42876

banner
  • mulli1986
    Nem tudom miért nem szedi ki a botokat, ha driftelni akar?!
  • vion
    Itt egy:
  • alma2
    Inkabb a speedzone-os felvetelt velemenyeznem, jo volt latni, hogy a "mai fiatalsag" is tud jo peldat mutatni a vilagnak minden szempontbol.(viselkedes, hozzaallas, ertelem, nem utolso sorban meg vezetni is tudsz :) ) sajna amennyire tapasztalatom egyre kevesbe ez a jellemzo manapsag.
    Szoval maradj ilyen es sokra viszed meg!

• alma2
    De sima szovegkent biztos be lehet rakni, nem kell varni ezert.
    Valami kedvcsinalo videot csinaltal hozza, mielott valaki letoltene?

• vion
    Új tagoknak 30 napos embargó van link beillesztésnek, ezért csak most tudom kirakni: cliff_road v0.2
  • mulli1986
    Soma? :)
  • b-type
    Én is már gyúrtam magamnak egy kombinét :D
  • Szabi #42587
    talán az ellenőrzőpontos játékmódban megoldható lehetne, ráadásul ott még állórajt is lehet :D

tegnap/ma haverokkal 6-7 órát keringtünk körbe-körbe különböző autókkal, nagyon élvezetes lett a pálya, meglepően szép és nagyon hangulatos :)
  • lac coo
    így kell ezt csinálni ! :DD

• b-type
    Azt meg lehet cisnálni hogy a laptiming pályaverzió, az mondjuk hotlap módban két kört számoljon? Nem vagyok nagy pályaszakértő, de ehhez gondolom az kell hogy számoljon egy stint időt az első körre, és a 'köridő' a két kör ideje lenne. Mivel a második kör a gyorsabb vonalvezetés, még csak azt sem kellene megcsinálni, hogy megváltoztassa a pályalevágásra a büntetési szakaszt....úgy sem fog senki az egyenes helyett kerülni...bár lehet hogy egy rossz irány figyelmeztetést megérne a dolog azoknak akik nem ismerik a műsort.
    egyébként meg:
  • Prézli
    Köszönöm szépen!

Bízom, benne, hogy tetszik nektek a pálya, minden véleményt és kritikát szívesen olvasok.
    ( Embermodellek majd még alakulgatnak )
  • lac coo
  • [HUN]FaTaL
  • vion
    Tehát ilyen az amikor valaki ért a pályakészítéshez
  • Szabi #42580
  • b-type
    hoho!!!
    Kakucs Ring 0.95

• attila46
    Köszönöm
  • macleody
    Nem kimondottan Assettohoz van, de jól jöhet.
  • attila46
    Szép estét....

Esetleg valaki nem tud egy magyarosított setupolási doksit..
  • KRi2
    Assetto Corsa - Seat Leon TCR bajnokság hamarosan kezdődik!

Az Assetto Corsa továbbra is folytatjuk kisebb kategóriák, mozgalmasabb futamainak rendezését. Ezúttal a Seat Leon TCR versenyautóval mérhetitek össze a tudásotokat. Itt nincs különbség az autók között, minden csak a pilótákon múlik, mutassátok meg ki mit tud! Bajnokságunk fő támogatója a Hyp-R Zone, akik voltak olyan kedvesek, és a rendszeres résztvevőknek felajánlottak 1-1 ingyen élmény órát nyereményként, melyet a szezon végén fogunk kisorsolni!

Versenynaptár:
    1. futam: Jan.26 - 20:00 - Spa
    2. futam: Feb.9 - 20:00 - Mugello
    3. futam: Feb.23 - 20:00 - Chang
    4. futam: Már.8 - 20:00 - Watkins Glen
    5. futam: Már.22 - 20:00 - Fuji
    6. futam: Ápr.5 - 20:00 - Sveg
    7. futam: Ápr.26 - 20:00 - Daytona Road
    8. futam: Máj.10 - 20:00 - Interlagos
    9. futam: Máj.24 - 20:00 - Estoril

A bajnokságon való indulás feltételeiről, további információk erre: http://gtr-masters.hu/tema/7071
  • Solt
  • b-type
  • SimaSuna #42572
    Amikor a igazi pályára téved a játék pálya készítő :)
    Rispkekt a munkádért Soma! :)

• __Jacek__
    RiftS nagyon jó arany kötépút jelenleg, jó kis termék használd csak :)
  • mulli1986
    Hát nekem a Rift S előtt play IT a HTC vive meg a Sony VR volt kipróbálós. Illetva az akkori rift (CV1 talán). Hát ahhoz képest is most ez nagy minőségi javulás. De nem is baj, hogy nem tudom milyen a többi, mert ez most mindenkinek, aki eddig próbálta (nekem is) Isten császár uralkodó kategória volt :D Nem rontanám el azzal, hogy kipróbálok valami jobbat és kiderül, hogy cserélhetem le. Ilyenkor mondom, hogy a tudatlanság áldás :)
  • __Jacek__
    RiftS általánosan a legjobb cucc most, de szimben sehol nincs a ReverB-hez. Lehet az oculusos cuccokat mással is tolni :)
    Legutoljára együtt teszteltem a RiftS-ReverB-Cosmos kombót a ReverB maradt de nekem 90%-ban szimre kell.
  • mulli1986
    LEhet igazad van, de a rá írt játékokat tekintve és ár árték arányban, szerintem ez a Rift S az egyik legjobb választás. Persze próba cseresznye, de a rift S-el nem tudtam eddig annyit játszani, hogy akár az egyik játék végére érjek. Nagyon sok a content rá.
  • Norbixx75
    Üdv !

