14
-
cateran #14 He? Szerintem meg a Bioware zsenialisan otvozte a KotOR single player kampanystilusat az mmorpg-k vilagaval..programozasilag vannak bakik (nem is 1), de hangulatilag nagyon odabasz a jatek (amikor jedikent a jatek elejen harcba indulva beroffen -az akkor meg gyakorlo- fenykard es kozben felcsendul a jol ismert zene...na az priceless -
asgh #13 A játék az ősidőkben játszódik, amikor még a sithek sokan voltak. Aztán a sok agyhalott noob - aki abban reménykedett, hogy minden sith alapból OP -, tönkretette a sith birodalmat, így bevezették a csak 1 mester 1 tanítvánnyal szabályt. -
morden #12 A kockaság vádjára egy netes mémmel válaszolni azért epic :D -
bladesoft #11 Pedig csak két Sith lehetne valójában: Mester és a tanítvány. :D -
Evoluti0N #10 -
morden #9 Elég szomorú ezt olvasni, ezek az emberek a családjukkal is tölthették volna ezt az 5,5 millió órát, vagy akármi más hasznos tevékenységgel, pl szomszéd néninek segíteni a fát felállítani stb stb -
Jude666 #8 szerintem nem rossz.bár én valószínűleg nem fogk áldozni rá, szóval marad a törtszeró (ha lesz) -
#7 egyet kell értenem, bár én soha sem vártam igazán... -
Grodt #6 Nem tudom, h te miről beszélsz. Kipróbáltad egyáltalán, vagy csak néhány gameplay videó alapján mondod? -
#5 Amennyire vártam régebben ezt a játékot, annyira szokatlanul lowbrand szar játék lett. -
Evoluti0N #4 1.6 millióan játsszák és ebből nem mind jedi vagy sith, szal gondolom érted, h mi nem stimmel a mondattal. -
Lokker #3 "Közben felborult az ERŐ egyensúlya is..." -
Grodt #2 Jaja. Sith Birodalom meg a Köztársaság áll egymással szemben. -
Evoluti0N #1 "...850 ezer Sith lovag áll szemben 810 ezer Jedi katonával."
Ugye a kedves cikkíró azért tisztában van vele, h nem csak jedik és sith lovagok vannak a játékban?