Integrált jelszókezelő lesz a Windows 8-ban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem latom a cikkben sehol leirva, hogy az MS szerint ez vmi nagyon uj dolog, ami sehol mashol nincsen. Nem ertem mi a gond....
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Te 10 évvel ezelõtt hol futtattál FIFA 2011-et vagy F1 2010-et, vagy hasonló bonyolultságú játékot?
Tíz évvel ezelõtt hol néztél Full HD-ban MKV-t?
Eredjél már az ilyen céltalan összehasonlításokkal! Visszatérhetsz a 10 évvel ezelõtti konfigodhoz, azt' nézheted az MPG fájlt 240 p-ben szaggatva. Meg játszhatsz Space Invaderst.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Mivel az NT alapokon fejlesztik tovább ugyanazt tudja kb mint a 2000. A csicsa és az aero gépigénye miatt nevetséges az egész de sajnos nem tudunk mit tenni ellene mint beletörõdni. Ezzel a hatalmas designal a buta emberek kezébe is odaadták a technikát és folyamatosan hozzájuk igazítják. Láttátok a win8 full butított metro beállításait. Há hogy néz az ki?
Nameg a gépet régen (10 éve) mire használtuk? Zene, cd írás, pár film, meg egyszerûbb játékok.
Ma ugyanehhez win7en milyen gép kell hozzá? 2 magos cpu 2 gb ram meg egy jó 128-256 megás vga.
Ja és egy ilyen vassal a win7 a full HD mkv-t épphogy vagy akadva tudja lejátszani, vajon miért? Egy tescos bluray player sztem 500 mhz teljesítménnyel meg le tudja játszani.
Na szóval ennyit arról hogy fölöslegesen eszi a gépet a win.
És a win8 eddig a metro és a fájl menü kiírtásán kívül más újdonságot nem fog felmutatni. Csak az olyanok fogják használni akik újmániások. Akik hivatalból ki kéne h fizessék szépen hagyni fogják hogy kenjék csak a hajukra. Nálunk a hivatalba xp-s az összes gép és 2 van ahol dos-os program kezeli az adatokat. A win7 már most nem is tud mit kezdeni a dos programokkal, nemhogy a win8 mit fog tudni 😄
Szóval dögöljenek meg 😄
Ami mûködik nem cseréljük le addig amíg mûködik és szükségünk van rá.
gyuuuuuuulolom a windowst.
Apple OSX powa!
Van egy alap jelszavam, amit régen használtam (8 karakteres kisnagybetûsszámos spec karakteres), az már beleégett a tudatalattimba is szerintem... az az alap... cetlire pedig az van felírva, hogy mi változott az alaphoz képest 😊
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Egyszer néztem ezt a Keepass-t vagy mit. Paranoiás vagyok az ilyen programok miatt, mert beírom minden belépési azonosítómat, jelszavamat, majd ha valaki feltöri akkor tálcán az övé minden. Inkább legyen fejben, max a nagyon bonyolultakat fel lehet írni, de oda is néha elég az elsõ 3-4 karakter hogy utána már beugorjon a többi. Egy ilyen 10+ karakteres cuccnál ha nem a cég név, a kisgyerek neve, az én nevem a jelszó plusz pár szám (születési idõ, gyerekem születési ideje...stb), akkor ha ráírod magadnak egy cetlire hogy DrXk már tudni fogod a folytatást is. Nem kell végigírni hogy DrXkvrtt128b27 esetleg ezt egy postit-tel kiragasztva a monitor szélére, sõt rögtön a loginname mellé, meg hogy mihez tartozik. (volt ilyen, már nem dolgozik a cégnél) xD
Aki pedig nem védte az ezután sem hasonlítja a saját privát szféréjéhoz vagy éppen a lakásához vagy családjához a virtuális világát már ami a biztonságát illeti!
AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
ACER TimelineX 3820TG (core I3 E370M, 2+4GB DDR3 1333, HD5470M 512MB, OCZ Agility3 120GB) MSI GT683R (core I7 2630M, 2x4GB DDR3 1333, GTX560M 1,5GB, HyperX 120GB + Segate Momentus 7200RPM 500GB)
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Még szerencse, hogy a banki jelszón kívül a privát jelszavaim nem járnak le, szóval ott egy bevált pattern elegendõ 1-1 rendszerspecifikus plusszal. ellenben anyukám is a noteszos módszert alkalmazza, neki mindenképp hasznos egy ilyen megoldás.
1. jelszó: XcV12Tr;re$8
2. jelszó: XcV24Zr÷rz$6 <<---- ez nem lehet, mert az elsõ 3 karakter egyezik, de akárhol máshol lenne egyezés szintén nem megengedett. Problem?
ACER TimelineX 3820TG (core I3 E370M, 2+4GB DDR3 1333, HD5470M 512MB, OCZ Agility3 120GB) MSI GT683R (core I7 2630M, 2x4GB DDR3 1333, GTX560M 1,5GB, HyperX 120GB + Segate Momentus 7200RPM 500GB)
Megjegyezni? Urambocsá!
Ez nem feltetlenul igaz. OSX-en mar regota letezik ilyesmi (en.wikipedia.org/wiki/Keychain_(Mac_OS)), ennek ellenere nepszeruek a nagyobb tudassal es kenyelmesebben hasznalhato password manager alkalmazasok, mint peldaul a https://agilebits.com/onepassword
Amúgy olvastam h ha keepass-t használsz, akkor be kell kapcsolni a two-way-encryption opciót, mert különben visszafejthetõ a jelszó beillesztése.
helyesen:
a jövõben ne kelljen
Vagy csak trehány a megfogalmazás, és nem az oprendszerrõl beszélünk, hanem az abba szervesen beépített IE-rõl, és így az FF-et, Chrome-ot, Operát használók nem észlelnek semmit ebbõl a szenzációs, hatalmas újdonságból?