11
A PSISHOCK, egy túlélő-horrorkaland az űrben - Kifejezetten PC-seknek
-
sublimaze #11 Nálam a gamemaker abszolút zsákutca. De hogy valami jót is mondjak, a pálya design az elég jónak tűnik. -
#10 mondjuk én indiedb-t is szoktam nézni.És a legesélytelenebb játék betajára is jelentkezek:)
talán emiatt tetszett meg ez is.
majd kiderül,nem várok tőle dx11 grafikát(nem is vagyok grafgay,tehát ez nem probléma)se eget rengető játékélményt.csupán kíváncsiság,és ha pár száz forint és leköt kicsit is,mint a binding of Isaac akkor már megérte a pénzt. -
sublimaze #9 Persze akár még jó is kisülhet belőle, de game makeres engine-el jó játék még nem készült, és az eddigi képek alapján(főleg az a zombi) még nem túl biztató. -
sublimaze #8 Én ilyen béna játékot le se warezolnék, de az sem kizárt, hogy alapból ingyenes lesz. Én moddb-n láttam pár hete de lapoztam is rögtön, mer csak béna szárnypróbálgatásnak tűnt. -
#7 akkor nálam már most bestbuy! -
sublimaze #6 FPSC-vel kábé semmit... Doom/Dead Space budget adaptációja lesz kábé. -
#5 Jó lesz ez!
+fav
kíváncsi vagyok milyen újdonságokat hoz majd. -
#4 Nem fog érdekelni a graf ha a hangulata frankó lesz! -
Ironman2 #3 Tiszta Doom3 -
Zero 7th #2 Noname motor noname fejlesztőktől, biztos fasza lesz... Képek alapján minősége a szokásos 2006-os békasegge konzolport szint, hiába nem az. -
#1 Íme a PSISHOCK, egy túlélő-horrorkaland az űrben - Kifejezetten PC-seknek.
Sajnálatos tény, hogy a PC tulajdonosoknak manapság nem szentelnek nagy figyelmet a játékfejlesztők, s ha mondjuk egy túlélő-horrorjáték meg is jelenik platformjukra, az többnyire nem egyéb, mint konzolport; érthető hát, ha nyomban felkapjátok a fejeteket, amint egy olyan alkotás kerül felszínre, mint mondjuk a Serygala fejlesztők garázsából kigördülő, belső nézetes PSISHOCK.
Mint azt neve is mintegy előre bocsájtja, a PSISHOCK nem egy tinilányoknak legyártott divattervező szoftver, sokkal inkább egy túlélő horror-kaland FPS, amely a fejlesztő Serygala elmondása szerint elsősorban a túlélésre és a sztorira helyezi a hangsúlyt.
A PSISHOCK alatt az FPSC motor döngicsél. A játék fejlesztése már tart egy ideje.
Forrás a képekkel!