Látva a lentebbi video-t a segítségeteket kérném:

Esetemben mindegy milyen mod-ot /utcai, formula/ választok az autók kasznija nem mozdul "billen" be a kanyarokban, csak egyenes síkban elfordul a tájjal együtt, akár külső, v. belső nézet, setup-tól függetlenül (egyenlőre csak billentyűzetről irányítok ...).
    A Content Manager-t használom ... steam-es verzió.
    Van e valami egyéni , v. grafikai plusz beállítás ?

Köszönettel
    Utoljára szerkesztette: Norbixx75, 2020.01.11. 17:43:43
  • b-type

A jelenlegi verziómban csak a Celica van megtartva..pedig mind remek autó, de töltési sebesség és a célorientáltság miatt csak a Celica ST, pályáknál is hasonló a helyzet.
  • Szabi #42565
    lehet volt már, nekem nem rémlik, de jópofa :D
  • vion
    Köszönöm a választ!
  • acsati
    Az ilyen kameramozgásokat hogyan csinálják? :D Mintha drónt irányítva követnék a jelenetet, marha jó :)
  • b-type
    egy próbát megér :) ..itt fórumon biztosan, szimek közt pörögnek a pályák az sem szokott gond lenni, ha meg van jelölve az eredeti készítő.
    az ingyenesen letölthető cuccok meg nem hiszem hogy problémába kevernének.

más, trollverda :

• vion
    Sziasztok!
    Készítettem az AC-hoz pályát saját 3D-objektumokkal, de a textúrákhoz ingyenesen letölthető képeket használtam. Ezt így elérhetővé tehetem bárki számára?
  • Szabi #42560
  • b-type

látom ott a kombiné is :))
  • Prézli
    Köszönöm a bizalmat, már egy ideje szöszölök rajta, hogy szebb, igényesebb legyen a pálya, de mindig eszembe jut valami, ami miatt tolódik a "kiadás". Most azt merem mondani, hogy pár modell és ai nyomvonal van vissza, de meglássuk hogy alakul :D

Kép
    mégegy kép
    és mégegy kép

Utoljára szerkesztette: Prézli, 2020.01.02. 03:23:33
  • b-type
    Igazából pályától függ szerintem, egy felspécizett AC nagyon jól tud kinézni egy szép pályán 2 utas vonalvezetéssel, azaz forgalommal, ha még támogatja az esőt is, akkor bármit lehet. Eszméletlen jól tud kinézni és nagyon hangulatos, ugye ez az egyik AC irányzat, hogy egy kétutas városi pályára felpakolnak egy nagy csomó AI-t és megy a drift.
    Mentem már ilyenen, nem az én világom..nagyon átszabott autókkal driftelnek, ...a rally pályákat meg nem nagyon érinti és azok nagy része grafikailag elmarad, Prazelee megcsinálja Laptime KakucsRing-t még jobbra az már nagyon zsír lesz
  • lac coo
    BUÉK ! :)
  • alma2
    egyik "srac" aki par hete nezte, latta, probalta eloszor az assettot az volt a reakcioja, hogy csunya.
    Szerintem az alapjatek sem csunya, nem ertettem mirol beszel, de igazabol tovabbra sem ertem, bar linkeltem neki egy mod oldalt,akkor pakolgassa izlesenek megfeleloen fel a dolgokat..
    A project cars-2-re azt mondta az szep, szoval pont ezek a csilli-villi utolagos szemfenyvesztesek hianyozhattak neki.
    Most x ev utan ranezve megint az iracingre na az meg mindig olyan csunya mint 10 eve volt, az rfactorral versenyezhetnek ebben es meg a hangjai is szornyuek az elobbinek.
    Az ffb-jet is mindig szidtam de arra igy sok-sok ev probalgatas utan, eloszor elkezdett mukodni es jo volt, de az is csak a masodik inditasra, jo kerdes mitol, nem allitottam semmit.

Ha iden kiadja kunos mondjuk az ac kettot es tovabbra is olyan gyalazatos tempoval fog menni mint az acc, akkor sokaknal menni fog a levesbe. Arrol nem beszelve, hogy nem is erzem szukseget az egesznek, mert hirtelen, hogy a gumit mar tobb pontrol mintavetelezi, ahogy az uthoz er, es a napszak valtas, ami a kutyanak sem hianyzik es az ac-ben is megoldhato, nem tudom mi Fontos ujitast tud femutatni, amire azt erzi az ember igen erre vartam, erre volt szukseg. na meg az eso talan.