Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Reménykedjünk, hogy még idén lesz valami.
Ket problema van igazabol.
Az egyik, hogy hivatalosan igazabol soha semmi nem tortenik, nem mondanak semmit. Ami kiderul, az innen-onnan twitterekbol, magan FB-rol, interjubol stb. Vagyis hivatalos bejelentesek, tajekoztatasok nincsenek.
A masik, hogy ha nem lesz szeptember vegen elovasarlas, akkor megjelenes sem lesz oktoberben, sot akkor novemberben sem, marad a december es annak is valszeg a vege. Persze nem surgos, van masik program, penzem sincs, de azert megis😛
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az a biztos, amikor mar hasznaljuk. Persze, ha mar elo lehet rendelni, az is biztos lehet, de tippem szerint meg abba is kepesek lennenek belesulni, es honapokat csuszni a megjelenessel az elorendelesekkel a hatterben.
Es tuti addigra duborogne a gazdasagunk, es csak 100 forint lenne az Euro, milyen sokat vesztenenk rajta😄DDDDD Aztan kihuzom a kezem a bilibol...😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ha igen, akkor tippem szerint Karacsony elott, mert azt hiszik, akkor majd jobban fogy😊
Elorendeles elobejelentes valszeg mar nem lesz, megegyszer nem szivatja meg magat😛 Remeljuk november vegen vagy december elejen lesz elorendeles. Ha nem, akkor 2014😄
Amúgy én is számításaim szerint (persze ez nem jelent semmit) Karácsonyig tervezek egy komoly gépfejlesztést, így most megvagyok AC nélkül. 😊
Van valakinek tapasztalata 3 monitoros setup téren? Konkrétan egy GTX670 4Gb meghajtaná a 3 HD monitort az AC alatt?
Semmi meglepõ...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ilyen vagy nagyon hasonlo megoldas volt az esos felulet az nKP-ben is. Egyszeru de nagyszeru. Persze itt a CARS-ban mar dinamikus, nem csak egy generalt kep, de ez mar lazan beleferne Kunoseknak is. Kesobb teljesen jo megoldas lenne.
Persze nem tokeletes, mert veletlenszeru, semmi koze a valodi palyahoz es egyeletlensegekhez, de azt ugyis extrem lenne megcsinalni.
Termeszetesen elhiszem es tudom, hogy vannak, lehetnek gondok, kulonfele szempontok, ez az egyetlen huzasuk igy fontos stb., de azert lehetne ezt normalisabban is csinalni.
Teny, amig nincs elorendelve, kifizetve, addig huzzak amig akarjak.
És akinek nem tetszik hogy trágárkodtam, megbántottam lelkét, ez van, ez a szép véleményem! Nem bánom ha végülis törlitek.
@KunosStefano Is september still scheduled for pre-order of Assetto Corsa?
Stefano Casillo @KunosStefano 1 h
@jespergb we might miss that.
Es ez mihez kepest? Mert egy progressbar tol-ig mer valamit, de ha nem tudjuk a ket idopontot, az a maradek 1% meg barmennyi lehet😉
Mig mas extra hangokkal es videokkal nyomul, addig Kunosek ASCII PB-t tolnak, ismeretlen funkcioval😛
Valszeg jovoheten mar lesz elorendeles, elotte kiteszik azt az 1 videot is. Sajnos elegge minimalizalodott az izgalom, mert kifizetem, aztan remenykedem, hogy meg ebben az evben kapunk valamit😉
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Én fõleg ezért (is) várom, mert bízok benne, hogy tényleg érezni a kocsit, és akkor mehet a drift éjjel nappal.
Itt egy másik régi videó, ha jól látom Aris vezet, pörög a kormány rendesen.
http://www.youtube.com/watch?v=EgH5nwKNLAQ
Valami ultra kis kormányszöggel mehetett , ezt 900 fokon tuti nem lehet megcsinálni, és mivel ide-oda vágódik a kerék szerintem attól kicsit furán mozog az autó .