9
  • HZsoli
    #9
    Azért egy kicsit durva, egy normálisabb automatizálást sem bütykölhetek a kocsimon Gugli licencdíj nélkül :(
  • hammerjoe
    #8
    Nem is olyan marhaság!!
    Gondolj bele: Van egy cég/név nélkül/ aki pl, a "szappantartó" formájú/alakú telefont védette le, és évek óta sz*patja a bandát!!! És már pert is nyert!! Elérte, hogy egy másik cég ne árusíthassa a saját készülékét, mert hasonlít rá!! Hát nem buli a dolog?? (költői volt)
    Akkor a Google miért ne tenné ugyanezt? (bár elég undorítónak tartok minden ilyen jellegű szabadalmat(az előző példát is), ezek csak a fejlődés útjában állnak!)
    De pénzkereseti lehetőségnek, nem utolsó dolog.....
  • tiaro
    #7
    A lényeg, h már megint levedetett valaki valami marhaságot. Nem a vezerlesi rendszert, nem a szoftvert, vagy a technológiat. Nem, az onjaro autót, ahogy van. Pont.
    Taps.
  • ADAMEX9
    #6
    Én még mindig jobban megbízok magamban, mint egy gépben (ezen a téren).
    Mi van akkor, ha az autó rendszere bekap egy vírust és nekinavigál az első falnak? Mert ugye nem létezik olyan dolog amit nem lehet feltörni. Az általad említett vészleállító gombhoz nem lenne elég reakcióidőd.
    Pont valamelyik nap volt hír, hogy egy amerikai robotrepülőt loptak el, úgy hogy hamis GPS koordinátákat hitettek el vele a földről és a saját bázisukra tették le a gépet az irániak.

    Persze, nem csak a rosszat látom benne, innovatív a technológia. Néha egy buli után milyen jó is lenne, ha hazahozna a kocsi, valószínűleg kevesebb lenne így a diszkóbaleset is, nem kockáztatnának ittasan a sofőrök: AutoPilot=True és majd otthon felkelek.
  • duke
    #5
    En meg azt remelem, hogy hamarosan mar csak olyan autok lesznek, amiknel teljesen kizart, az utasok beavatkozasa a vezetesbe. Mert egy veszleallito gombon kivul, nem lesz semmilyen kezeloszerv sem az autoban. A hirek mindennap azt bizonyitjak, hogy az emberek 98 %-a abszolut alkalmatlan egy gepjarmu biztonsagos uzemeltetesere.
  • ADAMEX9
    #4
    Remélem, hogy csak egy bekapcsolható funkció lesz. Nem szeretnék lemondani a vezetés élményéről.
  • lamer the true
    #3
    Aha. Na majd ha nyóckerben megy parkolni, akkor keresztet is vethetsz rá.
  • duke
    #2
    Orulok neki, remelem hamarosan bekoszont a teljesen automata vezerlesu robotautok kora. Csak beirom a celt, es az auto, (remelhetoleg elektromos) magatol elvisz a celig, ugy hogy akar aludhatok is kozben. Es nem kell az celhoz kozel parkolot vadaszni, mert kiszallas utan az auto magatol keres egy szabad parkolot, barhol is legyen az. Esetleg ha mar nem kell, akar haza is lehet kuldeni.
  • ADAMEX9
    #1
    "160 ezer mérföldet tettek meg minimális emberi beavatkozással, és mintegy 1000 mérföldet teljesen önállóan"

    Balesetmentesen?