7
Living Planet
 • perseus99
  #7
  valami fejlemény?
 • hematit1976
  #6
  mivel hozzá nem értésem az egeket súrolja, így igazat kell adjak neked a programozást tekintve. elolvastam az SDK felhasználási feltételeit és azt írják, h a vele készített programok csak ingyenesek lehetnek, kivéve ha a bevételből az SDK készítői is kapnak. Fair üzletnek tűnik így elsőre.
 • BladeW
  #5
  "játék scriptelése, programozása, mert ahhoz viszont egyáltalán nem értek :("

  Biztos, hogy MMORPG-vel akarsz elkezdeni programozást tanulni?

  A másik pedig, hogy alaposan nézd át az SDK felhasználási feltételeit, lehet, hogy ingyenesen letölthető, de nem biztos, hogy kereskedelmi játék kiadásához nem kell valamilyen licensz díjat fizetni.
 • perseus99
  #4
  érdekesnek tűnik így leírtak alapján bár érdekelne engem is egy kép :D
 • hematit1976
  #3
  Terveim szerint 3D-s, tps nézetű lesz majd, de egyenlőre szegényes -> (nincs) grafikai tudásom miatt ez a fázis lesz részemről a legutolsó, hacsak nem kapok vkitől ez irányú segítséget. Mert az is előfordulhat, h vkinek megtetszik az 5letem és szívesen játszana vele, vagy adná hozzá tudását bármilyen formában. Így egyedül igen lassan haladok vele, mindenesetre az rpg részhez már találtam egy nagyon joo és gyönyörű grafikát létrehozni képes rendszert, ami ráadásul ingyenesen használható. Ez pedig a CryENGINE3 SDK, viszonylag könnyű a kezelése és még videó tutoriálokat is találtam hozzá. Amivel igazán gondban leszek az a játék scriptelése, programozása, mert ahhoz viszont egyáltalán nem értek :( [még]
 • flashpointer
  #2
  valami kép vagy ilyesmi van róla csak én nem találtam? vagy ez ilyen szöveges mint a hódító?
 • hematit1976
  #1
  Szeretném megosztani veletek a saját fejlesztésű MMORPG/RTS játékom. Továbbá véleményrovatot is indítanék egyben a játékról.

  A játék jelenlegi webcíme: Living Planet

  István