Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Na ez jó hír !!!!!!!!

Lehet is feltolni egy demot hamar... 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

egyszerre 00:07-kor <#worship>

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

bardocz
"Even though the vehicle flipped right over, Mr Burgess dusted himself off, and after paramedics assessed him, he headed straight to the bar."

Így kell élni.
Kicsit off:

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Madzaggal hozzáköti a pedált a szék lábaihoz, és máris jó az ! 😊

Neeeee szopassatok! 😄 Viccnek is rossz! 😄

www.smart-bus.hu

Simán! 😄

bardocz
Szerintem már tudja mit kell csinálni, csak megvárja, míg felmerül a cockpit ötlete 😄DD
Ne becsüld le a nõket, eszébe fog jutni egy ingyenes megoldás, ne félj! <#nevetes1>

lac coo
Ja, vagy úúúgy ! 😊)

Köszi az ötleteket Urak, de ha találok ilyen fineszes megoldást, akkor nem tudom átverni a családi költségvetésen a cockpitet! A házisárkány leszavaz! 😄

www.smart-bus.hu

lac coo
mikor játszol, rakj egy szögletes szivacsot, vagy akár egy törölközõt a kerekek alá .

bardocz

Sokat mondó kép, mert megnyomni egy gombot, hogy elinduljon a fraps bonyolult lenne.
hezi
Tegyél éket a kerekekhez, vagy egy gumipókkal kösd a széket az asztalhoz 😊

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Nem... sajnos kell az a gurulós szar... 😊

www.smart-bus.hu

szék csere nem lett volna egyszerûbb? 😊

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

lac coo
😊

Neeeeem... várja a szebb napokat! 😊)

De, ha mindenképpen vásárolni akarsz, van egy HD7970-m, az eladó! 😄

www.smart-bus.hu

lac coo
Nem eladó ? 😄D

Mert az ugye még keményebb, és azzal képtelen voltam egy helyben maradni! 😄 Ahogy fékeztem, már gurultam is hátra... 😊)

www.smart-bus.hu

lac coo
Miért vetted ki a loadcellt? 😊

No ezt majd kipróbálom... köszi! 😊

@Alex: Dettó... egy nagyobb fékezésnél fél méterrel hátrébb rúgom magam! 😄 Ha meg kicsit erõsebb az FFB, akkor az egész asztal remeg, mozog, stb... 😊 Ki kell találnom valamit, mert így kényelmetlen és élvezhetetlen is... 😞

www.smart-bus.hu

Alexease
Ebben van hivatalosan ABS, az ECU-nal lehet is kapcsolgatni. Sot, E-Diffi is van benne, de azt meg nem modellezte le es/vagy nem mukodik😄

Vagyis ezt nyugodtan lehet ABS-szel hasznalni (legalabbis azzal, ami az ECU-nal van), hozza tartozik. En csak azert nem hasznalom, mivel igy is ugy is lassu vagyok, raadasul anelkul jobban elvezem;P

A cockpit hianya engem is meggyotor neha.
Egyreszt elsosorban munka iroasztalom van, a kormany a kihuzos, lotyogos, bill-eger tarto reszre van felfogatva. Bar rogzitve van, de nem az igazi.

Valamiert a kormany es az asztal anyaga nem szereti egymast, es hajlamos folyamatosan a jobboldala lecsuszni😄

Es nekem is fogroszekem van, az erosebb fekezesnel es kormanyzasnal, ha nem is G-eroket, de valami mozgo-forgo hatast masszivan szimulal😉
Alexease
Semmi gond, nem vedem az SRW-t😊 Amugy tenyleg valoban „foss”, ha csak az alap beallitasait nezem:/
lac coo
A menüben a fék akármi csúszka állítása ( már nem emlékszem, talán linearitást állít ...) rohadt sokat segített nekem .

bardocz
Van a valóságban is, szóval nem értem itt miért ne lehetne használni, szimuláció, az meg nem arról szól, hogy a legnehezebb legyen. Ahhoz egy elkúrt rF-es fizika kell 😄D
Én is úgy vagyok vele, ahogy te... mindent igyekszem úgy használni ahogy az a valóságban van... kormányszög, H váltó, stb... ABS-t csak akkor, ha a valóságban is van benne. ( gyanítom ebben van! 😊 )

A guminyomást kipróbálom, kíváncsi vagyok... 😊 Az 1:22:xx tuti, hogy ABS-l van... jó egy másodpercet számít legalább... ABS nélkül szerintem képtelenség 1:22:xx-t menni.

