Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet is feltolni egy demot hamar... 😄
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Így kell élni.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
www.smart-bus.hu
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
De, ha mindenképpen vásárolni akarsz, van egy HD7970-m, az eladó! 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
@Alex: Dettó... egy nagyobb fékezésnél fél méterrel hátrébb rúgom magam! 😄 Ha meg kicsit erõsebb az FFB, akkor az egész asztal remeg, mozog, stb... 😊 Ki kell találnom valamit, mert így kényelmetlen és élvezhetetlen is... 😞
www.smart-bus.hu
Vagyis ezt nyugodtan lehet ABS-szel hasznalni (legalabbis azzal, ami az ECU-nal van), hozza tartozik. En csak azert nem hasznalom, mivel igy is ugy is lassu vagyok, raadasul anelkul jobban elvezem;P
A cockpit hianya engem is meggyotor neha.
Egyreszt elsosorban munka iroasztalom van, a kormany a kihuzos, lotyogos, bill-eger tarto reszre van felfogatva. Bar rogzitve van, de nem az igazi.
Valamiert a kormany es az asztal anyaga nem szereti egymast, es hajlamos folyamatosan a jobboldala lecsuszni😄
Es nekem is fogroszekem van, az erosebb fekezesnel es kormanyzasnal, ha nem is G-eroket, de valami mozgo-forgo hatast masszivan szimulal😉
A guminyomást kipróbálom, kíváncsi vagyok... 😊 Az 1:22:xx tuti, hogy ABS-l van... jó egy másodpercet számít legalább... ABS nélkül szerintem képtelenség 1:22:xx-t menni.
Az a fõ gondom, hogy visszaraktam a gyári féket a G25-be, és azért ez nem load cell szint... no meg a nyomoronc forgó szék... elgurul, elforog... a kormányba kapaszkodom néha! 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
En orulok, ha 1:27 ala be tudok menni (ABS nelkul, azzal nem foglalkozom😛).
A guminyomas ami nekem jo volt: elol 29psi, hatul 25psi.
Ezzel fel masodpercet javultam, bar az 1:22-hoz kepest teljesen mindegy😄DD
Az AC szuper szim (<#idiota>#idiota>), de az alant lathato videon (es az idon) is latszik, hogy ezzel is meg lehet talalni a kiskaput vagy a masik dimenziot;D
Ha az AC olyan nepszeru lenne mint az SRW, es hasonloan ellepnek a jatekosok, ebben is lazan ilyen uridok lennenek mindenhol.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Akkor nézd meg ezt és sírd el magad... én ott tartok! 😄
www.smart-bus.hu
Képtelen vagyok ABS nélkül 1:23 elejére... elforog a székem, elrúgom magam, kivettem a load cell-t, szétbasz az ideg... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 😄
Most kell letenni... tegnap a simraceway nagyon felidegesített... ott legalább tudtam arra fogni, hogy egy fos... de itt ezt nem tehetem... én vagy a low... kinyírtam magam mára! 😄D
www.smart-bus.hu
Aki ilyen 1:23:xx idõket megy az használ ABS-t? Illetve a keréknyomást állítjátok?
www.smart-bus.hu
Nekem is fenn van a gépen,de ugye online már nem nagyon játszik senki,Ebben az iRacing verhetetlen ,így inkább azzal tolom,egyedül körözgetni..... ,no az meg mire jó,az rF2 nem ismerem,nagyon egyszerû ok miatt majd ha teljesen kész lesz na akkor majd megnézem,addig nem adok érte pénzt még ha olyan jó?, mint sokan mondják .
Vissza térve a AC-re ha nem is 1000,de lehet hogy még 1 év az pedig nagyon sok,még az is lehet mire megjelenik az is elavult lesz ha kevés olyan tartalommal fog rendelkezni ,hogy hosszú távon fenn maradjon életképesen,ne csak pár 100 ember használja..
De ha így megy csak jövõre lesz ebbõl valami ...sajnos.
Biztató hogy ilyen kocsi is lesz benne.