9
-
Bulics #9 Viktor ha hallasz, ha olvasod ezt, én veled vagyok, nem vagy egyedül! Hallasz? Nem vagy egyedül... -
Kindred Blades #8 A fickó, tetszik vagy sem, újságíró.
Egy újságírótól elvárja az ember, hogy tudjon fogalmazni, hogy legyen rendben a stilisztika és a szövegkohézió.
Akinél nincs, az írjon a Hot, a Story vagy a Best magazinok valamelyikébe. -
Merces #7 ..ez van ha valaki kihuzza a gyufát a sorozatos hülyeségeivel, nincs ezen mit csodálkozni, biztos van hasonló a környezetedben...... -
kalapos01 #6 Csak van pár ember, akinek ez a gumicsontja. Főleg, hogy most Jani lentről nem is értem, hogy mit akar írni arról, hogy miről tanult a héten a suliban. Kábé leírta, hogy zöld a fű meg, hogy csörög a vekker. -
Kasya #5 Aionozik és Fringét néz... :D -
#4 Látom a forgatókönyvíró orrba-szájba AION-ozik... -
Bulics #3 KI az isten ez a Viktor nektek, hogy állandóan b*szogatjátok: "hé viktor tök hülye vagy lehagytál egy ékezetet..." Minden cikknél olvasom hogy Viktor nemnormális, mert vmi sz*rt, amit az égvilágon senki nem vesz észre, elírt, félreírt vagy "nemisúgyvan". De most komolyan, miért kell állandóan a másikat cseszegetni? Már vagy századszorra olvasom, és nem kijavítják a cikket hanem konkrétan lehülyézik az írót... -
H3nG #2 Viktor mikor jön már a zúzós januárunk lesz cikk? :/ -
endrev #1 Viktor, hallottál már arról a szóról, hogy METAFORA? Alapvető irodalmi fogalom, szerintem ma már általános iskolai tananyag része, de legalább középiskolai. Fel se merülne a kérdés, hogy röhejes-e a trailer, mert az egész történet csupán egy végletekig kidolgozott metaforán alapul.