Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elkezdõdik újra a booking?
illetve ha senki sem bookingol be melléd akkor elkezdõdik uyganúgy a q ?
vagy újrakezdõdik a booking?
Egyéb észrevétel, hogy kintrõl a szerver listában pirosan villog, hogy lejárt a practice de nem lép át qual-ra. Viszont bent szépen zajlik minden sorjában. Már rég a verseny megy de a listában még mindig a practice villog 0 idõvel.
Én sem szoktam mindenki replay-t visszanézni, de kikapcsolása esetén ezt kezelni kell majd(!) akkor a program helyett.
De én a public szervereken is meg tudok lepõdni, most megy egy sráccal mentünk párost Monza-ban, és így volt 7 tizeddel szrabb az idõm mint a legjobbam 😄
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
csak ha nincs bünti akkor még más irányból is számítani kell a fesztiválra...😊
illetve szabadon vagdosat , szélesíthet az ember...
Na meg az RSR app se mûködik (amit speciel én nem használok, de pl néztem h tegnap Rácz Gergõ világranglista 9.ik idõt ment velünk, ezért is kevés lehet a 30 mp verseny után😊)
bolondság ez, pont ezt mondod te is, ugyan a pilóta így is úgy is csinálja a fesztivált, ha van lassítás ha nincs ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ligába más...
de esténként azért csak public szerver van , csak nézz bele a videoba...
leszorítások stb...
ez a szerintem is rossz büntetési rendszer azért veszélyes mert a sofõrök fejében van a baj és egybõl jönnek vissza a pályára...
ez a jelenség ugyanúgy meg lesz ha kikapcsoljátok , csak most gyorsan jön majd vissza a pályára a susnyásból 😊 a sofõrök ugyanazok lesznek 😊
pont azért lenne rá szükség mert PUBLIC szerverekrõl beszélünk , ha vannak benne ezer éve ligázók benne ha nem...
na mindegy leírtam amit gondolok a dologról és megyek este ha lesz vágás ha nem...😊
nem támadólag írtam semmit , csak legfeljebb nem egyezik a véleményünk adott kérdésekben...
Több mint 10 éve rendezünk versenyeket, attól még mert kikapcsolunk egy ellenõrzõ funkciót, még nem szabadul el a pokol. GTR2 és a Race07 vágás ellenõrzése siralmas, ettõl még tudunk komoly futamokat futtatni, mert alapvetõen mindenki normálisan áll hozzá.
Viszont egy olyan agyament funkciót meg nem hagyunk bekapcsolva, ha van rá mód, ami egyrészt teljesen életszerûtlen, ráadásul meg barmi veszélyes is. Inkább azon agyaljatok, ma este milyen kocsi és pálya kombóval menjünk, a lent linkelt topikban lehet javaslatot tenni, azt fogom követni, mert ennyit helyet nem tudok egyszerre nézni
8 körül kezdünk, gyertek...
A legjobb az iR, egyszeruen szol erte, valahol majd kesobb be kell lassitani, visszavenni a tempobol stb. Ha nem, X ido mulva kotelezo pit, ha az sem, akkor kizaras. Persze az iR ennel bonyolultabb, de az AC-be eleg az egyszerubb megldas. A lenyeg, hog ne lassitson be.
De az arkadosabb fun szerverekre maradhat ez a lehetoseg, oda teljesen mindegy😉 De ott valszeg ki is kapcsoljak😄D
Hanyszor szivtam mar meg, nem mentem neki de olyan manover , satu fek kellet, hogy en kotottem ki a kavicsba. 😊
nem , vagy nem csak a jogtalan elõnyszerzés végett nem szeretek olyan szerveren menni ahol ki van kapcsolva a büntetés...
a büntetés szinte kivétel nélkül akkor van csak ha teljesen a pályát elhagyja az ember...a lelassítás csak azért veszélyes jelen pillanatban , mert a többség ész nélkül visszagurul a pálya közepére szándékosan...
így a kikapcsolással eddigi tapasztalatom szerint csak azt éritek el h mostmár csõgázzal fognak visszavágódni az emberek a pályára...
azért elléggé public feelingje van a szervereknek 😊 de ez nem is baj mindenki tanulgatja a játékot...
