Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hülye kérdés, de ilyenkor nagyobb szim-es siteok már nem telepítgetik elõre a szervereket? (magyarok is esetleg...)
Nah, a saját ligám nevét sem tudom leírni! <#vigyor>

csak be kéne fizetni itt azt a tagságot, hogy tudjam utólag javítani a posztokat, csak letiltottam magnál az emelt díjas SMS-ezést... elõvigyázatosságból <#smile>

Bajnoksáról egyelõre sztem még nagyon korai beszélni, semmit nem tudunk még róla, mennyire lesz használható a multi... mi a Master-nél 1-2 éve megpróbáltuk feltámasztani a netKar-t, de aztán a kezdeti nagy érdeklõdés ellenére hamar be kellett látnunk, hogy hiába elsõosztályú a fizika, minden más annyira fapados volt hozzá, hogy az szinte alkalmatlanná tette a multizásra.

Nagyon régóta várjuk és készülünk az AC-ra, viszont sajnos egyelõre az AC-ban is ennek a fapadosságnak a nyomait látom, egyelõre megtippelni sem tudom mikor lesz ebbõl komoly bajnokságra alkalmas kész termék. Ami engem illet, szerintem a hétvége kész káosz lesz, és biztos kell neki pár hét (akár hónap), mire kinövi a gyerekbetegségeit, belekerül minden funkció és mi is teljesen átlátjuk, hogy mit lehet vele kezdeni szerver oldalról... persze nyüstölni és próbálgatni addig is kell, így szervezett futamok biztosan lesznek a mi részünkrõl is, lehetõleg minél több, mert a public-nak valószínûleg itt sem lesz semmi értelme...

Abban azonban igazatok van, hogy jó lenne összefogni és nem szétzilálni a társaságot, vagy legalább nem keresztbe szervezni egymásnak, hanem összehangolni a dolgokat, hogy a szerencsétlen user, aki csak egy jót akar versenyezni, ne kelljen szétszakadnia.

Mi a Master-nél már elég régóta gondolkodunk egy rendszeren, amit hamarosan be is fogunk mutatni nektek... ugyan akkor mi is nyitottak vagyunk minden kooperációra, a más vezetõ ligákkal szerencsére jó kapcsolatot ápolunk, mindenhol nagyon szimpatikus és hozzáértõ emberek ülnek a szervezõi posztokban, nem hiszem hogy ne tudnánk valamilyen mértékben összedolgozni...

barcalaci84
igen azt látom h aki ezen oldalak valamelyikén jelen van, az általában itt is megfordul...
az AC magyar steam csoportja viszonylag népes...
talán azon keresztül lehetne valahogy összeszedni annyi embert ami normális ligázáshoz elég...
már jelenleg is tervbe van vagy 5-6 liga tervben...Minek?
ennek így semmi értelme szerintem , mert gyakorlatilag szerintem egyiknél sincs akkora bázis jelenleg ami akár egy rajtrácshoz elegendõ lenne...
életképes szerintem csak úgy lenne a dolog ha egy külön felületen összefognák a játékosokat ala lfs.hu...
"Yes you will. Dedicated Servers on windows are possible"
lac coo
Nem csipazom en a publik szervereket.... 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

BooMiller
marmint hogy kezdéskor aztan majd jön a dedi...

BooMiller
Nalam eddig az hogy "csak az ö szervereiken lesz online" az ez jelentette..remelem nem ligazam😞((

lac coo
Az utmutatoban csak en nem latom a createserver gombot ? 😊))

Dietrich
az övék vagy a miénk? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

gviski
Majd visszaolvasom, én nyitott vagyok mindenre a közösség érdekében

Virtual SimRacing

Dietrich
de ugye azt sejted, hogy az oda írók és az ide írók 90%-a ugyanaz? <#ravasz1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Ez aljas rágalom!
Mindkét esetben nem õ volt a kezdeményezõ 😉

Norbi1990
Ha csak ez a 4 lesz akkor ma ne is álmodozzunk, hogy Online versenyzünk 😄
lac coo
Kerdes higy barja a vas a 20 fot online 😊

Alexease
Ez alapjan legalabb 4 szervert inditanak, es ami kezdesnek boven jo, rovid, gyors, 10 koros futamok rotalva. A 20 fos szerver is jol hangzik.
Kunos barátunk tegnap éjfélig heggesztett, ma meg semmi életjel... 😊
A #-os linkek nem jók, mert azok itt keresnének, ebben a fórumban. Elfelejtettem ezt a fícsörét az sgnek....

