Karácsonykor minden magyar tévét fog nézni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szabadság mindenki számára egyenlõ jog. Ebbe belefér, hogy nem nézel TV-t (mivel nem sérti mások szabadságát). A TV nézés tudatos mellõzésétõl senki nem lesz szánalmas.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Sajnos az átlag magyar,nem sg-re,PH-ra jár a neten.Így ez a statisztika nem mond semmit,ha RTL-en kérdeznék pont fordítva lenne.
Ha meg igen nem említem a "Faszbukót"
A fiatalabb korosztályok,már gondolkoznak,és nem hajlandóak olyan nagy %-ban részt venni a TVmûsór adta agymosásnak.(vannak azért kivételes csatornák és mûsorok)
De én inkább ,akkor is a neten értesülök a hírekrõl és letõltöm azt amit nézek.
Az idõsebb generáció 40év felett,erõs TV függõ,hiába egyetemi végzettség ugyan úgy nézi a Való világot,mint az összes nyugdíjas a X-faktort!Megszokás,az életünket lassan ez tölti ki,szabadidõnben ,nincs ötletünk mit kezdjünk magunkal.(tisztelet a kivételnek)
Kb 5-8éve a tv-nézést mellõzöm.Kisebb nagyobb sikerrel,mivel reggel munkakezdés elött (a számítógépen keresztül mennek a hírek dunaTV 1-2)heti 1x 2x
Amúgy ,ha kérdezik azt mondom ,hogy soha nem nézem a mûsorokat.
Ha véletlenül anyáméknál látok a HBO-n(azért véletlenül,mert Társasházban lakunk,muterék egy színtel lejebb laknak elkerülhetetlen a keveredés)
És jó film megy,szinte azonnal indítom a Torrent klienst és lekapom,majd megnézem,de ez ritka,mint a jó (halivúdi) új film!
Azért örülök ,hogy itt az SG-n sokasodunk,hasonlóak a véleményeink,de kevesen vagyunk!
ÜDV Buldog(-abb) karácsonyt és B.U.É.K mindenkinek.
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
Nem, nem TV-t fogunk nézni hanem együtt lesz a család és beszélget.
Rokonlátogatásra megyünk, stb ...
Az ilyen majmokat el kellene zavarni a cikkírástól!
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
A karácsonyi giccsmûsorok évek óta is gázak voltak, azóta még agyon is lettek ismételve...
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
"Karácsonykor minden magyar tévét fog nézni"
Most akkor én nem vagyok magyar, vagy a felméréseknél mellõzik a hozzám hasonlókat???
A valóvilágot és a TV2 új valóságsóját tuti megnézem , de szerintem fel is veszem, mert ezeket szeretem 2-3-szor is megnézni, annyira jó. Már alig várom.
Nah megyek addig megnézek pár korábban felvett részt a való világból. Ki kell analizálni mik is történtek.
Boldog tv-ben gazdag karácsonyt mindenkinek! Ettõl a számétógéptõl mindig megfájdul a fejem.
Konfig: Speeze Setét színű doboz + Samsung monitor + Fekete! billentyű + A4tech egér + Windows 98 SE + IE5.0. Támogassa adója 1%-ával a \"mentsük meg a Win98-at\" alapítványt!!!!!!!44444
Nekem is olyan a tv-m hogy ezt az össznépi magyar népbutítást valamiért nem fogja...
Nekem nem HDMI van benne hanem hálózati patch kábel ami közvetlenül a géprõl keresi a dolgokat de a lényeg ugyan az.
Igyekeztem hasonló kedves kijelentést tenni...
Pedig olyan jó lenne megnézni n+1-edszer is. 😄
Na, de sebaj, legalább lesz Való Világ, hogy azért legyen egy kis karácsonyi hangulat...
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Rájöttem már miért tartják még a szekeres vikikét, mert õ tud olyan cikkeket kreálni, ahol az oldal letöltés (reklám letöltés) a sokszorosa a normális cikkekkel ellentétben!
btw, csak hogy a cikkhez is, van TV-m, de abban antenna még nem járt, csak HDMI 😊
ACER TimelineX 3820TG (core I3 E370M, 2+4GB DDR3 1333, HD5470M 512MB, OCZ Agility3 120GB) MSI GT683R (core I7 2630M, 2x4GB DDR3 1333, GTX560M 1,5GB, HyperX 120GB + Segate Momentus 7200RPM 500GB)
http://www.avistaz.com/drama-movies/2011/love-for-life-china-2011.html
https://twitter.com/foodlfg
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
"Egyébként a tv semmivel sem rosszabb, mint bármi más szórakozási forma, beleértve az internetet is."
Ebbe belekötnék, a tv meghatározott cuccot vetít neked, míg más szórakozási formáknál választhatsz hogy mit akarsz. Még az se nagyon segít hogy sok a csatorna, mert egyre igénytelenebb a színvonal.
(Ez speciel azt mutatja hogy erre van kereslet, vagyis a dolog pont fordítva van: nem a tv butítja az embert, hanem az ember butítja a tv-t.)
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Max ha nézni kell valamit, akkor az eurosport csupa sport, vagyis a wattok lesznek. Az legalább vicces és szórakoztató.
Az ilyen választósoknál az emberek nagy része sohasem az igazi véleményét nyomja be, hanem azt amit az adott helyen a legelfogadottabbnak gondol.
Én személy szerint fogok tv-t is nézni, bár nem valószínû, hogy a magyar tv-k valamelyikét, van még jó pár csatorna.
Egyébként a tv semmivel sem rosszabb, mint bármi más szórakozási forma, beleértve az internetet is.
Ja és a szerzõ a magyar átlagból indult ki, nem az SG-s beszólógépekbõl.<#wave>#wave>
@caius marius
Lehet itt verni a melledet, hogy már évek óta nem nézel tv-t, de akkor minek lépsz be a tv-s cikkhez? A tv miért öl és butít? Ha nem tudod kezelni az onnan érkezõ információt, az nem a tv-t minõsíti.
Végülis ha úgy 90%-os hibahatárt meghagyunk neki akkor helyes hogy "minden magyar" 😊
Aztán lehet ezt a hozzászólásom is moderálni, mint egy másik cikknél!
Melyik csatornát fogod nézni karácsonykor?
Erre a kérdésre meg nem lehet normálisan válaszolni, mert nincs benne, hogy egyéb csatornát, vagy nem nézek tv-t.
往前看同志
Intel Core-i7 920@3GHz, 4GB DDR3 Corsair RAM,ATI 4850 512MB, 900GB HDD, Razer Steelseries Xai, Logitech Wave keyboard, Samsung 40C650 LCD TV