További megjegyzéseket a Masters szerverrel kapcsolatban kérem a megfelelõ topikba, ne offoljuk ezt itt szét, így is már követhetetlen.
engem is idegesít néha , de valami kell ...és egyelõre ez van...
tudom h baleset veszélyes tud lenni, de ugyanúgy balesetveszélyes lesz , ha tökön-babon jönnek majd keresztül csõgázzal...
eddig legalább tudtam h a pályára kell figyelni mostmár mellette is...
és fogadni mernék hogy inkább az panaszkodik érte akit gyakran büntetnek és nem az akinek ezeket kell kikerülni...
speciel én még nem mentem neki senkinek akit elõttem megbüntettek....
Valamelyik játékban engedett vágni, ha a fékre léptél enyhén..fngom sincs melyik volt...lehet hogy itt is van ilyen trükk, vagy csak ha ki van kapcsolva akkor mehetsz tökön-babon át...nem tudom.
volt már hogy beleszaladtam elfékeztem magam és nem büntetett, de hogy próbálgatni még nem próbálgattam...elvileg nem is kell, mert normálisan igyekszem menni.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
5 körre meg kellett 8 talán...
ezen az autón nem sok mindent lehet állítani , de van a hol egy q után szívesen változattnék gyorsan valamit amikor érzem h teljesen instabil...
de inkább az a zavaró h a mezõnybõl jó néhányan nem indulnak el rajtnál...
egyszerûen kapkodni kell , pl egy app elõkeresésére nincs is idõ...😊
Sztem nagyjából ennyi az oka, persze hogy a verseny a lényeg, meg a szórakozás, de én is állítgatom 😊
hülyét kapok attól hogy elfelejtem mennyi kör lesz ahova bejelentkeztem, és aztán valamennyi benzint állítok, vagy elég lesz vagy nem.
...volt nem egyszer hogy nagy kapkodás volt, meg ott maradtam.
Igen ki lehetne kapcsolni a fogyasztást, de az meg megint milyen már... 😊)
Az autó fogyaszt. Itt lehetne kicsit jobb a progi valóban, tájékoztathatna jobban is.
"Meg kivettük a hülye vágás lassítást is, szóval már ez sem lesz probléma!"
Vagyis szabadon lehet levagni barmilyen kanyart? Ez miert is jo?
szerintem
..elég magas guminyomással szoktam menni a lassabb/gyengébb autókon, sokszor több kör kell mire nagyjából tisztességesen felmelegszik egy átlagot tekintve.
A KTM-s versenynél tény hogy egyre jobban mûködött minden, sokkal jobbak lettek a féktávok is, és Mugello közepén a lejtõs döngetõs részen Savelli, és a két Arrabbiata (utánanéztem!), ott olyan tempót tudtam átvinni amin meglepõdtem....de engem toltak-húztak.
Tegnap kaptam pofonokat is, Imola húzott Fiat 500, azt hittem jól megyek, erre ketten is olyan idõkülönbséget hoztak hogy azt hittem vágják a sikánt.
De nem, egyszerûen qva jól mentek, ott is a verseny végére fél és egy másodpercet kaptam, de láttam hogy korrektül mennek, és egyszerûen húztak magukkal...és valóban több mint 1 másodpercet gyorsultam versenyen (és még így is kaptam 1mp-t korrekt körülmények között egy lassú autóval szal elég hervasztó volt).
Monza-t útálom ebbõl a szempontból, mert ott van aki megvágja a célvégi sikánt, mentem ott 2. helyen és eleinte láttam is, késõbb tudtam hogy vágja, aztán mögöttem is elkezdték, de nem értek utól végül...bár legszívesebben kiléptem volna....gyûlölöm ha valaki ezt csinálja egy szimulátorban. 😞
visszatérve én nem tudom megerõsíteni hogy változna a tapadás, mert sztem engem húznak, és a gumi is melegszik...lehet, de mondani nem mondanám.
Mennyi volt idomeron?
mennyit allitottal(volna) a versenyre?
Tudvan, hogy 5 kor lesz a verseny, miert nem volt jo ugyanaz a benzinmennyiseg az idomerore is, amit kenyelmesen beallithatsz?