Errõl beszélgettünk tavaly nyáron az Rfactor topicba, hogy milyen módon lehetne egységesíteni a magyar Rfactorosokat.

LINK
Hosszabban kifejtettem a véleményem 2013. jún. 12. 23:02 -kor a #60722. hozzászólásban. Fentebb a #60742-ben folyatatom. (Kitérve a simtv-k hiányosságaira is)

Ezeket akár AC-ra is lehetne alkalmazni.

gviski
Amúgy azért is lenne jó egy nagy közös bajnokság LFS.hu rendszerben (azaz fordulókén más kocsi), mert aki az nyeri elmondhatná magáról, hogy én vagyok a Magyar Bajnok 😄

Virtual SimRacing

Norbi1990
Alapítsunk egy SG fórum ligát <#idiota>
barcalaci84
Belekukkantottam az egyes ligak assetto corsat érintõ forumaiba.
És gyakorlatilag alig-alig pár ember játszik a játékkal az érintett ligakbol...itt sg-n pl jóval nagyobb élet van😊
Ez alapján normális létszámú bajnokságrá csak úgy lenne esély, ha osszefognanak és külön felületen együtt inditananak valamit...
Norbi1990
Bár mondjuk most is így mûködik, csak akkor nem SIMCO lenne és nem VSR hanem 1 név alatt futna mindenki.
Norbi1990
Tényleg jó, hogy nincs keresztbeszervezés ezért aki akar tud indulni mindenhol.
De ezt akár lehetne csinálni egy összefoglaló név alatt, és különbözõ kategóriákat más és más csapat rendezne és lenne forgás..

Például a VSR-es csapat csinálna mondjuk Open wheel bajnokságot, és a SIMCO-s csapat pedig túraautós bajnokságot, mindez egy közösségen belül.
És mondjuk idõközönként megfordítani.
gviski
Én nem vagyok semmi jónak az elrontója :-) Emerico javasolta, hogy legyen most hétvégén SIMCO+VSR közös tesztelés, én ezt támogatom, szerintem ma még egyeztetünk.

Szerintem eddig se volt ezzel baj, hogy többen csinálunk bajnokságot, mindig figyeltünk egymásra és nem csináltunk keresztbe szervezéseket.

De errõl még sokat lehetne filozofálni mért lenne jó egy közös bajnokság, vagy miért jó vagy nem jó ami kialakult a hazai szimulátoros közegben.

Virtual SimRacing

Igény esetén indítok... <#papakacsint>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
Nah, ezt eppen Tracy-nek talaltak ki! 😊)))) Mindig boxolt valakivel CC-ban😄
Dietrich
és super truck? <#hehe>

Dietrich
jó de õk régi ligák és csak 3 a 12 helyett..én a vérpistike ligákra gondoltam.

barcalaci84
idõvel biztos elférne majd egymás mellett is a több liga (már csak az általad említett különféle sorozatok miatt is)
egyelõre szerintem viszont kevés a magyar a játékos ahhoz h így felszabdalják a közösséget...a kevesebb néha több😊
talán szerencsésebb lett volna tényleg valami összefogás így kezdetben...
aztán meg ha már nagy a bázis akkor eldöntik h melyikliga milyen sorozatotra kar fókuszálni...
Alexease
DragRace bajnoksag lesz?<#idiota><#zavart1>
Alexease
Ha eleg sok embert erdekel, akkor elfernek egymas mellett. Foleg ha lesz kulon kulon openwheel, GT es street sorozat. De 5db F1-es sorozatnak nem sok ertelme van😊 Nem mintha palyak lennenek hozza😄

De a bajnoksaghoz meg a proginak is fejlodnie kell, foleg hogy meg az online-rol sem tudni semmit😉
Egyelore mar az is nagy elorelepes lenne, ha neha estenkent, sajat gepen inditva, lenne egy-ket 10-15 koros free/fun futam, random auto es palyaval.
már most készülõdik 3 (simco, vsr, gtr masters)

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Dietrich
fizetõs, steames játék így nem valószínû...

