42876

banner
  • bardocz
    Nem irtak semmi ilyenrol.
  • lac coo
    De miert olyan surgos ez, miert nem varjatok meg a hivatalos cuccokat, ott is lesznek ilyen online nyilvantartasok, nem ?
  • bardocz
    Lesz majd, rsr oldalan talan, ami volt a tp-ben is.
    Engem iracingben meg se lehet talalni, mert ekezettel regeltem, fakjuangolok felkialtassal, csak a forumbol lehet ramenni a profilomra, ha irok oda :D
  • b-type
    Na törölték is az időket :))
    Akkor erről ennyit, majd ha lesz nemzetközi akkor oda jó leszek a nick-l is.
  • b-type
    Alex detto, pedig vele csak egyszer futottam össze, de a polgári nevét írná ki sehova sem tudnám tenni, de az hogy Alexease úgy élből ok.
    Tied szintén.
    De pl Kiss Norbi is egy-két évig LFSNorbi volt a kocsija oldalán. :)
  • NIBI
    Előbb utóbb megtanulja az ember a társait így is-úgy is. :)
    Valahol el kell kezdeni.
    #5518: nem rád értettem az agyament nevet, sajnos voltak ennél sokkal rosszabbak, sértőek is... mégis hagyták úgy.
    Na mindegy a Mastersen ez a reál név jól bevált dolog. :)
    Csak a rankom szórakozik. :(
  • Jacek
    Pont ebből van keveredés mindig:) Hogyha azt írod hogy Sanzik tudom ki az de ha a real nevet akkor rohadtul nem:DDD pedig 15 éve ismerem:DDDD
  • b-type
    Nincs agyament becenevem :) ...na jó itt az sg-n igen. :)
    Minden autós játékban ez a nevem. Sok mindenkivel találkoztam már, és bszki Ingy-t sem tudom a rendes nevén szólítani, ahogy Juan-t sem tudtam :))
    ..HunRing-n kint voltunk 10-20 fő között, és semmilyen problémát nem okozott, akkor tud ha tovább akarunk lépni a kapcsolatban...ahogy aludtunk Sanzik-nál is, és milyen finomat ettünk. :)) Ott ahol már család van ott persze más.

Én a GTR Masters-t is megértem, ...de nem tartozom oda, bár 2005-ben reggeltem oda :)
    Szal most nem érzem indokoltnak.
  • Jacek
    Ez egyedül a GTR Mastersnél volt régen meg ugye bejött az iRacing...
    Szerintem nem igazán ettől lesz komoly egy bajnokság... elég komoly volt a LFS is mégsem real nevek voltak...
  • NIBI
    Nem kell ékezetet írni. :P Azért egy komoly bajnokság valós nevekkel megy. :)
    Biztos láttatok már ti is olyan közvetítést ahol mindenféle agyament becenevek voltak, hát gyönyörű volt... :S :(
  • Alexease
    Sokaknak a sz.gepen, szoftverekben, regisztraciokban, login-ekben sokkal jobb, egyszerubb, megbizhatobb a nick-nev, foleg a magyar hosszu es ekezetes dolgok miatt. Es ez amugy sem valos szeria;)

Nalam 1 monitor, es nem lehet feltolni a tetejere.
  • NIBI
    Hát de mé nem jó valós névvel versenyezni? Melyik valós szériában indulnak álnevekkel? :D :D :D

#5511: igen 3 monitorral így vagyok én is nem tudom 1-el fel lehet-e rakni maxig. :)
  • b-type
    Elnézést hogy figyelmen kívül hagytam a valós név megadását, nem érzem indokoltnak, aki kíváncsi rá, annak elmondom :)
    Nem vagyok GTR Masters ligatag.
  • b-type

sajna hasznavehetetlen vagyok, beteg vagyok mint a kutya, de azért majd kipróbálom.
    (jelenleg az örök kedvenc lassan 20 éves Heroes of Might and Magic 2-t bírom tolni ) FFB-ről szó sem lehet..
  • bardocz
    Az appokat ti sem tudjátok a képernyő legtetejéig feltolni? Kb 3 centivel lejjebb rakja, és nem engedi feljebb.
  • bardocz
    Nekem működik faszán. Annyi, hogy a legjobb köridőm telemetriája nem volt ott a boxban, törlődött, és most egy fél másodperccel lassabb köré van ott, mert csak azt tudtam most megfutni.
  • neilszab
    Páran leteszteltük már és nem futottunk bele ilyen hibába. Kérlek a linkelt fórumon pontosan írd le a hibajelenséget, meg hogy milyen rendszert használsz és igyekszünk megoldani.

Kikapcsoló gomb egyelőre nincs, töröld a bemásolt fájlokat a mappából.
  • NIBI
    Nálam még nem oké valami, ráadásul a bestemet azelőtt futottam, hogy megláttam volna a rankot. :)
    Hát így futni kell egy jobbat. :P
  • Norbi1990
    Legalább a felvezető körömet beírta, úgyhogy működik a cucc 1 körig.
  • Norbi1990
    és nem lehet leállítani a folyamatot mert "hozzáférés megtagadva"
    Nagyon fasza :D
  • Norbi1990
    Mentem egy kört. Kör végén kifagyott a játék miután parancssorba valami lefutott
  • lac coo
  • neilszab
    Felejtsétek el az online Excelt, beindult az:

