Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock Z390 PhantomGaming9☆9700K/4500Mhz☆GSkill TridentZ DDR4 2x8GB KIT 3200MHz/3600Mhz☆ Gainward RTX 4070 Ti Reunion GS 12GB☆Samsung980NVMe500GB☆Toshiba SATA3 2x3TB☆Asus Xonar AE☆ Seasonic GX-1000☆
fps-t még nem mértem
i5 4670
radeon 7950 3gb
hasít mint kés a vajban maxon, majd holnap rámérek fraps-el
!Forza Ferrari!
Megvettem én is, egyelõre még próbálgatom, de idõ kell hozzá az biztos! 😊
Ami talán hasznos infó az érdeklõdõknek, hogy elsõsorban a VGA-ra érzékeny a Corsa, a procim egy õsrégi Athlon X2 250, azt hiába húzom, viszont Radeon HD7870 feltekerést megérzi (szinte azonos százalékban), pedig ez egy erõsen poci limites config. FULL HD-ban 1 monitorral a fenti konfiggal én bõven 100 FPS fölött vagyok közepes beállítással.
Multi még nincs, mindenesetre kezdjünk el hozzá gyülekezni, itt a magyar Steam csoport:
http://steamcommunity.com/groups/assettocorsahungary/
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
remélem update megfogja oldani,
volt itt valaki akinek ugyanugy ez volt még 200%-os ffb-vel is, de már jó, veled mitörtént?
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
kormányod?
ÉN se értem, és idegesitõ, volt egy videó, amin g25-el játszottak még régebben, az alapján gondoltam fasza lesz, kunos: nánj
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Illetve átszúrta az autót egy bokor. Nem azért mondom, hogy egy ilyen 70-80, vagy hány millás autónál ez eléggé lehangoló. Nem fogok ilyet venni<#idiota>#idiota>
Azert en a te helyedben leszednek villamgyorsan egy okosat, mielott abbol is csak ujat talalsz ! 😊)
Fix 60 fps megvan mindenhol, szóval ez HC szim. 😄
Mindenesetre a készültségi szintjét figyelembe véve ebbõl rossz már nem lehet. Kár, hogy nem lehet még multizni vagy legalább AI ellen csapatni egy jót. Pedig, hogy megfogadtam, hogy többet nem fizetek félkész, "nemkész" játékért. 😄 Természetesen minden autót, pályát kipróbáltam már és van ami kedvenc lett és van ami még nem igazán tetszik, de ez most még korai lenne. Sajnos a setup nekem placebonak tûnik, de azt mondják az is hat, ha hiszünk benne. 😄 Na jó nem teljesen, de remélem hamarosan egy kicsit jobban is bele lehet mélyedni. A fékekkel nem vagyok kibékülve, de ezzel más játékban is bajom van. Én egy kicsit jobb hatékonyságúhoz szoktam. Az iR-ben pl. megáll jól az autó. 😊
Ez így, ki fog tartani a következõ buildig, mert minden egyes körben találok még újabb (tized)másodperceket(?) és egy darabig az egyedül körözgetést se fogom megunni.
Valszeg ez is a Beta/EarlyAccess resze volt. Eloszor kitette DX10 forditoval, ma meg kicserelte nagyobbra. Valszeg ugyanigy fogja a tobbi funkciot is egyenkent bekapcsolgatni. Ez a lenyege, ne egyszerre zuduljon ra a tonnanyi bug.
Persze logikus, mert kis ceg, miert foglalkozzon oskovulet kartyakkal es csoro emberekkel😄 A jovonek fejleszti, logikus lepes szeszarni😛
Annyi elonye van, hogy igy legalabb elkezdek ossztani-szorozni, hogy tudnek kartyat szerezni😄 Es van uj kartya, akkor mar a 3 monitor is lehetseges😛
Mar csak az a kerdes, hogy bele megy-e az alaplapomba?!😊
Amugy jogos, ezzel nem volt egy masodperc bajom sem!
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Ha mindvégig oda volt írva, akkor elõször miért nem a TP-re jött ki ez a patch ? Most kb tömeges öngyilkosság lehet világszerte 😄