Először láthatjuk moziban a CGI-Yodát a Star Wars első részében - így fog kinézni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adampierson
Miért látom, egyre kevesebb esélyét, hogy megmagyarázzuk Hollywoodnak, hogy nem kis hazánkból erednek szerte széjjel a cirill betûs kalóz verziók? Kamerás Batman elõzetes, Orosz nyelvû plakát. Bravó SG.hu! Ez szép!

DINNYE!!! KUSSHADJ!!!

wazze! yoda orosz?😊))))
NEXUS6
Nekem nem teccik!
Úgy néz ki mintegy... mintegy, õööö..., mintegy szal, mintegy ... CGI renderelt gagyiság.

Bár lehet, hogy ez a faj a valóságban is pont így néz ki!
<#nevetes1>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

ezesetben egy és ugyanaz a kettõ...

\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"

Nem, ez a vásárlói igények kielégítése.

a bõrlenyúzás az bõrlenyúzás marad még akkor is, ha vannak hülyék akikkel meg lehet tenni...

\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"

Miért bõrlenyúzás, ha örömmel fizetnek érte az emberek? Nem kényszerít senki.

miért ne jönne elõ, ha egyszer bõrlenyúzás? biztos lehetsz benne, hogy ez még közel sem az utolsó...

TreDoR
<#eplus2><#eljen>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

A Big Bang Theory-ban volt egy jó beszólás, amikor meg akarták nézni a Star Wars BluRay verziót, Sheldon meg tököl valamin:
- Siess már! Szeretnénk végignézni, mielõtt a Lucas megint változtat rajta!
Guren
gagyi

Kissé unalmas, hogy minden ilyen Star Wars hírnél állandóan elõjön a anyafogás a "bõrlehúzás" miatt. Túl lehetne lépni rajta.
szerintem ebben is steril, utálatos dolog mikor feleslegesen alkalmaznak cgit
Újabb bõrlehúzás, békén kéne már hagyni ezeket a "klasszikus" nagy sikerû filmeket! Minek most ezt 3D rakni ??? Én imádom Star Wars részeket, de tuti nem fog érdekelni az a 5 perces 3D-be rakott jelenet pláne nem moziba....remélem nagy bukta lesz és rájönnek hogy ez az újrafeldolgozunk minden régi filmet(magyarul rakunk bele 3 új jelenetet és 3D-be konvertáljuk) már röhejes a mai világban.

El. Psy. Congroo.

Ugyanmár.. nem is kell neki az a bot.. -50-et adott neki minden statjára.
Zombee
Miután a Jedi végén az öreg Obi Van és Anakin szellemét is lecserélték a fiatal színészekre, ez már apróság.

Seth
"Az Erõ van ezzel !"

PSN ID.: Beegabor

Csak én látom úgy, hogy a nemlétezõ botjára támaszkodik? 😄
azzal nem volt gond,meg nem is lenne szép..túl steril lenne a régi környezetben..
a fantomos yoda sikerült csak borzasztóan moslékra😊
Seth
Kiváncsi vagyok a 5-6-ban is lecserélik e

PSN ID.: Beegabor