Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
tudom, úgy gondoltam késõbb tuti belehegeszti . 😊 NKP-ban is van és szerintem teljesen jó lett !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Csak már lenne itt az az elsõ nap 😊

Hát gondoljunk már bele . F40 ezzel a fizikával, grafikával !!!!! 😄D

bardocz
Elején nem lesz esõ.
Alexease
Az elso nehany nap tuti warez aradat lesz, tele lesz a topic uj arcokkal😉
De valszeg hamar kihalnak innen, mert szolgaltatasra nem fog megfelelni a tobbsegnek. Foleg, ha meg a tores sem lesz benne a veglegesben, igy zuzni sem tudnak. Raadasul Kunos free online szerverek sem lesznek, igy online sem tudnak csapatni;D
lac coo
Esõ tuti lesz benne , más nagyon nem érdekel. Legalább autó lesz benne dögivel. RF2 szép meg jó de számomra totál nem érte meg az árát.....Még ! 😊

Fizika nekem nextgennek tûnik, többi már csak ráadás.... moddolható, és ahogy sokszor írtad, tûzközelben vannak, lehetnek nem gyenge csapatok ....

Alexease
Sajnos eppenhogy a kepeken nem latszik milyen lesz a program, az a legcsalokabb. (Persze ugy-ahogy tudjuk mire szamitsunk😛)

Ebbol nem tudjuk meg, hogyan sikerult az nKP utan az uj net-kod, sem azt, milyen lett elete elso AI-a. De azt sem, hogy van-e remeny, mikor es milyen a realroad-ra, napszakra es idojarasra. Be van igerve, de mennyi ido amig osszeall a „vegleges”: 1–3 ev?!

De pl. eredetileg karrier sem volt a most tavaszi megjelenesbe betervezve, de elvileg rabeszeltek. Beleeroltette, milyen lett ennyi ido alatt? Van ertelme vagy csak benne lesz az is?

Es igazabol darabokban jon, mert majd ketszer ennyi auto licenszuk van, mint amennyi a veglegesbe lesz, de mivel nincs eroforras hogy befejezzek, majd utana a fizetos DLC-kben😉
Ha 45EUR lesz a progi, akkor valszeg ~15EUR 1-1 DLC.
Nekem nincs gondom az arral, de vaszleg ezek miatt sem lesz valami nepszeru.
Totti5
Fõleg hogy igényes játékot kapunk, ez a képeken is látszik, ami nem mellesleg több évre fog szólni. Nem darabokban jön, nem online kötelezõ, nem bétateszterkedni kell majd benne.

Nem ezen kell spórolni. Ezért vígan ki fogom fizetni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Szabi
több hazai és rengeteg külföldi lehetõség van, ha találok majd jóárast és megbízhatót, linkelem ide 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Lehet,hogy ez az: http://cdkulcsok.info/steam.html
cselt
És hol lehet ilyen kódokat venni?
lac coo
13 teljesen korrekt ár...
Akinek ez sok az 30-100 000 Ft-os kormány és a 200 000 Ft-os PXC mellé, az így járt .....

Szabi
ami steam-re vagy origin-re felkerül, ahhoz lehet olcsóbb kódokat venni egyéb oldalakról... megjelenés napján a 12-14ezres játékokat 6-7ezerért meglehet venni.. teljesen legálisan, szabályosan, számlával stb.. 😄

Alexease
Az a sajat „forrasa” volt: remenykedik😛
Elvileg osszejohet, kb. 5 ev mulva, amikor kiadja az AC2 techpreview-t, amit felaru AC1-gyel lehet „megvenni” 😊
Alexease
En eredetileg 39.90EUR-ra tippeltem korabban, a 40EUR amjdnem es a 45EUR sem sokkal tobb😉
Erre lehetett szamitani, ebbol nem fognak 100E-es darabszamot ertekesiteni, kenytelenek magasabbra tenni az arat.
Reteg jatek, hiaba a sok szep kep – a sok szep kepes celkozonsegnek ez durvan ingerszegeny program lesz.
Bocs, nem voltam elég egyértelmû, a 6-7e -es kulcs forrására voltam kíváncsi.
Alexease
#3007 😊 <#zavart1> Jol vissza olvastal😊)))
Alexease
A menuben elfer a zene, azzal nincs gondom, csak normalisabb legyen (ez persze szubjektiv😛).
Majd írd be ide is légyszi a forrást, ha publikus
13e-et tuti nem ér meg az a játék (a késést és sumákolást is beleszámolva 😊 )
Szabi
érdekes játékai vannak Kunos-nak.. 😄

13ezer ft-os ár érdekesen hangzik, de remélhetõleg lesz 6-7ért is kulcs 😊

hmm.. érdekes:

AC pre-order info?

