Megjelent a Firefox 9, folytatódó együttmûködés a Google-lel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jól látod a második részét, de errõl beszéltem, a foxnak pont arra volt szüksége hogy végre ráncba szedjék a foltozás kérdést és meg is tették. Nézd meg, a firefox 3-nál is, és a késõbbi verzióknál csak sorra hozták a rakat "látványos" vizuális újításokat amik vagy mûködtek, vagy nem, vagy félkészek voltak, nem beszélve a regiment motor alatti bugról. Annak volt értelme hogy hû de innovatívnak mondják magukat? Nézd meg Operánál is mi ment, sorra hozta ki az instabilabbnál instabilabb verziókat mostanában. Mellesleg a nagy innovációk jó hányada sok esetben csak zsákutca, nem jön be a népnek, ha belegondolsz nincs is szükségünk ebben a pillanatban semmi "forradalmira" hogy teljesen korrektül és kényelmesen tudj webezni. Arra viszont mindenképpen, hogy egy stabil, sebes és formálható böngészõ legyen a kezed alatt. A foxét behúzták a kéziféket az "innovációkkal", és csak akkor adnak ki egy-egy ötletet ha átment egy rakat elõtesztelésen, mellette ráfeküdtek jobban a belsõk feltupírozásában. Én úgy látom helyes úton haladnak, erre van szükségünk ebben a pillanatban, nincs gondom a döntésükkel.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
" Az utóbbi hónapokban teljesen ráfeküdtek végre a meglevõ ficsõrök tökéletesítésére, bugtalanítására, erõforrás kihasználásra, gyorsítására, memókezelésre, stb"
Ez egy kiizzadott marketing dumának elmegy valamilyen IT értekezleten, de a valóságban ettõl nagyon távol állnak. Én továbbra is azt látom, hogy nagyon lassan halad a fejlesztés, inkább csak foltozgatás történik. Ettõl függetlenül nekem jó lesz 2. számú böngészõnek. Nem vagyok fanboy, ha elcseszik a Chrome-ot valahogy, szó nélkül visszatérek Firefox-ra, sõt bármelyik böngészõre, akár IE-re is, de a legvalószínûbb a Firefox.
hiszi ezt a tájékozatlan buta felhasználó (vagy troll), aki lusta bárminek a miértjére is utánaolvasni, vagy utánakérdezni.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Természetesen nem lehet túl sok újdonságot várni ilyen sûrû verziószám ugrásnál, de azért általában minden verzió gyorsul valamit + új funkciók/szabványok kerülnek bele és hibákat is javítanak rendesen.
Ennek az acélja, hogy a rókánál olyan seggek dolgoznak, akik azt hiszik ha nagyobb verziószám van kinn akkor többen fogják használni. A google-t akarják majmolni ezzel, csak itt az a gond õk valóban fejlesztenek is nem csak növelik a számozást.
@Narxis:
igazából fogalmam nincs mire ez a fox "lejárató" hadjárat egy pár kiemelt magyar fórumon. Az utóbbi hónapokban teljesen ráfeküdtek végre a meglevõ ficsõrök tökéletesítésére, bugtalanítására, erõforrás kihasználásra, gyorsítására, memókezelésre, stb ahelyett hogy csak újabb frisseket, félkész cuccokat nyomassanak bele, azaz jó úton haladnak, és ez mellett most ráálltak a trollok arra a nonszenszre, ami gyakorlatilag semennyire sem számít felhasználó szempontból hogy "hát igen a verziószámozás" meg "Google koppincs"? Na de ti tudjátok fiúk.
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/speed-dial/
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/fast-dial-5721/
valaki meg nem szereti a gyorshívót (pl mint én), hanem másra vágyik ha friss tabot nyit. Pl Desktop https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/desktop/ amibe te keresõmotrokat, foldereket és egyebeket is pakolhatsz a könyvjelzõkön felül. Ezért a moduláris felépítés és nem bloatware hozzáállás, de ha belegondolsz nem is lehetne mindenki igényét kielégíteni, mert legtöbb esetben eleve egymással ütközõek a nézetek.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
A FF pedig a 7esnél az egyik gyakran látogatott oldalon random fagyásokat produkált, a 8as ritkábban de még csinálta, a 9es eddig még nem problémázott. És még gyorsabb is lett kicsit.
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Az egy dolog, de a pár hónapja feltelepített FF7 meg több frissítésben minap már 12A1-nek jelentkezett be. Kicsit olyan komikus érzése van az átlagembernek, hogy a verziószám növekedés már nem a fejlesztések szintjét mutatja, hanem egy verseny, hogy a végleges verziónál NAGYOBB legyen mint aktuális Chrome vagy Opera, ne adj isten IE verziószáma. Azért ez vicces.