Az a fõ gondom, hogy visszaraktam a gyári féket a G25-be, és azért ez nem load cell szint... no meg a nyomoronc forgó szék... elgurul, elforog... a kormányba kapaszkodom néha! 😄

www.smart-bus.hu

Bocsánat, nem fos, csak engem nagyon felhúzott tegnap! 😊) El sem jutottam odáig, hogy egy jó ízût menjek... be sem bírtam rendesen állítani, elment tõle a kedvem egy ideig! 😊

www.smart-bus.hu

lac coo
<#eljen><#nyes><#nemtudom>

Alexease
Mar ugy is reg nem mentem vele😉
En orulok, ha 1:27 ala be tudok menni (ABS nelkul, azzal nem foglalkozom😛).

A guminyomas ami nekem jo volt: elol 29psi, hatul 25psi.
Ezzel fel masodpercet javultam, bar az 1:22-hoz kepest teljesen mindegy😄DD
Alexease
Az SRW nem olyan foss, jo az, de nem erdemes az ottani top idokhoz hasonlitani a tudasodat😉

Az AC szuper szim (<#idiota>), de az alant lathato videon (es az idon) is latszik, hogy ezzel is meg lehet talalni a kiskaput vagy a masik dimenziot;D

Ha az AC olyan nepszeru lenne mint az SRW, es hasonloan ellepnek a jatekosok, ebben is lazan ilyen uridok lennenek mindenhol.
Szerintem meg csal! 😄 Így sokkal jobban érzem magam! 😄

www.smart-bus.hu

bardocz
Mondjuk õ az egyik fejlesztõ, volt ideje gyakorolni.
Nagyon ügyes, de azért odaírhatta volna, hogy milyen beállításokkal tolta... 😊 Legalább tudnám, hogy mekkora nyomi vagyok... 😄

www.smart-bus.hu

bardocz
Hát már kb az elsõ féktávnál. Pedig énis mindenhol duplát váltok visszafele.

Akkor nézd meg ezt és sírd el magad... én ott tartok! 😄

www.smart-bus.hu

bardocz
Én 24 végét néha összehozom, akkor abs nélkül, és semmit sem állítgatok, de jobbra most nem futja. 23 álom, a legjobban is asszem 24,3 volt, onnan is messze van még😄 De az is abs ki, és gyári keréknyomás volt.
😄D

Képtelen vagyok ABS nélkül 1:23 elejére... elforog a székem, elrúgom magam, kivettem a load cell-t, szétbasz az ideg... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 😄

Most kell letenni... tegnap a simraceway nagyon felidegesített... ott legalább tudtam arra fogni, hogy egy fos... de itt ezt nem tehetem... én vagy a low... kinyírtam magam mára! 😄D

www.smart-bus.hu

lac coo
Én csak az 1:26-os idõkhöz tudok hozzászólni 😄D

Urak!

Aki ilyen 1:23:xx idõket megy az használ ABS-t? Illetve a keréknyomást állítjátok?

www.smart-bus.hu

lac coo
Nem azért de szimulátort senki nem fejleszt! Új dolgot meg fõleg nem, volt az rF1, az arra épülõ simbin cuccok, majd az Iracing, azt csókolom.... Most van az AC,most egy darabig megint pihi van, olyan 10 évig 😄DD Szóval ezek nem avulnak el egy vagy két év alatt ....

Ez is igaz de ezen-azon kívül semmi olyan nincs benne ami a mai kor követelményeit kielégítené szerintem,már így ebben a formában elavult,hiába a jó fizika,a többi tartalom ,már ha lehet nevezni annak nem sokra jó.
Nekem is fenn van a gépen,de ugye online már nem nagyon játszik senki,Ebben az iRacing verhetetlen ,így inkább azzal tolom,egyedül körözgetni..... ,no az meg mire jó,az rF2 nem ismerem,nagyon egyszerû ok miatt majd ha teljesen kész lesz na akkor majd megnézem,addig nem adok érte pénzt még ha olyan jó?, mint sokan mondják .
Vissza térve a AC-re ha nem is 1000,de lehet hogy még 1 év az pedig nagyon sok,még az is lehet mire megjelenik az is elavult lesz ha kevés olyan tartalommal fog rendelkezni ,hogy hosszú távon fenn maradjon életképesen,ne csak pár 100 ember használja..
Mivel meg 1000 ev, mire megjelenik az AC, banatomban ujra felinstallaltam a NkPro-t. Meglepoen utos a fizikaja meg mindig (szvsz jobb, mint IR, RF2).
Nem rossz...csak már használhatnánk<#rinya>
De ha így megy csak jövõre lesz ebbõl valami ...sajnos.
Biztató hogy ilyen kocsi is lesz benne.
Ha csak ennyi a bajuk, azt pár hét újraírni 😊
lac coo
😞(((

Alexease
Messze van meg ennek a vege:😊
Junius 3.: „The session, timing and leaderboard management in AC was a real mess. White flag, I can't live with it, I'll go for a total rewrite.”