Megérkezett a Gyűrűk ura előzményfilmjének első előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tökös a hobbit az õr meg a nazgul.
"The Hobbit: An Unexpected Journey-nek (hivatalos magyar címe még nincs)"
Le merném fogadni – ismerve a magyar címadási szokásokat –, hogy az "Egy váratlan utazás"-t snassznak fogják találni a forgalmazók, és majd költenek hozzá egy zengzetes bullshitet.
Le merném fogadni – ismerve a magyar címadási szokásokat –, hogy az "Egy váratlan utazás"-t snassznak fogják találni a forgalmazók, és majd költenek hozzá egy zengzetes bullshitet.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Persze kár, hogy nálunk nincsen 3D, még sosem voltam 3D moziban, de a jegyárakat nézve nem is nagyon az én bukszámhoz szabták. IMAX nincs 50 km-en belül, kocsival oda-vissza 100 km ~2000 Ft benzin, plusz a jegyárak. (Plusz élelem, mert ez egy fél napos kirándulás...) Ha el is mennénk sógorommal, nõvéremmel, gyerekkel és negyedmagammal, az egy kisebb vagyon lenne. Így marad a 2D, de szerintem így is élvezni fogom.
Én személy szerint örülök neki, hogy egy film helyett kettõt kapunk. Akkor is, ha tulajdonképpen kétszer fizetünk érte. A Gyûrûk Ura is három kötet volt, logikus volt, hogy három filmben készüljön el, és mind tartalmasan ki volt töltve, és ott is háromszor fizettünk érte.
Amúgy sem vagyunk elkényeztetve a jó filmekkel, most legalább már tudjuk, hogy lesz még egy, amiért megéri moziba elmenni. Én ritka és válogatós mozijáró vagyok, utoljára talán az Indiana Jones IV-et néztem moziban. A többi nekem nem nyújt akkora várakozást, hogy egyáltalán megfontoljam, elmegyek-e moziba. Jövõre, ha minden igaz, két filmre is el tudok menni. Az egyik a Hobbit lesz, a másik a Prométeusz, amit nagyon nagy izgalommal várok.
Amúgy sem vagyunk elkényeztetve a jó filmekkel, most legalább már tudjuk, hogy lesz még egy, amiért megéri moziba elmenni. Én ritka és válogatós mozijáró vagyok, utoljára talán az Indiana Jones IV-et néztem moziban. A többi nekem nem nyújt akkora várakozást, hogy egyáltalán megfontoljam, elmegyek-e moziba. Jövõre, ha minden igaz, két filmre is el tudok menni. Az egyik a Hobbit lesz, a másik a Prométeusz, amit nagyon nagy izgalommal várok.
Nem csak maga a Hobbit könyv lesz benne, de még A Gyûrûk Ura függelékébõl is lesznek jelenetek a filmben. Szóval nem kell aggódni. Tartalmas két filmet fognak varázsolni. 😊
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Büntet!
remek, oda meg vissza vagyok, várós
Ha kifejezetten ragaszkodnak a könyvhöz plusz ugye a technika(minõségi képsorok)akkor nem is olyan vészes a két rész külön-külön!
Gondoljatok bele!
Valamit valamiért!
Én azt az idõt nem tudom mikor voltam moziban utoljára(vidéken lakok)!
De ha minden lehetõség engedi akkor ezt a filmet tuti ott fogom megnézni!
Város!
ui.:Szerintem sikerült megteremteni Középfölde hangulatát nem is kicsit így könyv után hatalmas élmény!
Gondoljatok bele!
Valamit valamiért!
Én azt az idõt nem tudom mikor voltam moziban utoljára(vidéken lakok)!
De ha minden lehetõség engedi akkor ezt a filmet tuti ott fogom megnézni!
Város!
ui.:Szerintem sikerült megteremteni Középfölde hangulatát nem is kicsit így könyv után hatalmas élmény!
Azért azt is vegyük figyelembe, hogy az általad felsorolt filmeknél a tényleges forgatás idõ a filmkészítés csak egy részét teszi ki, a post production munkák (azaz pl. CGI része a filmeknek) igen hosszú idõt felemésztenek. A Farkasokkal táncolónál azért ilyen nem volt. 😊
Tehát, ha ahhoz, hogy egy kb. 4 órás "egybenfilmet" el tudjanak készíteni, dupla annyi idõ is kellene...
