Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ha jól fel van építve a menü, akkor pár pillanat minden beállítás - egér nélkül is. arról nem beszélve, hogy az "egeres UI-t" legalább annyira, ha nem jobban el lehet baszni. 😊
Alex: A GT6 és maga a GT pedig nem is olyan gyenge ám. (Persze az FFB nagyon gagyi, kevés, gyenge.) Amit mondanék rá, az az, hogy elég megbocsájtandó a fizika. rázókövek meg etc szintjén pl.
De a lassabb járgányok teljesen jók. Teljesen autós az egész, nincs semmi himbilimbi, meg hasonlók. Az van amit te akarsz vezetés közben. a pCars a kezdeti állapotban ezt meg sem tudta közelíteni.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Azert a GT6 szintnel illene jobbat csinalni😉 Nem mintha probaltam volna a GT6-ot😄DDD
A pCARS-ra töbek közt Lac coo szokta mondani, hogy csak csicsában, meg külcsinben virít, ami igaz is, de azért ha a kódokba nem is néz bele az ember, már az UI-ból és a számtalan lehetõségbõl is látszik, hogy itt nem valami szokásos, arcade bohóckodást akarnak csinálni (hiszen oda ennyi opció, ennyi lehetõség felesleges is lenne), jómagam pl szentül hiszem, hogy összehoznak fizikára egy GT6 szintet.
momo..
Sajnos idõszerû lesz cserélni, mert a nagy átmérõt nem bírja a mûanyag, és nagyon kotyog.
de a pedálom CSR Elite load cell, szal remélhetõleg egyszer összejön egy komolyabb kormány.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
nagyon hasonló kormányom volt a Fordomon, jelenleg:
😄DD Amíg nem szerezek be egy jo kormányt...ezzel támadok 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A kisebb egyeletlensegeket, lyukakat, nehany centis szintkulonbsegeket, „katyuzas” nyomait is pontosan „le tudjak rakni”, modellezve (ha lekezeli az engine az a kulonbseget) vagy fake bump-pal.
A CARS-t majd meglatjuk, ha kesz lesz. De erosen ketlem, hogy csak disznek csinalnak bele a tocsakat😊
Bár most monitoron nekem sem tûnik olyannak, telefonon úgy látszott 😊
Tócsa szép a CARS-ban csak sima dísz semmi más, NPB-ban meg mondjuk fel is úszik rajta a kocsi ....De még gagyi F1-ben is lehet hûteni a gumit a vízen .CARS-ban bármi van, minden csak csicsának van ! 😛
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Ez igy inkabb DOF reklam, mar o is tud ilyet😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
EZAZEZAZEZAZ, monza meg hasonlókat már le is tojom 😄DD
A P&G (most azt hasznalom a GTL es az rF1 HGT helyett) ahhoz kepest hogy GTR2 alapu, eleg jol beallitott cucc. Sim&Fun;P
nem vagyok ám ennyire elégedetlen a szimekkel, csak már vagy 3 hónapja hogy eldurrant a Capri blokkom (túlfújtam), és azóta még semmi. hiányzik 😞
...meg tegnap Simraceway, driftmod (Mitsu' vs. Supra), és kiábrándító volt, annak ellenére hogy ment az autó keresztbe végig.
Nincs ekkora elvárás az AC-n, mint írtam, de azért szeretném, ha finomság lenne. 😊
Próbálgatok én is mindenfélét (kivéve iRacing), de valahogy megváltoztam 😊)
online próbálgatom magam, hogy mennyire vagyok gyors, de sztem egyre kevésbé....és feszt azon kapom magam, hogy csak gyakorlom a kuplungolást, és gázfröccsözést (pár évre abbahagytam).
rF2 Clio vs. Skippy...én megyek a Clio-val, és így minden váltást kikuplungolva vagyunk egálban...mosolygok magamon.
Nagyon fontos lenne az élethûség, ami viccesen hangzik hiszen mind szimesek vagyunk, de már kicsit elteltem a féligazságokkal.
a nehéz szim sem szim ha nem stimmel, a könnyû meg pláne nem. Ezért kedvelem a lassú autókat, még ott valahol elfogadható határon van a szimuláció, aztán néha avigyorgás elfedi, hogy a valósághoz köze nincs, néha az online izgalom fedi el, néha meg a szépség, vagy a hangulat.
Mit szövegelek már...szal az F40 sem lesz egszerû, mert az egy nagyon hangulatos kocsi, és mellette nem könnyû...amennyire tudom persze. 😊
Amugy engem sem zavar az anim, persze lehetne jobb, de ezen is csak az latszik, hogy mennyire van ideuk es lehetoseguk az ilyen es egyeb munkasabb/gondolkodosabb dolgokat kidolgozni.
Teny, a valtas anim maceras, lehetne irni extrem helyzeteket is: kormanyatfogas kozben valtas, amikor a bal kez meg levegoben van, igy a jobb lenyul a valtohoz, a kormany meg tekeredik tovabb egyedul😄DD Vagy hasonlok;P
De mashol vannak azert hasznalhao megoldasok, tokeltetes ugy sem lesz soha, ahhoz agyszkenner is kellene a kormany melle😊 Ez csak hangulat dolog, de nem artana ha mukodne rendesen😊
Amúgy van ám régebbi Monza Ferrari videó is : 😊))
na mindegy, napi szõrhasogatás megvolt 😊
De figyelembe veve Kunos-ek programozo es eroforras lehetosegeit, mar ezt is szep eredmenynek tartom. Nem varom el, hogy iR/rF2/CARS szintu cuccokkal versenyezzenek, foleg nem minden funkciot/tudast/latvanyt/ujdonsagot egykalap ala veve.
Mindenbol egy kicsit, olyat ami fontos, ami belefer. A modern grafika, a pilota animacio, a friss fizika, a licenszelt es scannelt tartalom es az AI mar boven ujdonsagnak es elorelepesnek szamit.
A iR-ben minden ilyen kutyure, akar autonkent kulon elmentheto es betoltodo konfig van, amivel menetkozben, onboard lehet kapcsolgatni, allitgatni, tekergetni (kinek mi van otthon) a dolgokat, ami az autoban 3D-ben is mozog, allitodik.
Az AC-ben milyen lesz? A TP alapjan lesz valami: VERSENY KOZBEN egerrel kepernyon maszatolos, oldalrol elougro menu, abban piszkalos, klikkelos;D Nah ahhoz, komolyabb autoknal, 8-10 dolgot allitani koronkent, eleg expertnek kell lenni;DDDD
Persze, ez a TP alapjan, azota talan koppintottak valamit😄
De ha mar titkolozni szeretnenek, akkor olyannal erdemes, amit a tobbiek meg nem tudnak. Amit a konkurencia mar tud, azzal nem sok ertelme van titkolozni😄
Most vagy tényleg nem tud semmi különöset, vagy olyan sok extrát tud majd, hogy nem akarják, hogy a konkurencia is berakjon dolgokat õket követve 😊))