11
SugarSync - Fájl szinkronizáció és Online adatmentés - Érd el bárhonnan a fájlaidat
-
thommen #11 Szerintem a sugarsync a legjobb! Alapból 5GB ot ad és ha ezen a referral linken regisztrálsz:
https://www.sugarsync.com/referral?rf=c5707dqf33vqq&utm_source=txemail&utm_medium=email&utm_campaign=referral
akkor kapsz még 500MB-ot. Ha végigmész az alap lépéseken akkor az plusz 750MB tehát már 6,25GB-nél tartunk.
Ha van a családban még 1-2 gép barátnő/barát/testvér/szülő akkor kapásból még 1-2 GB hozzájön. Ja és egy trükk ha van régi gép otthon amit nem használsz akkor érdemes rá is regisztrálni. tehát elég hamar összejön 7-8 GB.
És az biztos, hogy a legjobb PC/MAC kliese van. A dropbox közelébe sem ér. De ha valaki használt már cloud szolgáltatást és feltelepíti a sugarsync-et meglepődik, hogy milyen sokrétű.
Érdemes kipróbálni.
-
#10 Hát, amire még emlékszem: Mimedia 7GB, CX.com 10GB, Symform 10GB
Az 500GB-os keresővel biztos megtalálható. -
#9 nekem meg kapásból volt ennyi sugarsync-en anélkül hogy bármit tettem volna :)
dropbox-on 2GB-tal kezdel... -
#8 mondanád melyek ezek? -
Relevart #7 Látom néhányan már regisztráltatok. Eddig bejön?
Aki esetleg a továbbiakban regelne ezen a ref linken keresztül tudja megtenni (az előző már nem jó)
https://www.sugarsync.com/referral?rf=550frpx6j7kh&utm_source=txemail&utm_medium=email&utm_campaign=referral -
msstz #6 Jobb, mert bármelyik mappát szinkronizálhatod, nem pedig egy központival kell dolgoznod, mint a Dropboxnál. Legalábbis én ezért váltottam. -
#5 5.88GB tárhelyem van Dropboxon :D -
#4 Ma már minden fán terem ilyen. Én már találtam 10GB-osat is, meg 500-ast is, csak abban az a gáz, hogy kliens szoftver az ingyenes tárhelyhez nem jár. Ha csak a méret a lényeg. :) -
#3 Szerintem jobb... Tárhely is tobb -
#2 jobb, mint a Dropbox?
-
Relevart #1 Sziasztok!
A DropBoxhoz hasonló online adatmentő, fájlmegosztó és szinkronizáló szolgáltatás a SugarSync. Az ingyenes account 5 GB tárhelyet biztosít. Amelyen bármit tárolhatsz és ezt bárhonnan elérheted: PC, Laptop, Android, IPhone stb.
Nagyszerű referral programjuk van. Minden meghívott után te és a meghívottad is 500 MB plusz tárhelyet kap.
Tehát, ha az alábbi linken regisztrálsz, akkor 5.5 GB ingyenes tárhellyel indulsz, és én is kapok plusz fél GB-t.
www.sugarsync.com (referral link!)
Akinek szüksége van ilyen szolgáltatásra, az próbálja ki bátran! És kíváncsian várom a véleményeket, visszajelzéseket ide.