Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Driftelni jó lesz. Nem mintha szoktam volna. 😊
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Simán gombra rakható, én is megtettem, hogy ne kelljen minden induláskor a billen kinyomkodnom az ABS/TC-t. Már szinte szertartás mire elindulhatok... 😄 Így meg a hotlap kezdésekor a célegyenesben simán van idõm rá. 😊
Joytokey tökéletes az ilyen dolgokra, de szerintem van még pár hasonló program.
Joytokey tökéletes az ilyen dolgokra, de szerintem van még pár hasonló program.
A normalis abs nem alap, en meg nem is talakoztam vele sehol 😊 A gomb meg ilyen, jogosan nincs kiosztva sehova, ki a fene kapcsolgatja ezt menrt kozben......
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Miért kell ennyit savazni ezt a játékot?Ez nem jó az nem jó....Hol van még a vége?Könyörgöm ez még mindig egy béta!

<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
(Felirat bekapcs)
Az ott leírtakat annyival egészíteném ki, hogy numpad "+" és "-" billel még fov-ot is tudsz állítani, így nagyon fasza kamerákat készíthetsz.
Ami viszont érdekelne, hogy el lehet e menteni egy adott kameranézetet?
Hogy lehet így állítgatni a kamerát ? Van a sima F4, aztán jóccaka 😊
Ez legyen a legkisebb baja 😊 Ha nagyon kell valakinek 1 perc alatt megoldja .😊
Talán AC2-höz már lesz elég pénz, több ember, ez most ilyen, lehetõségekhez képest semmi bajom vele .
Talán AC2-höz már lesz elég pénz, több ember, ez most ilyen, lehetõségekhez képest semmi bajom vele .
Minden megoldhato, de 2014-ben, egy "nextgen"-nek keszulo valamiben, az iR lehetosegeinek arnyekaban, ez azert eleg nagy ganyolas;D
Sokminden jo lenne, de en mar nem varok benne extras doolgokat, foleg nem iR-szintut, az ehhez kepest urtechnika😄
Sajnos Kunosnal, a program technika miatt, a GUI es a futtato resz teljesen kulonallo egyseg. Ezert sincs Options menu sem a mar a jatekban (autos resz: hang, grafika, kontroller, AI allitas).
Ezek a reszek Phyton-nal vannak megoldva, ami kicsit barkacs, de az egyszeruseg es a modolas miatt szukseges volt.
Sajnos Kunosnal, a program technika miatt, a GUI es a futtato resz teljesen kulonallo egyseg. Ezert sincs Options menu sem a mar a jatekban (autos resz: hang, grafika, kontroller, AI allitas).
Ezek a reszek Phyton-nal vannak megoldva, ami kicsit barkacs, de az egyszeruseg es a modolas miatt szukseges volt.
G25_27 re tuti ki lehet rakni, csak egy makro kerdese az egesz.
Nem vagyok nyelvtannáci, de "homologizált" elég lesz. 😊
Amúgy remélem, azért az online része kicsit jobb lesz, mint a NKPro volt, mert az nagyjából semmire nem volt jó, még egy értelmes versenyt sem lehetett vele megrendezni. Ha olyan lesz, akkor nem is értem, miért küszködnek vele, a semmire jó volt az NKPro is.
Az AI jó lehet arra, hogy az ember ne unatkozzon, ha fél órát körözgetni támad kedve, de még mindig az a hitvallásom, hogy a szoftvert az online közösség tartja életben. Ahhoz pedig jó netkód és korrekt keretrendszer kell.
Amúgy remélem, azért az online része kicsit jobb lesz, mint a NKPro volt, mert az nagyjából semmire nem volt jó, még egy értelmes versenyt sem lehetett vele megrendezni. Ha olyan lesz, akkor nem is értem, miért küszködnek vele, a semmire jó volt az NKPro is.
Az AI jó lehet arra, hogy az ember ne unatkozzon, ha fél órát körözgetni támad kedve, de még mindig az a hitvallásom, hogy a szoftvert az online közösség tartja életben. Ahhoz pedig jó netkód és korrekt keretrendszer kell.
