Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De ettõl függetlenül totál nem érdekel ,mert az 5 sem tetszett a 6-ot nem fogom megvenni,mert több kocsi lesz benne meg pár újítás,az alap koncepció ugyan az ,de akinek bejövõs az csak nyugodtan tolja vele.
Kipróbáltam a demoját a GT6-nak így tudom mirõl beszélek......
Semmivel nem tud többet grafban mint az 5 ,aki az ellenkezõjét állítja az vagy nagyon elfogult ,vagy .....
Talán az új konzol PS4 majd igen de az még odébb van.
Ha a Nissan Academy demóra gondolsz, akkor az közel sem a végleges, az inkább egy GT5, GT6 fizikával. Sok benne a hiba, nincs polírozva.
Vagy csak mondtál valamit...
Mondjuk ( nem flémelni rajta ! ) ezt a látványt mutatja kb a GT6 is ... 😊
Ezek a kameras videok meg jotekonyan takarnak. Nem hivataos promo, de megis latszik valami, nem kotheto bele a minosegbe, es megis kicsit talan latvanyosabb a realtime motionblur es HDR miatt, kicsit TV-sebb, filmesebb😊
Raadasul, valszeg meg sebesseg problemajuk is van, ez a video sem max beallitasokon keszul.
De ahogy Kunos is irta, o sem max-on (minoseg, felbontas) futtatja AI-val, es meg ugy sem eri el a 60fps-t. Biztos van izmosabb gepuk Kunosenal, de valszeg necces lenne full HD-ben, max beallitason, 15 AI-val Fraps-ozni😄
Plusz ezt a programot nagyobb kozonsegnek szanjak, nem csak egyszeruen az nKP rajongoknak. Nekunk mar igy is boven jo lenne, licenszelt, jo minosegu, latvanyos autok es palyak, mar egy natur onboard AI-s verseny video is jo lenne.
A nagykozonsegnek ennel azert tobb kell, igy ha nem lesz benne eleg csicsa, akkor latvanyos promo videokat kell majd osszevagniuk.
Ezen már kicsit taknyosabb gumi van mint a másik videoban ... 😊
Ez a videó más, eladták, licenszbe adták az engint, ez egy cég szimulátora, ennek semmi köze a mi játékunkhoz ...
De tuti lesznek „meglepetes” autok, mert multkor, ha jol emlekszem, az elso megjelenesbe 20–25 autot igert – amit most nem tudok hirtelen osszeszamolni😛
Ez a videó pedig szerintem volt már, itt is modern autó van.
Szerintem, nem lesz tul varialva ez a resze, hasonloan az nKPhez, egyszeru lesz de jo😉
Elfer, nem zavar, de kicsit vicces igy azt az autokezelezst itt reklamozni😄DD
Eddig a nKPro-t és az rF2-t is csak ott toltam online. Nagyon szimpatikus volt hogy heti 3x voltak event-ek és ha tetszett a pálya/autó kombó akkor csak feliratkoztam a fórumban és kész. Nagyon jó volna ezt honfitársakkal is ûzni.
Szép ( de lehetne déli napsütés ezt a barnasárga naplementét hanyagolva ), hang is frankó, remélem lesz tûzcsóva😊, a mozgásra pedig szintén nem lehet panasz.
Jöjjönmárki.
Amugy irtam Kunosnak, hogy osszekothetnek a PreOrder-t egy Openbeta-val (1-1 auto/palya
www.smart-bus.hu
A kövi videón egy pár körös online csatát szeretnék látni onboard cammal. Pff, hát hogyne.
Amúgy szép a mozgása az autónak, biztos hatalmas élmény lesz vezetni. <#eljen>#eljen>
Hirtelen azt hittem megtalaltak a Fraps-ot a gepen, de nem, a telefon egyszerubb volt;P
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Az hogy te megvarod a demo-t (ami valszeg a megjelenes utan lesz csak nehany hettel😛), az ebbol a szempontbol teljesen mindegy.