Assetto Corsa Rank

minden offline futott idő feltöltésre kerül egy kis app segítségével...
  • precise
    nem tudom, tubeon találtam a vidit véletlenül. A youtube ajánlotta.
  • Firerock
    Köszönöm! :)
  • lac coo
    Persze, beállításoknál a pedál range ....Nullától száz százalékig a teljes pedál út, ha visszább veszed a végét , mondjuk 50 %-ra akkor félig lenyomott pedálnál maximálisan kinyomod a kuplungot.
  • Firerock
    Be lehet valahogy állítani hogy ne csak tövig benyomott kuplungra vegye be a sebességet?
  • szancsopanza
    Azért ha azt az 5-6 csúszkát 10 egységig lehet állítgatni az 50-60db verzió és még nem is kombináltad. Szóval ha már élethű szimulátorról van szó, minden beállítást tesztelsz is ugye, mert tudni kell melyik a jó neked. Legyen jobb esetben 5kör beállításonként akkor ez már mindjárt nem olyan kevés idő. Persze aki évek óta tolja és nem a 0ról kezdi annak ez sokkal egyszerűbb. Én úgy gondolom, ha egy tapasztaltabb ember megosztja a beállításait az nagyon jó irányadónak. És sokkal egyszerűbb "finomhangolni", mint 0ról belőni. Az ffb meg izlés kérdése. Ha valósághű kell oda állítod és izzadsz :) és vigyorogsz :) Mert nekem ez jó! :D
  • Screenracer #5497
    Szerintem nincs semmi olyan. Most, hogy ez is kint van már, igaz még koránt sincs készen, az LFS továbbra is etalon.
  • Jackal
    Ilyeneket honnan lehet letölteni?
  • alma2
    Azert nyugtasson meg valaki, hogy az lfs-ben nincsen, valami "titkos" kapcsolo amire nem emlekszem es veletlen bekapcsoltam, (bar direkt megneztem a leirasat, nem talaltam) ami egyszerre kapcsol be , abs-t, tc-t, best line-t, mindent ami egy jo arcade jatekban van, es azert ment olyan konnyen az uton tartas a tobbihez kepest, barmilyen autoval :)
  • alma2
    Ha mar tenyleg kiprobaltam, az shift2-t eletemben eloszor, valami moddal, eloszedtem a jo oreg lfs-t, gt legends-et stb.
    Arra jutottam, hogy messzemenokig a legegyszerubb iranyitani, uton tartani, barmi trukkot megcsinalni(pl drift) az lfs-sel lehet. Mar-mar olyan erzesem volt, a tobbi utan, annyira konnyu az uton tartani barmelyik autot benne, mintha valami vacak arcade jatekkal jatszanek. Persze nem attol jo valami, mert nehez iranyitani, mert pl shift2-ben egy normalis kanyart nem tudtam vegigdriftelni annyira eltosztk, de igen meglepeteskent ert, ez az lfs-es tapasztalat igy x ev kihagyas utan.
  • alma2
    tegnap vegigprobaltam jo par autos jatekot Ac-tol kezdve, egeszen a nfs shift 2-ig, mivel mindegyiket mas irta, teljesen mas visszajelzeseket ad. Persze talan, van egy-ket utmutatas amit erdemes figyelembe venni, de ahany ember annyifele beallitas, nincs olyan, hogy jo, meg tokeletes altalanosan, foleg nem minden jatekra egyszerre. Mindenki beallitja maganak a megfelelot, ami lehet, hogy ket nap mulva, mert erte mas inger, total elallitja az addig "tokeletesnek" hitt beallitasat.
    Nem ertem ezeket a mi a jo beallitas ehhez meg ahhoz kerdeseket. Van kb legjobb esetben 5-6 csuszka, eltolod kiprobalod, nem jo arrebb tolod, ennyi, nem urhajos program ez.
    Van egy ket nagy autos forum kormany ballitas magyar nyelven is pl prohardveren, ott is ellentmondd pl ossze-vissza maganak bizonyos esetekben az illeto.
    Valakinek az jon be ha 0 az ffb ero, nem rantja ki a kezebol, valaki meg szeret vert izzadni kormany tekerni es body terembe jarni egyidoben stb stb.
  • Jackal
    Nemtom ki panaszkodott itt, hogy nem indul el az assetto, de nekem intel HD 3000-el (DX9 is elindult :) )
  • szancsopanza

Egy kis aprót adhatott volna az ablakmosó srácoknak a boxban :D Elég maszatos :)
  • endy papp
  • endy papp
  • precise
  • lac coo
    Belegondolva , mi iszonyatos munka volt ez attól a pár embertől !!!
    Ha csak 11 ilyen pályát ( bár nem egy orgia egyik sem, de teljesen rendben van ...), plusz még a sok autót kellene egy egy moddercsapatnak megcsinálni, az hány év(tized :)) lenne ! És akkor a fizika, és maga a játék motor sehol nincs .......

Eret is vágnék magamon, ha minden nap úgy telne 5 évig, hogy egy kis kódolás, pályaépítés, textura gyártás, hang piszkálás, normálmap gyártás, majd megint egy kis kódolás .....
  • Alexease
    De ez meg a korabbi Abarth, raadasul a verseny valtozat: versenyre epitett fajta, versney felfuggesztessel (merevebb), erosebb es konnyebb.
    Ami az AC-ben van, az az uj, igazabol "utcai", csak egyszeruen eros.
    Attol fuggetlenul, azert meg felborulhatna;D