Nagyon jó oldal, nem is gondoltam volna ott keresni, bár angol, nem mintha bajom lenne/kéne lennie vele, aki emelt angolt akar rakni xp 😊
GT3-ban pont idén tiltják be ezek szerint a kipörgésgátlót, illetve az ABS szelepek számát is korlátozzák.
De ha nagyon bele akarsz merulni, en ezt az oldalt ajanlom😉))
Homologenizalt josagok (feltrillio auto, csoportok, szabalyok, technika stb.): FIA Homologation
Szabalyzatok (sorozatok, technikai szabalyok, palyak, alkatreszek stb.): FIA Regulations
Pl.: GT3 Technikai cuccai
Homologenizalt josagok (feltrillio auto, csoportok, szabalyok, technika stb.): FIA Homologation
Szabalyzatok (sorozatok, technikai szabalyok, palyak, alkatreszek stb.): FIA Regulations
Pl.: GT3 Technikai cuccai
Ja értem már, köszi!
a GT2-es gépeken komoly szélesítés van és szinte nincs az utcai verzióval egyezõ alkatrész/elem (gyakran csak a lámpaburák 😄)
(nagy leszorító erõ, erõsebb motor)
a GT3asok sok alkatrészben/elemben hasonlítanak az utcai testvéreikre
(lényegesen kevesebb leszorító erõ, és gyengébb motor)
(nagy leszorító erõ, erõsebb motor)
a GT3asok sok alkatrészben/elemben hasonlítanak az utcai testvéreikre
(lényegesen kevesebb leszorító erõ, és gyengébb motor)
"Nulla tenaci invia est via"
Azt eltudnátok mondani hogy a Gt2-Gt3- class-ok között mik a föbb külömbségek
Inkább autónként menthetõ FFb kellene 😊)))
Az auto reszet kepezo "segitsegeket" (ECU, ABS, TC) tuti nem lehet majd fomenubol allitgatni. Nincsenek hozza dedikalt beallitasok (ezert sem lehet sajat gombokat rendelni hozzajuk, foleg nem autonkent😛), es Kunos korabban irta, hogy nem is szeretne vele foglalkozni😊
De ezekkel nincs is gond, amelyik autoban gyarilag (vagy a szabaly alapjan, pl. GT3) van, az OK.
Az egyeb segitsegeket meg lehet allitgatni, majd a kotelezo cockpit (vagy legalabb onboard) lesz kerdeses...
De ezekkel nincs is gond, amelyik autoban gyarilag (vagy a szabaly alapjan, pl. GT3) van, az OK.
Az egyeb segitsegeket meg lehet allitgatni, majd a kotelezo cockpit (vagy legalabb onboard) lesz kerdeses...
Szerintem azt várhatod ,mert tuti nem fogják ennyire részletesen megcsinálni,az online szerver részét.
netkar pro-hoz hasonló valamit tudok elképzelni,de semmi extrát<#szomoru1>#szomoru1>
netkar pro-hoz hasonló valamit tudok elképzelni,de semmi extrát<#szomoru1>#szomoru1>
Mivel az menet közben bármikor kikapcsolható, így nem sok értelme van a dolognak. Mellesleg nem is tudja visszajelezni jelenleg a progi a külsõ appoknak.
Egyébként én azt várom, hogy dedikált szerver oldalon beállítható legyen a használata, kikényszerítve a mûködést, vagy nem mûködést, ki ahogy akarja.
Egyébként én azt várom, hogy dedikált szerver oldalon beállítható legyen a használata, kikényszerítve a mûködést, vagy nem mûködést, ki ahogy akarja.
Persze én sem tartom annak, de van aki igen. Pedig valljuk meg ezek lemodellezett "segítségek", nem pedig a régi szimekben F1-tõl F8 billentyûig található valamik, amik minden autón ugyanazt csinálják. Nem hiába van, hogy az RSR Hotlap sem jelzi bekapcsolásukat.