Remelem tanulsagos lesz a valasz 😊
szerintem
ráadásul tegnap pl a q-n beállított benzinmennyiség nem lett volna elég 5 körre...
de ha nem álítanék semmit sem , akkor is annyira kell figyelni h nyomjam a continue-t stb h nehogy aelinduljon a mezõny nélkülem...
kicsit elbambul az ember és ottragad a rajtrácson😊
és ahogy észrevettem nem csak én vagyiok ilyen bamba...
Ettol gyorsabb leszel? Nem.
szerintem
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
a mezõny hátsó felében is lehetnek nagyon élvezetes csaták és a 30 mp-s korláttal szerintem nem kéne elvenni a lehetõséget h befejezzék befejezzük...
másfél vagy 2 percet ráhagyva mindenki szépen be tudja fejezni a versenyét csak aki kört kapna az nem...
de ami jobban zavar az a q és race közötti idõ beállítása...
annyira kapkodni kell h a benzint alig tudom beállítani... tegnap pl a kapkodásban véletlenül rányomtam a back to pits gombra , így 3 hely helyett a boxból tudtam csak rajtolni... (aminek elõször örültem is b, de a balesetet még így se sikerült kikerülni😊 )
De lazan elofordulhat hogy kozben belerakta, mert igazabol telejesen fapados megoldas: hasonloan a vizualishoz, egyszeruen szazalekosan (korok
Sot.
Ha figyelni tudja a modellezett groove-ok atfedeset, akkor a "nyomvonal gumizodast" es a "kanyar gumizodast" ossze is tudja adni.
Sot sot.
Ha az idealis ivekre modellezett groove-ok poziciojat is figyeli, akkor meg az idealis iv tapadasa is valtozhat.
Sot, ha egyedul maradok a palyan, akkor bevarok 1-2 embert, legyen kit uldozni😄 Tegnap Imolan szerintem mindkettore volt lehetoseg (elengedes, bevaras).
ráadásul már régóta...
mikor kijött az elsõ ai már akkor feltûnt...
sokat gyúrtam anno alienes achievmentre...hotlapoztam sokat és egyszerûen amikor AI ellen mentem simán javítottam a legjobbamon könnyedén..
aztán újra hotlap és egyszerûen nem sikerült a versenyes idõmön javítani...
aztán újra verseny és megint javítottam...
aztán mikor csináltam 30 körös spec eventet magamnak , akkor meg méginkább éreztem a nyilvánvaló vizuális gumizódáson felül h egyre jobban gyorsul a pálya a körök számával egyenes arányba hiába kopott is a gumi...
valószínûleg csak script , de szerintem létezõ jelenség...
De az a pedalok-valto miatt kicsit mar egyelotlen kuzdelem😛
De igazabol teljesen mindegy, mar a gumi melegedes es kopas, a palya/auto megszokasa, a versenylenulet es tapasztalat is sokat valtoztat az autokezelesen es koridokon.
Az esetleges tapadasvaltozas mar csak bonusz.
Tegnap mentem elõször a F458-al elsõre azt hittem eleve hibás fékkel kaptam, mert nem akar megállni. 😊
Ha nem lett volna gumizódás, még most is a féktávokat keresgélném 😊
Esetleg lehet, hogy osszefuzte az oszes eddig online versenyt egy file-ba, de nem hinnem.
szerintem
Viszont valamit számolhat mert sok múlik azon h hányan vagyunk a pályán...
zve😊))Abból semmit nem tudok levonni,mert minden körben a tempós balosban bebicsaklott a kocsi.
Szóval egyelõre próbálgatjuk, meg szórakozunk vele és várjuk a javításokat.
Érdemi futamok rendezésére azonban még alkalmatlan jelen állapotában.
Ma este is nyomunk vmi Fun-t, ide lehet írni mit szeretnétek! <#kacsint>#kacsint>
Elõtte írta itt fórumon h hosszú versenyen 45.5-t ment megjavitva legjobbját...
Utána velem mikor mentünk kevesebben is voltunk illetve rövidebb is volt és csak utolsó körre mentünk be 47 alá...
szerintem
Az kps-s gumielfekezest, ffb razast kellene beraknia, volna nemulass publikon 😊))