyik legnépszerűbb topik. -
#4 te pazzeg ha mar nyitsz egy topicot akarminek is... ennel ertelmesebb kezdo hozzaszolast nem nagy kihivas osszehozni, neked megse sikerult. -
hungaryws #3 Szia!
Bővebb leírást mellékelhettél volna, aki még nem ismerné a játékot. -
#2 konzolon fps -
SzinesGeza #1 Tehát nem pc-seknek!