13
Dragona, Expedition of Bartan
  • sznek1975
    hány szerver van és hol van a legtöbb magyar?
  • sznek1975
    sziasztok én most tölteném le torrent-el de mi az hogy a link bétás? vagy keresnem keresnem kell másikat?
  • Seona
    Sziasztok, ma elindult a Dragona játék Magyar nyelven is. Gyertek sokan
    A dragona.hu címen megtaláljátok, Facebook-on pedig Dragona Magyarország néven az oldalt és csoportot is.
  • eQnLiEe
    Hali nyomja mg valaki ezzel a game-el? én nemrég kezdtem és nagyon bejött csak így 1edül kicsit hehézkes némelyik feladat, szal elkellene 1 kis help :b :D. (iLuvDubStep, eQnLieHUN ->ingame)
  • Atesz1245
    Sziasztok nem tudom kik játszanak esetleg a játékkal , de olyan problémám van elindítom a játékot bejön oldalt a kis betöltő cucc majd bejön az ablak a játéknak bejön a kezdő képe és utána egy kis idő múlva nem történik semmi és egyszer csak.. Fekete képernyő kék textúra hibákkal jelenve meg és semmit nem tudok tenni csak újraindítania gépet :/ valaki tudna megoldást?
  • Majesty
    Sziasztok!
    Én most fogom elkezdeni és majd szeretnék csatlakozni a magyar guildhoz.
  • Diktator74
    Ez ingyenes MMO?
  • robbancs33
    Íme egy elfogadható gépigénnyel rendelkező játék(és jónak mondható graf.)
    Szigorúan 18+ os karikát kapott!(igen erotikusra sikeredett-ami persze nem hátrány :) )Dungeon farmereknek és partyarcoknak kötelező :)

http://kabodonline.webnode.hu/
  • Midgard1974
    Fejlemények: Megalakult az első magyar guild a Hunicum. Jelenleg 10 taggal ki is van használva a létszám, de amint lehet fejlesszük és akkor lehet majd jönni.
  • Jana32
    Én ki fogom próbálni, tetszenek a karakterek, csak rohadtul vizsgaidőszak van... x)
  • Midgard1974
    Valahogy éreztem, hogy az elsők közt fikázás lesz.
    Egyébként valóban egy felesleges xar, mint minden más mmorpg, sőt mint minden olyan dolog, amivel az ember eltölti a drága idejét.
    Egyébként ennek a xarnak elég népes kis tábora lett, épp csak magyarokat nem látni, csak ezért próbálkoztam itt közzétenni.
  • Me0w
    Ne haragudj, de ennel feleslegesebb szart en meg az eletemben nem lattam.
  • Midgard1974
    Helló!

A napokban indult el ez az mmorpg.
    Magyar játékosokat vagy klánt keresek.
    Ingame név: Midgard

A játékról bővebben itt: http://playdragona.com/