23
-
Sir Charles #23 A Republic Commando nekem is hiányzott a listáról, már csak azért is ,mert egyedi a játékmenete.
Viszont KOTOR mindenek felett!!! -
#22 1. Kotor ez nem kerdes
2. Republic Commando ezt meg furcsalom hogy nincs a listaban, meghatarozo jatek nalam.
3. Jedi knight 2 jedi outcast. -
#21 Azért az túlzás, hogy az SWTOR lenne a Kotor3.
Mondjuk nekem is a Tie fighter az első, annak ellenére, hogy jobban kedvelem az rpg-ket. -
Merces #20 nekem speciel a Total Commander jön be ,sokat játszom vele -
crosscut #19 A kedves cikkíró gondolja, úgy hogy a Dark Forces illetve a Jedi Knight elbukott volna?
Elég butaság ezt így általánosan írni, valóban kapott a Jedi Knight rossz értekelést anno (ha jól emlékszem 576 újságban valami 70 százalék körüli értéket kapott) de a többség "+" fogadta. Nekem mindkettő játék nagy kedvencem, és nem azért mert star wars univerzum.
Az újabbak annyira nekem nem tetszettek már (Outcast, Academy) -
Zero 7th #18 Ja, az idóta, nulla hangulatú, halálunalmas DROIDOK elleni háborút. Hát köszi, akkor inkább megnézem még kétszer a IV-VI-ot. -
#17 1. X-Wing Alliance (és a többi xwing,tie ighter game,de az alliance a legjobb)
2. Kotor 1-2
3. Jedi Knight 2
-
Ayma #16 KOTOR mindenek felett. Első hely szerintem is jó.
Nálam második helyre az űrszimulátorok kerülnek, pár joy-t ott is szétszagattam maikor nem fordult úgy a gép ahogyan kellett volna:D:D
Galaxiesről nem tudok nyilatkozni, személy szerint ne mpróbáltam, asztali RPG/SW fan haverok szerint jobban jártam wowal:D
SWTOR sztoriorientált fejlődése viszont nekem nagyon bejövős, csak még bugos "kicist" a gém. -
Woodsnail #15 Úú a Republic Commando az de jó volt, már el is felejtettem! -
Wlanseraf #14 Star Wars Galaxies!!!! amíg a buzeráns sony el nem baszta... ezt a SW:TOR-t keresztbe hosszába lenyeli úgy hogy kurva régi... -
Szefmester #13 1. Kotor 2
2. X-Wing vs Tie Fighter
3. Republic Commando
4. Jedi Knight 2
5. Kotor 1
6. Force Unleashed 1
7. Rebell Assault (bár ennek inkább csak hangulata volt) -
scagnetti #12 Hát én speciel a legtöbbet, anno a Super Nintendo-ra kiadott trilógia első részével játszottam kockásra a fejemet. 2D-s játékmenete volt, de még néha ma is szoktam tolni vele emuval.
-
Herkulles #11 Force Commander volt a legjobb. :) -
#10 Republic Commando? Empire at War? Jedi Acadamy? Pont az a három nincs benne, amik nekem a legjobben bejöttek :D -
cateran #9 Jok voltak anno az X-winges gammak (az X-wing vs Tie-fightert sokat toltam :D)de -hands down- a KotOR mindent ut. A 2. helyert eles csata lehetett, de az 1. hely nem lehetett ketseges -
Vanek úr #8 Kevesen vannak, akiknek mond egyáltalán valamit az űrszimulátoros sorozat; pedig akkoriban rengeteget játszottunk vele (még az intrót, és az átvezetőket többször meg is néztük, mint egy filmet). Kár, hogy abbahagyták - szerintem most grafikailag felújítva is el lehetne adni (mint sok más programmal teszik, hogy 'felHDsítik'). -
Zaraki Kenpachi #7 A Rebulic Commando hol marad?
Azon ritka SW game egyike ahol nincs villám, 1000 méteres jump/speed..stb. Hanem elit klón osztag szemével látjuk a háborút. -
#6 Kedvencem a Jedi Knight II: Jedi Outcast, második a KOToR. -
Evoluti0N #5 A KotOR egyértelműen megérdemli az első helyezést. -
semmikozod #4 Az ilyen listákkal az a baj, hogy mindig személyes preferencia alakítja. Én pl. szerintem Star Wars rajongónak számítok, de a kotort utálom. Viszont olyat írni, hogy a Dark Forces vagy a Jedi Knight "elbukott" volna, igen nagy hülyeséget tükröz. :) -
amitakartok #3 Empire at War hol maradt? -
#2 Ha már SW.
http://www.bruneras.com/
-
KGer #1 1. X-Wing sorozat: X-Wing, B-Wing, Tie Figher, X-Wing vs Tie Figher, X-Wing Alliance
2. Jedi Outcast
3. The Force Unleashed