5
  • GregSB
    #5
    Világszinten több okostelefont adott el az Apple, mint a Samu. Ez amit te linkeltél csak UK-re vonatkozó felmérés. Világszinten a legkelendőbb Samsung okostelóból, a Galaxy S II-ből 3 millió fogyott 55 nap alatt. A 4S-ből 4 millát adtak el csak a nyitóhétvégén. Hiába árul a Samu olcsóbb okostelefonokat is, sokan elfelejtik hog az Apple még árulja a 3GS-t és a 4-et is, alacsonyabb áron, és azok eladásai is beleszámítanak az éves statisztikába.
  • finizlik
    #4
    Ezt az Apple-s dolgot nem hiszem el. Képtelenség hogy ő vezessen mert irreálisan drága a világ 90%-ban.

    Bőven a Samsung vezet.. Kínába nem sok embernek van Apple telefonja nade Samsung..
  • skinnyman
    #3
    A több, mint háromszor annyi ha nem jóval több, akkor mi az? LOL. Ha pedig az összes okostelefont számolják, amit valaha eladtak, a Samsung csak jobban vezetne, sokkal régebben van az okostelefon piacon, mint az Apple...
  • narumon
    #2
    A jóval több azért annyival nem jóval több ráadásul kretén nagy előnyt kéne behoznia. Csak értelmezni kell a listát. Gondolom ha a Samsung mostantól folyamatosan minden hónapban többet ad el mint az apple akkor is kell neki 1-2 év mire beéri. Ilyen egyszerű.
  • skinnyman
    #1
    " az okostelefonok gyártói között magasan vezet az Apple, a második HTC-vel, valamint a némileg ismét visszaeső RIM-mel a hátában. "

    Ez mégis miféle lista? A legutóbbi hivatalos adatok szerint a Samsung egyedül jóval több okostelefont adott el az elmúlt időszakban, mint az Apple, ezen a listán pedig alig van harmad annyi részesedése.