Nem is értem miért lenne az cheater, aki használja az autóban alapból benne lévõ segítségeket. Én csak az abs-t használom, de ha valaki egy versenyen használná a tc-t is, egy szavam nem lenne, én is bekapcsolhatnám ha akarnám.
Kicsit off: de ez a videó nagyon érdekes.
(az angol feliratot kapcsold be)
Hihetetlen, hogy milyen nagy szerepe van az elektronikának (abs, tc, tps) ezeken a "hosszú táv" versenyeken. Ebbõl a szemszögbõl nézve akkor nem is cheater az aki az AC-ban is használja majd mondjuk egy 1 órás GT versenyen. Ha jól megcsinálják a gumifizikát, akkor komoly stratégiai harcok lesznek itt kérem szépen.
(az angol feliratot kapcsold be)
Hihetetlen, hogy milyen nagy szerepe van az elektronikának (abs, tc, tps) ezeken a "hosszú táv" versenyeken. Ebbõl a szemszögbõl nézve akkor nem is cheater az aki az AC-ban is használja majd mondjuk egy 1 órás GT versenyen. Ha jól megcsinálják a gumifizikát, akkor komoly stratégiai harcok lesznek itt kérem szépen.
jól hangzik <#eljen>#eljen>
én amúgy erre gondoltam <#vigyor3>#vigyor3>

én amúgy erre gondoltam <#vigyor3>#vigyor3>

"Nulla tenaci invia est via"
A tavalyi már kinek kell ?! 😊 Az idei kell, most! 😄D
Valszeg benne lesz a tavalyi ferka.
(Ezt légy szíves sehova máshová ne írjátok le, különösen angol fórumokra ne!)
(Ezt légy szíves sehova máshová ne írjátok le, különösen angol fórumokra ne!)
A McLaren licenz valszeg egyszeru (ahogy korabban az SRW-vel peldaloztam), igy az valszeg csak akaras kerdese😊
Es valszeg belefer majd egy frissebb Ferrari is.
Palya kellene, mert az eleg karcsu, es meg bejelentes sincs (Spa-n es Nord-on kivul).
Es valszeg belefer majd egy frissebb Ferrari is.
Palya kellene, mert az eleg karcsu, es meg bejelentes sincs (Spa-n es Nord-on kivul).
Aristotelis :
Did that AI in front of me just mistaken his braking zone and spun out on his own?…white smoke from tyres and everything. Nice
Did that AI in front of me just mistaken his braking zone and spun out on his own?…white smoke from tyres and everything. Nice
Ugy tudom (bar egy ideje nem olvastam utana), hogy 17-re sem igerte hogy lesz AI. Ne keszuljon ra senki😉 Az hogy mutogatja, az egy dolog;P
Az a biztos, hogy nem varjuk es meglepeteskent esetleg megkapjuk.
Legalabb az online-nal mar nincs ez a bizonytalansag, mert az tuti, hogy csak az AI utan jon valamikor (hetek, honapok).
Az a biztos, hogy nem varjuk es meglepeteskent esetleg megkapjuk.
Legalabb az online-nal mar nincs ez a bizonytalansag, mert az tuti, hogy csak az AI utan jon valamikor (hetek, honapok).
Következõ Assetto Corsa Update: 2014. január 17 most nézem a facsén 😞
Jó let volna pedig holnapra az a tökéletesitett AI!😄
Jó let volna pedig holnapra az a tökéletesitett AI!😄
Addig biztosan nem lesz benne, amíg nem csinálják meg rajta a normális idõmérést. Meg egyébként is jóban vannak a fejlesztõkkel, lehet hogy annyival is támogatják majd õket, hogy a fejlesztõk által nem engedélyezett modot az RSR-ben sem engedélyezik.
Én max akkor engedélyezném, ha legalább az idõmérés meglenne oldva rajta. (Ha így lesz, akkor javaslom nekik, hogy engedélyezzük.)
Én max akkor engedélyezném, ha legalább az idõmérés meglenne oldva rajta. (Ha így lesz, akkor javaslom nekik, hogy engedélyezzük.)