6
-
#6 3.Még nincs kész hozzá a szinkron. -
kalapos01 #5 Majd befejezik, hova sietsz. Ha ennyire függő vagy, kezeltesd. -
Paul #4 A Dr. Csont eléggé nézett volt ...amíg nem ismétléseket adtak belőle. Legalább az 5. évadot befejezhetnék.
-
#3 Roopant egyszerű:
1: túl sokba kerülnek
2: felmérések szerint nálunk nem ua. amik sikeresek kint, nézd meg pl: sitcomokat.. -
donceleger #2 Nem is értem, ha nem nézel tévét akkor miért kommentálod?
Én bizony nézek, vagyis csak néznék, de ezeket biztosan nem fogom. A bukott sorozatokat én sem értem, teljesen felesleges.
Van pár félbehagyott sorozat, amit nyugodtan folytathatnának! És ráadásul sikeresek is, mint pl. az Odaát! Csak 3 évadot adtak le, de már 7 évad is van belőle! Ez sikeres, és mégsem adják le tovább! Szomorú.
De ott a Dr. Csont is! Az 5. évadot a 16. rész után abbahagyták, holott 22 részes, majd a 4. évadtól elkezdték ismételni! Egyébiránt ennek is 7 évada van már! Valaki mondja meg nekem, hogy miért nem a sikeres sorozatokat vetítik és miért a bukottakat adják le, és főleg miért ismétlésekkel bombáznak bennünket, ha vannak már újabb részek is?????????? -
Wittgen #1 Nem értem miért jó bukott sorozatot megvenni és vetíteni, annak nincs vége, én utálom azokat a sorikat, amik nincsenek lezárva :) Persze, lehet, hogy már akkoriban megvették, csak a fiókban porosodott. Meg lehet, hogy nem összefüggő, nem ismerem.
Na, mindegy is, úgysem nézek tv-n semmit.