Tehát, ha ahhoz, hogy egy kb. 4 órás "egybenfilmet" el tudjanak készíteni, dupla annyi idõ is kellene...
Nem, nem azt akartam írni. Egyben forgatják az Avatar második meg harmadik részét.
Igen, kegyetlen nagy trend, mert még több film van készülõben aminél ugyanezt csinálják.
Igen, kegyetlen nagy trend, mert még több film van készülõben aminél ugyanezt csinálják.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
"Kihagytad a Twilightot, meg az Avatart ... mostanában ez a trend."
nem azt akartad írni, hogy kihagyta a gyûrûk urát? az avatart egybe mutatták be.
egyébként kegyetlen nagy trend, hogy idén volt egy film, ahol ez történt. meg tavaly is egy. elõtte meg 2003-ban volt a kill bill? (még a grindhouse is idevehetõ, amit mi kettõben láttunk.)
ez az, aminek szerintem a legtöbben örülnek, mert vagy az van, hogy 4,5 órás harry potter készül, vagy az, hogy az utolsó részbõl kivágnak 140 percet - dicséretes dolog, hogy ha valamiben van anyag, akkor azt nem tömörítik össze. a twilight is könyvalapú, a lotr is, a hobbit is. az egy dolog, hogy a kill bill ezt játszotta el szándékosan, de a szkripteket egyébként, ha eredeti ötletbõl írják, akkor be tudják lõni fix hosszra.
"Produkciós kassza emelkedése nélkül dupla bevétel"
emelkedése nélkül? gondolj bele: dupla akkora forgatási idõ, dupla annyi effekt, dupla nyersanyag, dupla emberóra, és ami a legkeményebb, mindkét film elé kell 50-80M marketingköltség. ja, és dupla fizetés is jár a színészeknek, ami sokszor nem is dupla (az alkonyat 4-ért a fõ emberkék 1-3M dollárt kapta, az alkonyat 5-re 10M fölött)
nem azt akartad írni, hogy kihagyta a gyûrûk urát? az avatart egybe mutatták be.
egyébként kegyetlen nagy trend, hogy idén volt egy film, ahol ez történt. meg tavaly is egy. elõtte meg 2003-ban volt a kill bill? (még a grindhouse is idevehetõ, amit mi kettõben láttunk.)
ez az, aminek szerintem a legtöbben örülnek, mert vagy az van, hogy 4,5 órás harry potter készül, vagy az, hogy az utolsó részbõl kivágnak 140 percet - dicséretes dolog, hogy ha valamiben van anyag, akkor azt nem tömörítik össze. a twilight is könyvalapú, a lotr is, a hobbit is. az egy dolog, hogy a kill bill ezt játszotta el szándékosan, de a szkripteket egyébként, ha eredeti ötletbõl írják, akkor be tudják lõni fix hosszra.
"Produkciós kassza emelkedése nélkül dupla bevétel"
emelkedése nélkül? gondolj bele: dupla akkora forgatási idõ, dupla annyi effekt, dupla nyersanyag, dupla emberóra, és ami a legkeményebb, mindkét film elé kell 50-80M marketingköltség. ja, és dupla fizetés is jár a színészeknek, ami sokszor nem is dupla (az alkonyat 4-ért a fõ emberkék 1-3M dollárt kapta, az alkonyat 5-re 10M fölött)
Kihagytad a Twilightot, meg az Avatart ... mostanában ez a trend. Produkciós kassza emelkedése nélkül dupla bevétel. Persze ezt õk úgy állítják be, hogy így minõségibb és költségesebb technikát tudnak alkalmazni, mert tuti hogy megtérül.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Azért bosszant ez a trend, anno a Mátrix "folytatása" jött két részben (eredetileg nem így lett volna), aztán ketté vágták a Kill Bill-t, nemrégiben a Harry Potter utolsó részébõl lett utolsó két rész ... Most meg a Hobbitra vegyek két darab atomdrága mozijegyet. És persze szemetek, mert pl. én meg is veszem 😊
De akkor is szemét dolog. A farkasokkal táncoló miért nem volt kettõbe vágva? Jó persze nem a rendezõi 8 órás verzióra gondolok.
