42876
-
swadawa senpai #6730 Amúgy ez a pálya választás menü elárulja, hogy kb. mindegyik tervbe van /kilátásba van helyezve a jövöben, most csak felméri, inkább melyekre van nagyobb igény, én nem is tudok választani, mindkell!!! -
#6729 Reverse verziók nem lesznek ? :P -
#6728 De azt meglepetésként :DD -
#6727 Poen lenne, ha Monzabol csak a Juniort adnak oda:) -
#6726 + Indyt+Bathurst :) -
Debilon #6725 bathurst+nord+le mans :) -
#6724 Ja, nekem is sikerült végül. -
#6723 Nekem 3 is be van pipálva! -
#6722 Csak egyre tudsz, ha változtatod, előzőről leveszi a szavazatod :) -
Screenracer #6721 Nord+Le Mans+Hungaroring :)))) -
#6720 pedig van alul Change Vote gomb :D -
#6719 Már nem engedi változtatni, pedig Suzukára is dobnék egyet. -
#6718 Ja hogy ja -
#6717 háromra lehet szavazni, zöldpokol+hungaroring+még valami :D -
#6716 Jó hát úgy is a Nord lesz a befutó, de hát magyar ember szíve hova is húzna, mint... -
#6715 hmm ? :D -
GPx8 #6714 Ebből teljesen egyértelmű az F40! :) -
#6713 Furcsán írod a Nordschleifet. -
#6712 itt meg lehet szavazni hogy megcsinálják a Hungaroring-et is :D -
#6711 Ez a vilzelvetezos kerekveto nagy genyo:)
Csak legyen hozza AI is, vagy legalabb online. -
#6710 na végre :)
F40+Monza
-
Screenracer #6709 Én se vettem szószerint. Ráadásul bennem is felmerült egy-két korábbi vita, amikor arról volt szó, hogy ez meg az, csak csili-vili, az a lényeg, hogy jól nézzen ki és ha már megvették egy csomóan akkor miért fárasztanák magukat a fizikával, szép képeket lehet így is csinálni, stb. stb. ... -
Nem egy világrekord. De ez a kombó nagyon jó így. -
#6707 -
#6706 Én azt fejtettem ki, ha DX után csinálják akkor billegni fog !!! -
#6705 Vagy ügyesen lopták :))) -
#6704 Nem. :) Ezt az iRacing belső forumán is kitárgyalták annak idején. Olyan jól sikerűlt, hogy sokan nem akarták elhinni, hogy nem lopott. :) -
GPx8 #6703 A DX vs "fizika" párhuzam csak irónia volt.
Úgy látszik, hogy Kunosék erőforrásait a csili-vili dolgok vitték el.
Ha most valaki olyat fog mondani, hogy majd utólag írják hozzá a "fizikai" dolgokat, akkor majd jön Laccco, aki már a pCARS esetében is többször kifejtette, hogy ez lehetetlen és nem is lesz belöle semmi... :D -
#6702 -
zimapeti #6701 Szia Küldtem privátot -
#6700 A régi jóféle rF1-es Laguna Seca az nem IR-ből való volt ? -
#6699 Felolem publikusra is kilophatnak -
#6698 De a scannes eg palya, akkor a pontossaggal mar nem lehet gond;) Mar csak a kapacitas es az engine hatarozza meg, milyen reszletesen epitik korbe a palyat.
iR Bathurs: #6506 -
#6697 Ez az új valami katasztrófa. Már az előző is elég gyér a régi 79-eshez képest, ami rF-ebn volt, de sikerült tovább rontani. Tök jó lenne, ha ilyen itthoni használatra ki lehetne lopni az iR-es pályákat, nem kéne róla tudnia senkinek :D -
#6696 Valhogy ki lehetne lopni, csak nem foglalkoznak vele (talan felnek kaemmertol:P). Az nKP-ben volt iR-es palya konvert (Oulton Park):P
Az iR-ben meg a regi (atalakitas elotti) Silverstone van:/ Ami lehet elony is, mert ha egyszer ujra scannelik, meg lesz az uj es a regi is:P -
#6695 iR-ből nem lehetne kilopni bathurstot? Csak ilyen nem publikusnak, elég ha én megkapom
Tényleg iR-es silverstone meg az itteni milyen összehasonlítva? Mindkettő lézerszkennelt. -
#6694 "Legfeljebb tovább tart megcsinálni. :DDD"
Steamen a "Rust" c. játéknál:
"Valve are cool guys. They let us bring Rust to Steam. They don’t try to tell us what we can and can’t do in the game. They let us push unapproved updates out whenever we want, as many as we want. They saved PC gaming."
-
#6693 Tuti keszul mar nehany auto, de valszeg nulla modolasi infokkal, vagis csak a modellek. Esetleg Aris kiadott nehany benfentes infot a korabbi csapatanak:)
De az autokkal nincs gond, az nem hianyzik hogy modoljak. Inkabb a palyakra kellene ragyurni. Bar valszeg az lesz az egyszerubb, foleg ha normalis lesz a mod resze (bar amit eddig lehetett latni, 1-1 kep, lehet hogy annnyira "szar" lesz mint az nKP:/).
De mindig vannak/lesznek megszallottak, vagyis valszeg lesznek hozza konvert palyak;) -
#6692 Hát ha divatos, menő játék lesz, akkor eleinte talán lesz aki hajlandó moddolni rá ... Persze sok függ attól milyen modder cucc lesz alá, milyen támogatással... -
Screenracer #6691 Mindent meg lehet csinálni, de az időtényező szabja meg leginkább, hogy mire, mennyit lehet áldozni és mennyire éri meg.