5
 • GregSB
  #5
  Világszinten több okostelefont adott el az Apple, mint a Samu. Ez amit te linkeltél csak UK-re vonatkozó felmérés. Világszinten a legkelendőbb Samsung okostelóból, a Galaxy S II-ből 3 millió fogyott 55 nap alatt. A 4S-ből 4 millát adtak el csak a nyitóhétvégén. Hiába árul a Samu olcsóbb okostelefonokat is, sokan elfelejtik hog az Apple még árulja a 3GS-t és a 4-et is, alacsonyabb áron, és azok eladásai is beleszámítanak az éves statisztikába.
 • finizlik
  #4
  Ezt az Apple-s dolgot nem hiszem el. Képtelenség hogy ő vezessen mert irreálisan drága a világ 90%-ban.

  Bőven a Samsung vezet.. Kínába nem sok embernek van Apple telefonja nade Samsung..
 • skinnyman
  #3
  A több, mint háromszor annyi ha nem jóval több, akkor mi az? LOL. Ha pedig az összes okostelefont számolják, amit valaha eladtak, a Samsung csak jobban vezetne, sokkal régebben van az okostelefon piacon, mint az Apple...
 • narumon
  #2
  A jóval több azért annyival nem jóval több ráadásul kretén nagy előnyt kéne behoznia. Csak értelmezni kell a listát. Gondolom ha a Samsung mostantól folyamatosan minden hónapban többet ad el mint az apple akkor is kell neki 1-2 év mire beéri. Ilyen egyszerű.
 • skinnyman
  #1
  " az okostelefonok gyártói között magasan vezet az Apple, a második HTC-vel, valamint a némileg ismét visszaeső RIM-mel a hátában. "

  Ez mégis miféle lista? A legutóbbi hivatalos adatok szerint a Samsung egyedül jóval több okostelefont adott el az elmúlt időszakban, mint az Apple, ezen a listán pedig alig van harmad annyi részesedése.