8
  • Zombee
    A tálalás egy dolog, az meg egy másik, hogy a Magellánban lófasz tudomány sincs, csak az aktuális ratyi celebek kínszenvedései. Ha pl. a retekklub az aktuális vv helyett egy bekamerázott mocsarat mutatna, ahol egy őrült életveszélyes módon mutatja be a helyi faunát, egy szót nem szólnék, sőt. Külön öröm lenne az élő adásban sztárvendégnek meghívott aktuális ratyi celeb krokodilok általi jóízű elfogyasztása. Azt még én is megnézném.
  • winnie
    "a tudományos jelleg nem fér össze a bulvárral."

pedig manapság rengeteg platformon (nem csak a tévében, sok csatornán), így adják el a tudományt. lehet gondolni akár a discovery tonnányi reality-jei közül némelyikre, de más sorozatokra is. könyvekre. újságokra. mindenre.
  • Hirvaer
    Arról nem is beszélve, hogy a TV2 míg központba állítja sp tömegiszonyát (ahogy kihámoztam a hozzászólásodból, a magellánban egyszer ez volt egy épp tudományos téma), addig mit se törődik a tömeg sp iszonyával, és műsorokba rakja a nép elé főműsoridőbe a kis borotvált majmot..
  • Mr Nagy
    "bepillantást enged a sztárvilág kulisszái mögé...figyelmet szentelnek a hét bulváreseményeinek"
    Na végre,végre! Ez igazi újdonság és mérföldkő a magyar televíziózás történetében! Még soha, sehol nem volt ilyen műsor, ahol ezzel foglalkoztak volna!
  • Zombee
    "Az Aktív Extrára átkeresztelt műsor a TV2 közleménye szerint megőrzi tudományos és ismeretterjesztő jellegét és a jövőben is bepillantást enged a sztárvilág kulisszái mögé. A megújulás részeként a népszerű tartalmak mellett a műsorkészítők kiemelt figyelmet szentelnek a hét bulváreseményeinek, melyekből minden adásban összefoglalót láthatnak a nézők."

Ez így nem kis ellentmondás, a tudományos jelleg nem fér össze a bulvárral. A Tények már jó ideje szar, az is tele van "sztár" hírekkel.
  • ntom
    szinte sokkszerűen hat rám ez a hír, hisz eddig csak onnan tájékozódtam a legfrissebb tudományos áttörésekről, mint pl. sp-nek tömegiszonya van és társai
  • endrev
    Gratulálok, zúzzuk le a színvonalat... Mondjuk már régen elbulvárosították a Magellánt (azóta nem nézem), csak sunyiban.
  • mg1992mg
    A TV2 az újévre elásta magát nálam... Az eddig viszonylag színvonalas Tények az eddigi fél óra helyett most már 1 órás, reklámokkal... Hát menjenek jó édesbe... El is ásták magukat...