Az E! Online 2011-es legjobbjai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért én kicsit vártam, hogy a Trine második része benne lesz valahol Pc-s vonalon a különdíjas kategoriában (nyilván nem a dobogós helyekért küzdött, hiszen azok a siker BRAND-eknek fenntartott fizetõs helyek), de azért egy megemlítést megérdemeltek volna az európai készítõk, mert szerintem egész szépre sikerült összedobni, rég láttam már(?) ilyet.
Bárcsak sok 3D játék nézni így ki, mint amit ez nyújt oldalnézetes 2D-ben.
Aki szereti ezt a konzolról átvett mászkálós-fejtörõs (puzzle-platform) stílust és a mesebeli tájakat, adjon egy esélyt a ennek a szép programnak, és az ünnepek alatt hagyja magát elvarázsolni.
Garantálom, hogy látvány terén és grafikai színvonalban nem fog csalódni:

Itt egy kis kedvcsináló (sajnos csak az 1 perces reklámot követõen indul) :
http://www.youtube.com/watch?v=rAx9Q9z4Pdo

Békés, szép karácsonyt mindenkinek!

Félreértettél szerintem.
A mortal és a portal 2 egy idõben jelent meg, és én mindkettõt megvettem.
Valahogy a mortal sokkal jobban lekötött, valamint ott direkt mondták a fejlesztõk hogy az elsõ 3 rész "egyben" lesz, új grafikával......és valóban azt is kaptam.
A portal 2ben valami "forradalmi" újdonságot vártam, de nem igazán leltem meg benne azt az igazi "+" ami miatt azt mondhattam volna hogy igen ez egy "egész" folytatás.

A deus exnek szerintem is ott lenne a helye a listán.

A Portal 2-ben nem volt elég újdonság az elsõhöz lépest de az MK-ban volt az elõzõ csak a jó ég tudja hány rész után??? Azt én is alig hiszem el, hogy az emberek másodszor is lenyelték a Dark Knight-ot majmoló Batmant de a Portal 2 remek folytatás volt. Nekem a Portal 2 és a Deus Ex:HR fej fej mellet az év játékai.

ez a lista is csatlakozik a "nagy átlag"/"birka" csoporthoz.
Nekem nagyon más az ízlésem úgy néz ki. De egy batmant semmiképp nem raktam volna elsõ helyre, és egy portal 2 sem raktam volna a másodikra (no nem azért mert az kellene az elsõ helyre)
Nagyon szeretem a half lifeot, és a valve is a kedvencem közé tartozik, de a portal 2 sajnos tényleg beigazolta azt amitõl még anno a left 4 dead 2 vásárlása elött féltem: Vajon tényleg nyújt annyi újdonságot, hogy megérje a pénzét?
Nos a portal2 számomra nagyon kevés újdonságot hozott, amitõl még nem lett rossz játék, de korántsem év játéka kategória.
Kb Half life 2 ep1 szintû számomra ez a portal 2. Jó, mert kapok ugyanabból többet, de semmi több. Úgy érzem anno az episode1 "fer" értékeléseket kapott. Viszont ennél a játéknál mindenki be van sózva hogy "hatalmas" "írtó jó"....

vagy csak túl jó lett a mortal kombat, és azért nem tetszett annyira? ...rosszkor volt rossz helyen?