De akkor is szemét dolog. A farkasokkal táncoló miért nem volt kettõbe vágva? Jó persze nem a rendezõi 8 órás verzióra gondolok.
Én a nem hogy a High-Tech de még a Low-Tech cuccokhoz se értek ugyhogy nem is szólok hozzá a képminõséghez, 48 fps-nél témához,viszont szerintem a trailer adja a Gyûrûk Ura hatást,én anno nagyon birtam a trilógiát,meg is néztem van kilencszer xD Szerintem ez is jó lesz,csak nehogy úgy járjak vele mint a Karib-tenger Kalózaival...a negyedik rész...hagyott kivánnivalót maga után ,a lényeg hogy ez szerintem ott lesz a toppon 😄
Technikailag nem biztos, hogy volna akadálya DVD-n a 48 képkockának. Lehet csinálok ilyen videót és kiírom, mit kezd vele egy asztali lejátszó. PC simán viszi.
Némelyik hülye film/game oldal már elég régen 60 képkockás HD videókat tesz ki, fene tudja miért. Sok helyet foglal, de legalább hülyék kódolják, ezért rossz minõségûek. 😊
Némelyik hülye film/game oldal már elég régen 60 képkockás HD videókat tesz ki, fene tudja miért. Sok helyet foglal, de legalább hülyék kódolják, ezért rossz minõségûek. 😊
"hiszen a Mission: Impossible - Fantom protokollal ellentétben nem IMAX-kamerákkal dolgoznak"
Izé, nem úgy volt, hogy ott is kb. 20 percnyi rész készül azzal és ezért a többi résznek még a képaránya is más lesz a moziban? 😊
Izé, nem úgy volt, hogy ott is kb. 20 percnyi rész készül azzal és ezért a többi résznek még a képaránya is más lesz a moziban? 😊
A lemezeken szerintem is marad a 24 fps, de mivel egy 48fps-es alapanyagból állítják elõ, ezért lehet hogy az is jobb lesz, mintha eleve 24fps-el filmezték volna.
"Az itthon a Fórum Hungary által forgalmazott film jelen állás szerint nálunk december 13-án kerülhet bemutatásra, vagyis se híre, se nyoma a nyáron a sajtó által megénekelt világpremier-embargónak a Warner részérõl, ..."
Lehet rájöttek, hogy mégse a magyarok beszélnek oroszul, meg írnak cirill betûkkel a cam ripeken! <#taps>#taps><#idiota>#idiota>
Lehet rájöttek, hogy mégse a magyarok beszélnek oroszul, meg írnak cirill betûkkel a cam ripeken! <#taps>#taps><#idiota>#idiota>
dvd-n nyilvan marad 24p, alapbol sztem bd-n is, aztan ha a tobbi gyarto is elkezdene nyomni a 48p-t, kesobb johet valami uj formatuma ami tamogatja (mint a 3d bluray), jo lenne..
Regards,
Negyvennyóc a kedvenc számom 😄
Kiváncsi vagyok a dvd-bd adaptációt hogy oldják így meg? 😄
Kiváncsi vagyok a dvd-bd adaptációt hogy oldják így meg? 😄
Ettõl a trailertõl én se érzem azt amit a filmtõl, de azért várom. A trilógia olyan jó lett, hogy ez se lehet rossz 😊
Hmm. Én eg órát láttam az elsõ részbõl, elég is volt. Lehet megint nekikezdek, hátha már "érettebb" vagyok 😄
hangulatnak nevezik.
Lehet, hogy velem van a baj, de tök érdektelennek tûnik.
A Gyûrû Szövetsége nagy kedvencem volt, viszont ettõl a trailer-tõl semmit nem érzek.
A Gyûrû Szövetsége nagy kedvencem volt, viszont ettõl a trailer-tõl semmit nem érzek.
WOW, NAGGYONJÓLEEESZ!!!
Tudtok valami módszert 360 napig tartó kóma elõidézésére? Máshogy nem tudom hogy bírom ki a várakozást!<#idiota>#idiota>
Te láttad LOTR trilógiát? : kb20x bõvítettben, de nem elééég!!!!!!!!