13
Dragona, Expedition of Bartan
-
sznek1975 #13 hány szerver van és hol van a legtöbb magyar? -
sznek1975 #12 sziasztok én most tölteném le torrent-el de mi az hogy a link bétás? vagy keresnem keresnem kell másikat?
-
Seona #11 Sziasztok, ma elindult a Dragona játék Magyar nyelven is. Gyertek sokan
A dragona.hu címen megtaláljátok, Facebook-on pedig Dragona Magyarország néven az oldalt és csoportot is. -
eQnLiEe #10 Hali nyomja mg valaki ezzel a game-el? én nemrég kezdtem és nagyon bejött csak így 1edül kicsit hehézkes némelyik feladat, szal elkellene 1 kis help :b :D. (iLuvDubStep, eQnLieHUN ->ingame) -
Atesz1245 #9 Sziasztok nem tudom kik játszanak esetleg a játékkal , de olyan problémám van elindítom a játékot bejön oldalt a kis betöltő cucc majd bejön az ablak a játéknak bejön a kezdő képe és utána egy kis idő múlva nem történik semmi és egyszer csak.. Fekete képernyő kék textúra hibákkal jelenve meg és semmit nem tudok tenni csak újraindítania gépet :/ valaki tudna megoldást? -
Majesty #8 Sziasztok!
Én most fogom elkezdeni és majd szeretnék csatlakozni a magyar guildhoz. -
#7 Ez ingyenes MMO? -
robbancs33 #6 Íme egy elfogadható gépigénnyel rendelkező játék(és jónak mondható graf.)
Szigorúan 18+ os karikát kapott!(igen erotikusra sikeredett-ami persze nem hátrány :) )Dungeon farmereknek és partyarcoknak kötelező :)
http://kabodonline.webnode.hu/
-
Midgard1974 #5 Fejlemények: Megalakult az első magyar guild a Hunicum. Jelenleg 10 taggal ki is van használva a létszám, de amint lehet fejlesszük és akkor lehet majd jönni. -
Jana32 #4 Én ki fogom próbálni, tetszenek a karakterek, csak rohadtul vizsgaidőszak van... x) -
Midgard1974 #3 Valahogy éreztem, hogy az elsők közt fikázás lesz.
Egyébként valóban egy felesleges xar, mint minden más mmorpg, sőt mint minden olyan dolog, amivel az ember eltölti a drága idejét.
Egyébként ennek a xarnak elég népes kis tábora lett, épp csak magyarokat nem látni, csak ezért próbálkoztam itt közzétenni. -
#2 Ne haragudj, de ennel feleslegesebb szart en meg az eletemben nem lattam. -
Midgard1974 #1 Helló!
A napokban indult el ez az mmorpg.
Magyar játékosokat vagy klánt keresek.
Ingame név: Midgard
A játékról bővebben itt: http://playdragona.com/