13
-
Szefmester #13 Hmmm a Prototype-os Alex Mercer vs Ironman? kész ez a film.. esélytelen hogy megnézzem. -
Inquisitor #12 "Ha majd leszoknak arról hogy minden filmjükben táncolnak"
De nem fognak. Miért tennék? Van egy potenciális 1 milliárdos piacuk, plusz sok ázsiai ország simán átveszi ezeket, mert nekik is tetszik. Engem is az ilyen betétek tántorítanak el az indiai filmektől És ettől a szokásuktól még a szappanoperáik sem mentesek. -
xido #11 Az első indiai hősös filmélményem a Krrish volt vagy 5 éve...komolyan bejött,azóta láttam már párat tőlük,eddig mázlim volt velük:)
Thaiföldön is volt egy,amit még nem láttam...
-
morden #10 Hogy ne lenne ? Nézd meg a trailert :D
-
bladesoft #9 Ebben is van ének és tánc betét? -
Mat666 #7
Ha majd leszoknak arról hogy minden filmjükben táncolnak akár még nézhető is lesz majd 20 év múlva meg nézzek egy Indiai filmet hogy sikerült nekik. -
formax #6 Az egyáltalán nem baj, hogy indiaiak, de ez egy elég béna, infantilis filmnek néz ki... Na majd meglátjuk. -
phaszfej #4 Kedves cikkíró! Olvasd már el legközelebb amit leírsz ebből pl hiányzik egy szó ami értelmessé teszi a mondatot: ,,mégiscsak egy angol filmről beszélhetünk, nem csoda, hogy a hazai közeg még nemigen az indiai filmek befogadására,''