Dietrich
OFF: van amúgy facebook profilom, barátnõm néha kezelgeti az enyémet is, de én még a saját jelszavamat se tudom 😊

ez nem szerencsés dolog 😉
Indycarban ebbõl volt most balhé,Castroneves kapcsán.
cikk második fele errõl szól
angol nyelvû cikk

szóval nem szerencsés, mert kikerülhet olyan is amit aztán nem tudsz letagadni sem 😉

Akkor itt is lesz 15 bajnokság mint rf1-ben? Jobban örültem volna ha a nagyok összefognak és hasonlóan lfs.hu-hoz egy bajnokság lenne. Sokkal jobb lenne a mezõny stb, pl én már most nem tudom így, hogy melyikbe menjek. vsr,simco,gtr masters?

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

macleody
Abban a Lagunában biztos nem annyi ló van mint az enyémben 😊
lac coo
Még egy árkád vacak ....

lac coo
Jó a banner ! <#eljen>

lac coo
Inkább új gumi kellene elõször, hogy legyen miért dolgozni a TC-nek ! 😊)

Alexease
Kivancsi leszek, hogy Kunosnak mennyire tetszett meg az iRacing BMW TC-szamitasa, legalabbis a hangja😊 Kepes lenne gyorsan belegyogyitani egy kis csattogast, mert rajott, hogy az kimaradt😄DD De lehet kenytelen volt elhalasztani, mert az online fontosabb, de kesobb tuti beleteszi😛
lac coo
F40 legyen benne !!! 😄DDD
Piros !

Alexease
Szolgalati kozlemeny!)
A kovetkezo fel oraban kicsit szetbarmolom a banner reszt, az esetleges hiabakert elore is elnezest a bocsanatert! 😄
alma2
Persze ilyet szoktak, sot meg a NAV stb is, de hogy valaki gyanus, mert nincs facebookon fent, az volt eros kijelentes.

Na de lenyegtelen, jojjon a multi mar szerelem a mad-max-es kerek kiszurokat a kocsikra 😊

szerintem

gviski
Off:
vannak HR-es ismerõseim, és nem egy cégnél és multinál dolgoznak. Õk mesélték, hogy bizony rákeresnek az emberekre, ez egy bevett szokás, hogy így módon is szûrik az embereket.

Szóval fent lehet lenni, de csak azt ésszel.

Virtual SimRacing

barcalaci84
több helyen megerõsítették hogy már most lehet majd saját servereket indítani...
magában a bejelentésben is: proper lobby for servers created by, users, leagues, simracing websites and so on.
(linux alól még nem fog menni)

én is arra számítok h azért lesznek még bõven hibák...
az õ szervereiken szerintem nem is nagyon lesz esélyünk menni , annyira le lesz terhelve...
saját servereken azért remélhetõleg már most elég jó lesz...
Alexease
En is erre tippelnek, hogy eloszor csak a sajat szervereiken (rendszerukon, feluleten) lehet majd online-ozni. Sot, a jatekhoz es stilushoz meg az is boven beleferne, hogy eloszor csak Event jelleggel, vagyis ott, azzal es annyit, amit ok allitanak be😉

Es persze az esetleges hibakat is bele kell szamolni, hasonloan az AI kezdeti lepeseihez😉 Lhete hogy ezzel komolyabba foglalkozott es full toppos lesz, de jobb arra is keszulni, hogy talan meg 5 emberrel is irtozatos lag-os lesz, anomalias utkozesekkel😛

Kivancsi leszek a kinti elso FB es forum visszajelzesekre, mert tuti, hogy sokan mar eloszor full extras online reszt varnak😉
barcalaci84
private servers available?
@daveellis0808 : sure, anybody will be able to host. AC implements a "classic" dedicated multiplayer server.

@AC_assettocorsa On the same topic, will the modified car skins be shared with the other players automatically?

nope

@AC_assettocorsa Can the players download them manually and have them show on the other players, then?

@joonaabug yes of course

szóval lesz dedikált szerver már most... a saját servereiken kívül lehet indítani dedikált szervevereket stb
(ez nem tudom h mennyire fontos jelenleg , de azt is írták h holnap még nem lesz linuxon futtatható dedikált szerver vagy mi 😊 )

OFF: van amúgy facebook profilom, barátnõm néha kezelgeti az enyémet is, de én még a saját jelszavamat se tudom 😊
alma2
"és egy kis OFF:
HR-es megközelítésbõl az is gyanús, ha valaki nincs FB-on."

nahh, ezt te sem gondolodhatod komolyan 😊

szerintem