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Most mi lesz???????
Képeskönyvet adnak ki vagy mi???
Már valami értelmes vidit magából a játékból, versenyfélérõl igazán megnéznék......<#wow1>
De az is lehet hogy kifestõs játék lesz és bónuszként aki teljesíti az mehet egy köt monzában a lotussal<#idiota>
De komolyan...... ez lesz az a játék amirõl éveket beszélnek, évekig ("sokan várják")és soha nem jelenik meg???????????????????????<#nemtudom>

De jó..... lesz zene is benne,lehet nyitni az ajtót stb.... (de remélem hogy az anyós ülés felõlit is hogy az asszony is be tudjon ülni<#eplus2>
Na az meg már maga a "gyönyör" hogy a lámpát is felkapcsolhatom.......<#csodalk>
Apropó zene. Elsõ dolgom, hogy kikapcsolom, de pl. a pCARS-ban a menü zenéje kifejezetten bátor. Nekem tetszik.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Valahol mintha azt olvastam volna, hogy ajtót nyitogatni, lámpát kapcsolgatni lehet majd a showroomban ! 😄

Amit kb letojok 😊
De az autókínálat elég izgire sikerült nekik ahogy nézem ! Bast buy ! 😄DD

Alexease
Ha Kunosnak is olyan bevetele lesz mint a Forzanak, es mogotte lesz 2-300 ember, akkor majd az AC2-ben is nezegetheted a technikat a burkolat alatt😉 Addig szerintem mondj le rola😛
Egyelore annak is orulnenk, ha az AC mar ebben az evben mukodne...
Totti5
Ha megcsináltak egy igényes és résztletes modellt, akkor körbe akarom nyalogatni😄

Érdekel, fõleg ami a motorháztetõ alatt van. Forzában van pl LMP1es Pözsó. Sokáig nézegettem a felfüggesztést és a technikát ami a burkolat alatt van. Jó dolgok ezek.

Zene? menübe legyen, máshova nem kell. Elsõ dolog kikapcsolni minden autós játékba.

Alexease
Igen, valami hasonlot irtak, hogy lesz showroom, ahol lehet sasolni😉 Meg lesz zene😉

Nem azt mondom, hogy ezek feleslegesek, mert ez is kell bele, de remelem emelett azert keszulnek az ertelmesebb dolgok is: onboard/realtime pilota pozicio-fov+dinamika allitas. Esetleg realroad😉 Lehet hogy ezekkel is tortenik kozben valami, csak ezt nem raklamozza, mert megosztos hirnek fontosabb a szep kep, a showroom meg a zene;P

De ha a veglegesben marha szepen fog csillogni az auto a showroomba, de ki-be kell majd lepkedjek beallitani a dolgokat, k*rv* morcos leszek;DDD
Totti5
Nagyon szép! Végre vannak olyan képek amiken nem sárga és mesések a színek. Kimondottan tetszetõs, aprólékos. Remélem a modelleket majd lehet vizsgálni ilyen garázs módban mint a képeken.

Mikorjönmárki? 😊))

Alexease
Uj kepek es friss infok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem, nem jelenik meg holnap 😊<#zavart1><#idiota>
Alexease
Ezt szerintem Kunostol kerdezd meg😊 Nem tudok rola, hogy lenne is beta-teszter.
lac coo

Nem tudja valaki, hogy custom mod-okat bepakolni milyen formában lehet majd? Simán bemásolható lesz majd egy pálya vagy auto pack, mint pl. a race07-ben?
lac coo
Jó esély van rá szerintem ...

Alexease
<#zavart1>
Es remelem lesz nem hivatalos Historic is😊
lac coo
Alex örülhetsz lesz Historic Pack ! 😄DD

Fehercsoki
Ez nagyon optimista becslés😊

Hátakkó még legalább 2-3 hónap... :S
Jacek
Nekem is ez problémám...😊 de puding próbája az evés... ilyet csak akkor vennék ha kipróbálhatom.

balintk
Szerintem majd fizess be egy szemmûtétre is, ha esetleg veszel egy ilyet. Pár centirõl nézni a monitort nem túl jó dolog, kivéve ha szeretnél egy kis retina pörkölést. 😉

Tomsteel
Ülve azért csak más. 😊

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Jacek
Nekem is az ugrott be hogy attól hánynék be hogy a kezem ott mádként mozog😄DD De majd betolunk egy dedalont😄D

Jacek
Jól van ez kell😄DDDDDDDDDDDDDD

bardocz

Ennyire ver át 😄DD
bardocz
Váltót keresni? Égesd el a jogsid! 😄D
De a billt valóban érdekes lenne😊
Azt nemtom, talán nem is a szem a legnagyobb gond, mert belül fókuszált lenycsék vannak, és bizonyára a fényereje is jóval kevesebb mint az átlag monitoré.
Viszont az érzékszerveidet igencsak összekuszája, hogy egy mesevilágban vagy és nem csak egy dobozt bámulsz. A sok forgolódás meg pl nagy sebességgel ságuldozát a szemed nagyon is valóságosnak érzi, viszont az egyéb érzékszerveiddel nem tapasztalod a hozzá várt pl a G erõt vagy elfordulást.
Nincs viszonyítási pontod a körülötted levõ világhoz(asztal,fal/szõnyeg) és nem látod a saját testrészeidet se.
Ezért szoktak rosszul lenni tõle az érzékenyebbek.
lac coo
Fura latvany lehet egy vakon tapogato emberke a billt , valtot keresve ...😊

Jacek
Mennyire cseszteti ez a szemet?😊) Valszeg nagyon😞 pedig jobb lenne a 3 moncsinál meg ahogy nézem barátibb áron lesz..

Alexease
Nem veszek. Azert irtam: ha lenne penzem – de hat nincs😄DDD
Minek veszel +monitort?
Olcsón elérhetõ lesz az Oculus Rift. (bár azt mondják kicsit hánytat 😊 )