42876
-
Screenracer #7491 Neked még akkor is jó lenne minden ebben, ha gördülőcsapágyas gokártok lennének benne, csak rá legyen írva, hogy Kunos. Egy fanboy például ilyenekről ismerhető fel. -
#7490 Nem tudom, azzal nekem nincs bajom ....Nem egyformák az autók, de ami nekem bejön az mind jó ilyen szempontból .... -
#7489 Ezzel egyetértek, sőt kiegészíteném még annyival, hogy ilyen esetben a kinyomott kuplung se változtat semmit a helyzeten, pedig illene. -
#7488 Ebben szinte csak olyan auto van, amivel nem tanacsos mar az iven nagyon fekezni :) -
Jackal #7487 Drift = jó szokás szerint nagyobb sebességgel vágdsz be a kanyarba és akkor már nem tudsz nagy fék nélkül lelassítani eléggé, hogy meg ne csússzon :) -
#7486 Azt nem tudom, sose driftelek, nem érdekel :)
A gumikon dolgoznak még ( meg úgy nagyjából szerintem mindenen...) tuti javítanak majd a tapadás vesztés-visszanyerésen. Bár ezek az utcai autók egy bizonyos szög felett már menthetetlenül átvágódnak .... -
Jackal #7485 Nekem csak az oldalra csúszásával van bajom mikor az előre mutató vektor már nagyon kicsi. Akkor úgy csúszkál, mintha hóban mennék kb...
Pl drifteléskor, mikor már nagyon kint van a segge, hiába tekerem alá csontra a kormányt, szinte semmi hatása sincs, ellenben ha megtapad hirtelen, úgy át vág a másik oldalra, hogy az már vicc. ennél azért könnyebben meg lehet sztem real world fogni egy csúszó kocsit. -
#7484 Lehet mégis tud ilyen idétlenül pattogni ?! :D
2:16- nál a fordot meglökik, elég szépen pattog szegény, majd utána a fehér piros kockás autó elől lehuppanva a kerékvetőről is csinálja :
Lehet AC kicsit ( vagy nagyon ..) túlzásba viszi, de ha valóban ilyen is tud lenni, akkor nem sikerült rosszul ez a fizika, mert máshol én még ezt nem láttam ! :DD
-
endy papp #7483
Bocs a dupláért ez akart lenni... majd töröljétek az előzőt -
endy papp #7481
Ez egy decemberi vidi...legalább is akkor került fel. -
LESCO #7480 Nehogy már beszopjátok, mindegyikkel Kunos megy... :) -
#7479 Cégeknek semmi sem ingyenes :)
Jó ez, a lényeg látszik . -
#7478 MSI afterburner ingyenes, vagy az gagyi lenne? :D -
#7477 nem dobunk nekik össze egy kis pénzt a Fraps-ra ? :DDDDDDD -
#7476 Nekem tetszik, mar a rajt utan uti-vagja egymast az AI, nem vonatozgatnak. -
#7475 -
#7474 Bár az új abroncs modellt úgy is lehet érteni, hogy új fajta gumi készül, mondták, hogy van már működőképes offroados cucc is , föld ,kavics .... -
#7473 Ennel naprol-napra no a nepszeruseg, ahogy egyre tobb divatos auto kerul bele, meg tobb palya, de foleg az AI es az online fogja felturbozni.
szerintem meg az ISI faszsága miatt ;) -
#7472 Az egyertelmu, hogy nem vegleges, csodalnam ha Kunos megelegedne ennyivel..... -
#7471 De most penzert dolgozik, szo szerint. Az nKP-nel demoralizao lehetett, hogy nem fogyott belole "semmi", de attol fuggetlenul tolni kellett, foglalkozni vele. Igaz, azokbol a tapasztalatokbol epitette ezt.
Ennel naprol-napra no a nepszeruseg, ahogy egyre tobb divatos auto kerul bele, meg tobb palya, de foleg az AI es az online fogja felturbozni. -
#7470 Ebben semmi sem vegleges;)
Tartalomban, szolgaltatasban, funkciokban talan ha 20%-os lehet. -
#7469 Aris is érdekes dolgot írt:
"hihihi @KunosStefano is having progress on AI… I'll just change the tyre model I've been working on holidays so I'll screw everything up!"
Tehát a gumifizika még nem végleges. -
#7468 Ez a szegény ez dolgozik, éjjel nappal, hétfőtől vasárnapig ! :) -
#7467 Kunos twitter:
WIll try to upload some AI movies later today -
#7466 A vb második helyért is jár egy ??? :) -
#7465 Ugyan, hiszen már van egy 500-as Fiat. -
#7464 A muris az, hogy sorbaállás van, nem akárki vehet ilyent ha van pénze akkor sem :)
aki ennyi pénzt ad egy ilyenért, az már elvárja, hogy egyedi legyen, illetve ezért is lehet ilyen horror pénzt kérni érte mert limitált ...
És azért ha bejön az üzlet, a kereskedő se jár rosszul 300 millát keres, egész életére megvan a pénze :)))
Pedig egyszer de kipróbálnék egy pillangóváltós autót :DDD De nem ez lesz az, gyanítom .... -
#7463 mert az 500-ast Raikkönen kapja év égén :D -
#7462 Így szokták ....mindegy nekik, darab darab, majd 500.-nak eladnak valami más vasat .... -
#7461 Miért csak 499t csinálnak? Ha 500at csinálnának akkor 1.3 millió euróval többet keresnének ami nem kevés pénz. -
#7460 Aki akar már vehet magának egyet :))))
Egy híján ötszáz darab készül a Ferrari 963 lóerős hibrid szuperautójából, a LaFerrariból, de már az összes példány elkelt. Eredetileg 1,3 millió eurót (388 millió forintot) kértek az autóért, egy német kereskedésben azonban ennél sokkal drágábban bukkant fel az első eladó darab.A SEMCO 2,38 millió eurót (710 millió forintot) kér egy 200 kilométert futott LaFerrariért, amely valóban elég különleges. A széria első darabjaként készült el - legalábbis a kereskedés fotói erről árulkodnak.
-
Jackal #7459 Az olaszok nem fognak szívrohamot kapni a nagy siettségmiatt, nem olyan fajták :) Ez csak akkor működött volna, ha már rég össze van készítve az update-hez való pakk. -
#7458 FB-n most 17.-et irtak...... -
#7457 én meg a Benetton F1 B188-01-el :) -
#7456 Igen, arra én is akkorát nyomtam, hogy beszakadt az egér gombja, de Nismo-ról szó se volt.
Twitteren írták, hogy elképzelhető, hogy már 10.-én megkapjuk a következő frissítést, ha jó ütemben haladnak. -
tbazsi95 #7455 SLOWMOTION | Assetto Corsa
Assetto Corsa - BMW M3 E92 - Magione - Hotlap
-
#7454 Csak nem szándékozik félrevezetni minket :DD -
#7453 Pletyka :) A locenszes ember rakta ki a kepet,Marco .... -
#7452 Ez még meg lett szavazva ha jól emlékszem a GT3-as változatával együtt. -
#7451 Ezt most csak úgy linkelted, vagy bejelentették?