14
  • cateran
    He? Szerintem meg a Bioware zsenialisan otvozte a KotOR single player kampanystilusat az mmorpg-k vilagaval..programozasilag vannak bakik (nem is 1), de hangulatilag nagyon odabasz a jatek (amikor jedikent a jatek elejen harcba indulva beroffen -az akkor meg gyakorlo- fenykard es kozben felcsendul a jol ismert zene...na az priceless
  • asgh
    A játék az ősidőkben játszódik, amikor még a sithek sokan voltak. Aztán a sok agyhalott noob - aki abban reménykedett, hogy minden sith alapból OP -, tönkretette a sith birodalmat, így bevezették a csak 1 mester 1 tanítvánnyal szabályt.
  • morden
    A kockaság vádjára egy netes mémmel válaszolni azért epic :D
  • bladesoft
    Pedig csak két Sith lehetne valójában: Mester és a tanítvány. :D
  • Evoluti0N
  • morden
    Elég szomorú ezt olvasni, ezek az emberek a családjukkal is tölthették volna ezt az 5,5 millió órát, vagy akármi más hasznos tevékenységgel, pl szomszéd néninek segíteni a fát felállítani stb stb
  • Jude666
    szerintem nem rossz.bár én valószínűleg nem fogk áldozni rá, szóval marad a törtszeró (ha lesz)
  • Nuclearity
    egyet kell értenem, bár én soha sem vártam igazán...
  • Grodt
    Nem tudom, h te miről beszélsz. Kipróbáltad egyáltalán, vagy csak néhány gameplay videó alapján mondod?
  • Ravkin
    Amennyire vártam régebben ezt a játékot, annyira szokatlanul lowbrand szar játék lett.
  • Evoluti0N
    1.6 millióan játsszák és ebből nem mind jedi vagy sith, szal gondolom érted, h mi nem stimmel a mondattal.
  • Lokker
    "Közben felborult az ERŐ egyensúlya is..."
  • Grodt
    Jaja. Sith Birodalom meg a Köztársaság áll egymással szemben.
  • Evoluti0N
    "...850 ezer Sith lovag áll szemben 810 ezer Jedi katonával."
    Ugye a kedves cikkíró azért tisztában van vele, h nem csak jedik és sith lovagok vannak a játékban?