Finn hackerek fenyegetik a magyar kormányt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dehogy a finnek...Akik dolgoztak itthon a Nokiánál, Finnországba is kijutottak,néhányan ott is maradtak melózni.Aztán itthon megszûnt az áfázás,apu cége nem kap már állami támogatást ,papa nyugdíja sem lehet 200ezer és ez bizony lenyomja a családi büdzsét.
Csalódottságuknak minden módon hangot adnak és égetik a saját hazájukat.
Nincs semmi image vagy buli abban,hogy magyar oldalakat támadnak be finn vagy akármilyen hackerek.
Nagy részük azt sem tudja,merre van Magyarország.
Amit a sajtóban olvashatsz,az mind érdekbõl íródott.Konkrét attackot sehol sem írnak,az egész tele van feltételes móddal.Innen már el is veszítette hitelességét.
Csalódottságuknak minden módon hangot adnak és égetik a saját hazájukat.
Nincs semmi image vagy buli abban,hogy magyar oldalakat támadnak be finn vagy akármilyen hackerek.
Nagy részük azt sem tudja,merre van Magyarország.
Amit a sajtóban olvashatsz,az mind érdekbõl íródott.Konkrét attackot sehol sem írnak,az egész tele van feltételes móddal.Innen már el is veszítette hitelességét.
Elég tragikus, hogy egy hackercsapatot meghackeltek.
nem biztos hogy szélsõbalosok õk is. A magyar szélsõbal profi abban hogy külföldre félreinformáljon, ajvékoljon, nyivákoljon. Lehet hogy a hackerek is meg vannak tévesztve, nem tudják kik azok akik szóltak nekik és mit tettek.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Kössz, persze 2006ban amikor agyba-fõbe verték az embereket a rendõrök, meg GyF beismerte hogy elcsalta a választást, akkor nem féltették a demokráciát. Nemzetközi szélsõbal rulez...
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
A finnek, nem hinném. Messze vannak a mi gazdasági állapotunktól ember.
a hackerek készen állnak, hogy "segítsenek magyar testvéreiken"hát hajrá köcsögök. inkább a leminõsítõ cégeket,imf ,világbank. és hasonszõrû társaikat támadjátok.ezzel talán még segítenétek is. nem csak nekünk,hanem mindenkinek.
Ja! hogy azt nem szabad?! mert a zsét ti is onnan kapjátok?
Ja! hogy azt nem szabad?! mert a zsét ti is onnan kapjátok?
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
Köszi finn rokonokság. Igazi tesók vagytok! Hajrá!
megint látszik hogy kik sírnak külföldre? maszop-lmp-gyurcsány tengely, mert egy normális ember még örülne is a klubrádió szerû borzalom eltûntetésének, sõt gyanítom hogy a magyar "baloldal"-on kívül mindenki pont leszarja.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)