Alig egy évre csökken a merevlemezek garanciája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szerverekbe ugyanis kifejezetten Raid Edition HDD-ket szoktak jobb helyeken pakolni, melyekre 5 év garancia van és tapasztalatból mondom, hogy nem véletlenül van rájuk 5 év, ugyanis 95%-ban semmi gond nincs velük.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Felhasználó: mindig a gép a hibás Rendszergazda: a hibát először ne a gépben keresd.
Hmmm. WD és Seagate 5 évet adott rájuk, Samsung is gyártott ilyeneket, de valamiért sosem keresték a boltokban ahol dolgoztam, ezért passzolom. Amennyiben csak 3 évvel vette a céged, akkor az olyan jó fej nagykerek miatt lehetett akik a 3 év garis alaplapot és videokártyát is 1 vagy 2 évvel forgalmazzák.
Annak idején már a gyártók lecsökkentették a 3 év garit 1-2 évre, a szerver vinyókét meg 3-ra, aztán jött a sszenya Samsung a 3 év garis cuccaival és "érthetetlen okokból" hirtelen mindenki megint 3 és 5 év garit kezdett adni a vinyókra.
Kérdés, hogy most azért csökken a gari, mert idõleges alkatrész hiány van, vagy mert fent nevezett Samsung kilépett a HDD gyártók sorából?
Vagy azért, mert baromi költséges gari okokból egy halom ezer éves avult alkatrészt legyártani és 2-3-5 évig raktáron tartani?
Mondjuk ilyen csak egyszer fordult elõ, ezt kivéve minden winchesterem mûködik még mindig, amit életemben vettem (a legidõsebb, mai gépekben is használható vinyóm kb. 16 éves), 1 vagy 2 rossz szektor van rajtuk.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Mikor a rajta tarolt adatok sokkal tobbet ernek (sokkal tobb mint egy winchester ara), es ha bexarik akkor mar ugyis mindegy.
Cafoljon meg barki! Ha illegalis ha legalis adatokat tarolunk egy winchesteren az adatvesztes sokkal fajobb mint egy bexart elektronika.
Ha ez tényleg megtörténik, két variáció lesz: vagy rohamos árcsökkentésbe kezdenek a winchester gyártók, vagy nemes egyszerûséggel kénytelenek lesznek teljes egészében átállni az SSD technológiára, ha fenn akarnak maradni.
Felhasználó: mindig a gép a hibás Rendszergazda: a hibát először ne a gépben keresd.
stain, javaslom hogy használj software-es raid-et és akkor nem lesznek ilyen problémáid.
Nekem még van régi mûködõ 20 éves vinyóm, csak éppen a kapacitása kicsi, és bizony legalább 12 évig folyamatosan ment. Nem beszélve a mégrégebbi FM vinyokról...8-10 megások
Érdekes volt olvasni az elõttem szólótól, hogy 2 év után megadja magát a szerverben magát. Mert egy folyamatosan mûködõnek kellene tovább "menni".
Hát akkor ezért lesz csak 1 év a gar.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
SDe befoglyák ezt szopni, mert az SSD-ék egyre elterjedtebbek lesznek...
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E