Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a kép honnan van? 😄
lac coo
Én is nekiálltam még az elején egy ilyen autónak, de aztán nem volt kedvem befejezni ... Majd he online letölti a skineket, akkor talán 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

gviski
Csak is a RAT :-)

Virtual SimRacing

lac coo

Norbi1990
Ezek a kis autók helyett berakhatnák már az Espritet, hogy legyen valami változatosság is 😄
TeeBeee
Én szinte csak a GTket nyúzom, de be kell valljam némelyik Lotus tényleg jó, el tudom képzelni egy 30 perces online versenyben.
De hogy egy F40-nel vagy Paganival vagy mittudom én mivel nem fogok szerverre lépni az is biztos.

gviski
nekem mind1 mi jön, csak MP legyen már 😄

Virtual SimRacing

lac coo
Lehet egyedul vagyok, de en imadom ezeket a lotusokat !!! 😊)

TeeBeee
Király, pont ezt az Exige 240R-t hiányoltam az Exige Scura,Exige S Roadster és Exige S mellé. 😄
Végre teljes a paletta.

gviski
Csak legyen jó 😄 nagyon várom, remélem nem okoz csalódást mint a rF2

Virtual SimRacing

lac coo
Kaptok holnap egy jó kis Lotust !!! Semminek nem örültök , az a baj ! 😄D

lac coo
<#zavart1>

Alexease
Igen, kozben rajottem, hogy ismet hulye vagyok😄
lac coo
Ha nem lenne gyenge akkor májusra lenne MP, nem igaz ? 😉

lac coo
Az DLC ??? Az régóta van a listában, én úgy tudtam az sima ...

TeeBeee
Én is azt várnám, de gyanítom 1.0 lesz...a "borítón" is az van, ha holnap kijönne nagyon mutogatnák.
Szerintem a holnapi update is nagyon gyenge lesz, bár ne legyen igazam.

bardocz
458 GT2?
Alexease
En sem😉 Nagy a csend, kepesek eltolni aprilis kozepere vagy vegere😊
lac coo
<#eljen>

Nem reménykedek ....😊)))

Alexease
Talan holnap mar nem csak teszt szervereket latunk😊
lac coo
Gyanítom itt ez marad 😊 Ez lenne a legkisebb bajom .... 😊

bardocz
Hát tényleg, ez csodálatos így iR után <#idiota>
lac coo
Gagyi! NKP-ban az autó órája mutatta a mûszerfalon 😊))

Alexease
Van celja: meg tudod nezni, mennyi az ido😄
lac coo
Jah... A menüben valóban kirak egy órát meg némi infot,,,gondoltam van is valami célja 😊)

Alexease
Kitesz egy orat a kepernyore😉 Az csak egy techdemo, a lenyeg, hogy bemutatja, hogy barmilyen sajat cuccot tudsz igy csinalni.
lac coo
A draggable clock az micsoda tulajdonképpen? 😊 Máig nem jöttem rá 😊))

lac coo
Manuálisan megy a dolog, annyi féle konfigot mentesz el amennyit akarsz, csak ugye be kell õket töltened mielõtt elindítod a versenyt ....

Alexease
Egyelore meg az is megoldatlan, hogy az onboard allitasokat hozza lehessen a konfigban rendelni (ABS, TC, egyebek) a kormany gombokhoz.
Es az mar teljes urtechnika lenne, ha az autospecifikus tarcsak (pl. Ferrari magnetto) is mukodnenek (nem kell 3D-ben, mint az iR-ben😛). A motorvezerles es egyeb dolgkat most hagyjuk😄

Sajnos a progi technikailag nem valtozott az nKP-hez, 3 kulonallo reszben fut: menuk, controller config, jatek. Az atjaras korlatozott.

Valszeg meg tudna oldani (autospecifikus es onboard beallitasok), de a nagykozonseg szamara ezek feleslegesen bonyolitananak:/

Egyszeruen az iR-t kellett volna lekoppintani.
gviski
Hát jó lenne, ha már a konkurencia tudja 😄

Virtual SimRacing

bardocz

Na már csak ezért is jó lenne, ha megcsinálnák, hogy minden autónak más konfig. Átállítanám a váltót ilyenre, de akkor a hat sebességes kocsikat nem tudom vezetni állítgatás nélkül..
km óra...

Gondolom a km ór is a váltókihajtásból kapja a jelet, és ha jól emlékszem valahol írja, hogy hiába AWD, 200 ig eltekeri a kereket. Szóval esélyes hogy az a forgó kerék sebessége, és nem a tényleges. Aztán a fene tudja 1100 ló cirka 1 tonnás kaszniba 😄

bardocz
Ha 1100 lóval nem gyorsul ilyet, akkor élbõl lefikázom. Mondjuk így is fos szerintem...😄
120 220 1 mp, hát persze xdd A régi F1-esek gyorsultak 100-200-ra kb 2.5 mp alatt, na most annál gyorsabbat csak néhány dolgot tudok elképzelni 😊
na igen, mondjuk ez tenyleg kamugyanus, ezt a gyorsulast kb. a Ronald Reagan anyahajo gozkatapultja tudja, mikozben az F-18 as a teljes utanegetot rakapcsolja felszallas elott.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Ginger17
Mijez? 120-ról 220-ra 1 másodperc alatt??? Aha... <#banplz>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Jacek
😊) nincs limit a pályán, mehet ennyivel😄

lac coo
Nekem csak nkp volt meg, arra emlekszem, hogy egyszer nekiallt a vuminak es nagyon sokaig kiserletezett vele, volt orrturos , atomstabil, minden , mire kesz lett. 😊

Alexease
Honapig?! Evekig😄 Ahogy valtozott az nKP kurul a helyzet (LS, rF, iR), o is mindig barkacsolt valamit a progin (nem csak gumik, egyebeket is).
Alexease
Arra van esze es penze, hogy osszetakolja ezt a szornyszulottet, de arra mar nincs, hogy palyara menjen, inkabb ejszaka kozuton szarakodik:/
lac coo
AC ban még messze nem a legjobb a gumi, de bízom benne nem marad így, emlékszem NKP-ban is hány hónapig kísérletezgetett vele mire jó lett 😊))

lac coo
Off.:

Jézusmária !!! 😊))

Jacek

lac coo
Nocsak ,most olvasom, hogy a Facebook felvásárolta az egész Oculus Rift projektet .....

Sziasztok!
Ellenfelek részletességét lehet valahol állítani?Nekem nem kell hogy azok is csilli-villi kinézettel futkossanak(törjék rommá egymást 😄 )....
Pontosan.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
De ez egyik sem igazi kupas auto.Motorerot novelte azok, a ki sfiat felfugesztese meg nem kupas az biztos, fulke kipakol , bukocso , esetleg komolyabb valto.......