5.5 millió órát töltöttek a felhasználók a The Old Republic világában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
He? Szerintem meg a Bioware zsenialisan otvozte a KotOR single player kampanystilusat az mmorpg-k vilagaval..programozasilag vannak bakik (nem is 1), de hangulatilag nagyon odabasz a jatek (amikor jedikent a jatek elejen harcba indulva beroffen -az akkor meg gyakorlo- fenykard es kozben felcsendul a jol ismert zene...na az priceless
A játék az õsidõkben játszódik, amikor még a sithek sokan voltak. Aztán a sok agyhalott noob - aki abban reménykedett, hogy minden sith alapból OP -, tönkretette a sith birodalmat, így bevezették a csak 1 mester 1 tanítvánnyal szabályt. <#mf1>#mf1>
A kockaság vádjára egy netes mémmel válaszolni azért epic 😄
Pedig csak két Sith lehetne valójában: Mester és a tanítvány. 😄

Elég szomorú ezt olvasni, ezek az emberek a családjukkal is tölthették volna ezt az 5,5 millió órát, vagy akármi más hasznos tevékenységgel, pl szomszéd néninek segíteni a fát felállítani stb stb
szerintem nem rossz.bár én valószínûleg nem fogk áldozni rá, szóval marad a törtszeró (ha lesz)
Nem tudom, h te mirõl beszélsz. Kipróbáltad egyáltalán, vagy csak néhány gameplay videó alapján mondod?
1.6 millióan játsszák és ebbõl nem mind jedi vagy sith, szal gondolom érted, h mi nem stimmel a mondattal.
"Közben felborult az ERÕ egyensúlya is..."
Jaja. Sith Birodalom meg a Köztársaság áll egymással szemben.
"...850 ezer Sith lovag áll szemben 810 ezer Jedi katonával."
Ugye a kedves cikkíró azért tisztában van vele, h nem csak jedik és sith lovagok vannak a játékban?
Ugye a kedves cikkíró azért tisztában van vele, h nem csak jedik és sith lovagok vannak a játékban?