Jön a Förtelmes főnökök 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem is ez jutott eszembe 😊
"Ha nem lett volna Aniston, meg sem néztem volna..."
Nagyon szar életed lehet, ha egyetlen színésznõ miatt végignézel egy olyan filmet, ami nem tetszik.
Nagyon szar életed lehet, ha egyetlen színésznõ miatt végignézel egy olyan filmet, ami nem tetszik.
Gaming is believing.
Pedig de !
Ugyanúgy megismételnek benne mindent !
Ez lesz a poén !
Ugyanúgy megismételnek benne mindent !
Ez lesz a poén !
Ha annyi eszed sincs, hogy a befektetés/bevétel arányból arra a következtetésre juss, hogy nagy valószínûséggel megéri a folytatást megcsinálni, akkor inkább ne koptasd a billentyûzetet. Csak Aniston miatt megnézed? Éhes disznó makkal...
Mivel odaírtad, hogy szerinted undorítóan szar volt, tehát a saját véleményedet közölted, eszedbe juthatna, hogy talán mások máshogy gondolják. Ja de ehhez ész is kell.... bocs
Mivel odaírtad, hogy szerinted undorítóan szar volt, tehát a saját véleményedet közölted, eszedbe juthatna, hogy talán mások máshogy gondolják. Ja de ehhez ész is kell.... bocs
winnie, ki az a "sokak"? Volt netán közvélemény kutatás?
Szerintem egy undorítóan szar film volt...Ha nem lett volna Aniston, meg sem néztem volna, bár akkor honnan tudnám, hogy undorítóan szar? ;-)
Szerintem egy undorítóan szar film volt...Ha nem lett volna Aniston, meg sem néztem volna, bár akkor honnan tudnám, hogy undorítóan szar? ;-)
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Remélem nem cseszik el úgy mint a Másnaposok folytatását.
Nem mind arany, ami fénylik... attól, hogy sárga, még lehet szar is.
Mert valószínûleg a folytatás is "fasza" lesz! 😄
fasza film volt, de mi a picsának kéne ezt folytatni?
mert sokakat érdekelne a folytatás.
*jó
senkinemertemmit.blog.hu
hát... egynek jü volt, de semmi különös... minek ezt folytatni?
senkinemertemmit.blog.hu