Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most meg is néztem:Jelen helyzetben,(persze ez most egy hülye idõpont)a 19 magyar szerveren játszanak 10-en,nagy valószinüséggel külföldiek.Vicc!HAHAHAHA!!
Mégis melyikre gondoltál??Nézem azt a rakat magyar szervert!Panganak az ürességtõl!Tegnap este is és mostanában egyre gyakrabban kényszerülök külföldiekkel játszani.egyébként néha jobb is mint egy két rendezett játék..😊de azért szeretnék magyarokkal versenyezni,ligázás nélkül,mert nekem nem fér bele.De csak a rivalizálást érzem a szimes csapatok között,ki tud több tagot toborozni,kinek van több szervere,stb...csak a játék marad el😊
lac coo
Van az csak menni kõ ...!

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Földi halandóknak valami fun race lesz?
vagy innentõl ez a tendencia?a gtr masters apphoz és regisztrációhoz lesz kötve a játék nálatok?
-Sztem ez elég sok embert távol fog tartani-mármint hogy egyszerû hosszú távú fun raceket ilyen dolgoktól tesztek függõvé...a ligázás az már egy másik téma.Tegnap is mentem volna...ma sem fogok😊😞
Alexease
Gozom sincs, meg nem neztem.
Az utcai Meki több mint 100 pacival erõsebb, igaz nehezebb is, de a súly/lóerõ arány jobb, így nem meglepõ ha egyenesben gyorsabb.. <#kacsint>

Ma esete is lesz 20 körös futam, lehet még jelentkezni rá!

Nevezés, prekvalifikáció, infók itt:
Assetto Corsa: GT3 Class - Mugello

UI: Player listát az adott szerveren nemtod hogyan kérdezi le?
Még van mit faragni rajta, de ha már nagyjából okés, akkor elküldöm. A kiválsztott szerver csipogás nem biztos hogy mûködni fog, mert percenként frissítek és olyankor a kiválasztás is ugrik. (valahogy lehet majd eltárolom a neveket)
De csipogni fog ha új szerver lépett bookingba. (a magyarok közül)
lac coo
nekem elsõ lépésben az alapvetõ használhatóságot elõsegítõ dolgok kellenének: normális lebonyolítás , szavasok, pályaléptetés, kick, session léptetés stb .Amíg ezek nincsenek ne a töréssel meg ilyenekkel foglalkozzanak ....

b-type
Daneepapa-tól idézve:
-Ütközési modell. (Valaki egy picit megtol, de tényleg csak 1 picit lekoccint, máris pörgök forgok a sóderben)
-Törés. Nem is értem igazából hogy miért nem foglalkoztak még vele eddig.
-Idõjárás. Bár az rfactor óta megszokhattuk a szikrázó napsütést, nekem nagyon hiányzik hogy legyen benne esõ, szél, akár futam közbeni váltással is.
-Box-szimuláció itt egyébként is sok a munka, hogy ne kelljen kilépni a pályáról ha valamit állítanék.
-Zászlózás
-Multiplayer belépés/szerveren maradás
-Szélárnyék !!!!!
és még innen-onnan ollózva:
-tükrök felbontása
-pályatérkép
-multiban is használható app mint versenyzõk egymás közti távolsága.

-spotter szélirány, esõ, baleset..stb

..ahogy olvasgattam ezek a fõ hiányok, vastaggal emeltem ki ami egyezik a véleményemmel, és ferdén emeltem ki amit én gondolok.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Hehe ...ez jó, ilyet még nem láttam ! 😄D

macleody
Legyorsul a hülye AI a snassz mekijével.

Az elején én sem értettem a ktm es kihívásnál.Mentem konstans 2:03 eleje idõket mugellon (rsr en top 10😊és az utolsó checkpoint elõtt mindig lejárt az idõ.Újra nekiduráltam magam,de megint csak ez történt.Gondoltam is magamban-Jó k...a nehéz ez a kihívás..van egyáltalán aki ezt meg tudja csinálni?(egy értelme volt a próbálkozásnak:A kmm mel mugelló sztem még 30 év múlva is menne,ha addig be sem kapcsolnám a gépet😊
Aztán rájöttem a titokra-vagyis itt osztották meg velem,hogy nagyon rossz köröket kell menni.A poén az egészben,hogy még elsõre így sem sikerült,mert képtelen voltam lassan menni😊
Alexease
Ezeknel a kihivasos cuccoknal nincs jo megoldas. Ha fix idot allitanak be, az vagy unalmas vagy elerhetetlen. Raadasul rengeteget kellene nekik is tesztelni. Ez a sajat ido jo otlet volt, csak hat megvan a hatranya😊
Alexease
Az a Windows-os cucc erdekel majd engem is;P Csinalj hoza sipolast, ha a kivalasztott szerver eppen booking-ra kapcsolt;D
A webessel nem akartam, mert kiatkoznak a vilagbol😄DDD

Most a banner alatti cuccot tettem rendbe. Behuztam ala a nagy tablazatnak az adatrendezos cuccait, plusz atalakitottam, hogy innen az SG-bol tudjam parameterrel megadni a kivalasztott szervert. Plusz ha megszunik a kivalasztott szerver, akkor cserelje le masikra.
bardocz
Én csak az acsívmentek miatt megcsináltam mindegyik ilyet, special eventnél nem olyan nehéz, mert nem kell ennyi kört menni, és lehet jobban nyomni, de ez, pf 😄D Mondjuk ezután még mehettem volna pár kört. Ha nem a saját idõhöz nézné, hanem lenne valami állandó rendszer, jobb lenne.
Alexease
Meg a legelejen amikor megjelent a progi, hirtelen megtetszett ez a jatekmod. De miutan elkezdett szivatni, es utana rajottem a trukkre, mar nem erdekelt😊
bardocz
Ennyire unalmas köröket még sose mentem 😄D Megálltam a checkpoint elõtt, és vártam míg majdnem letelik, vagy amíg csak 10sec van hátra. Borzasztó 😄D
Alexease
Es a ket sor kifejezetten ertelmesre sikerult <#idiota>
Alexease
Ezeknel ez a trukk. Mindig a kezdo sajat idobol vonogat valamit, annal kell jobbat menni. Ha tul jol kezdesz, akkor bukta😛
bardocz

Van a timeattackos acsívment, ha mész 10 kört megkapod. Namost ha rendesen elkezded nyomni neki, soha a büdös életben nem lesz meg. Ellenben ha ilyen szar körökkel kezdesz, és max az utolsó kettõ szemkinyomós, sima ügy.
Alexease
Az a visszaszamoltatas durva lennedurva lenne😉
A full listanal 5-600 szerver szokott lenni. Ha mindegyiknel bisszaszamolna, total meghalna a gep, meg a reset sem segitene😄DD
Javascriptel nem számoltatod vissza a booking és qualifying idõket? (mint itt a fejlécben)
Ja, és köszi hogy dolgoztál vele. 😊
A windowsos változatom is jól áll már.
Szép munka, köszi <#eljen><#worship>

lac coo
Nálam csak bankszámlaszám és pin kód kell ,gyere nyugodtan ! 😊

Dehogy is!Valaki nem csinál ma estére valamit?Én speciel mennék!Feltéve ha nem kell hozzá regisztrálni,meg nincs egyéb procedúra😊
macleody
Mindenki a versenyen van 😊
lac coo
A KTM szerver hogy hogy ures ? 😊)

Köszi. A vicc az, hogy ki volt eddig is engedve tûzfalon, de az update óta behülyült. Játékmódban viszont mûködik...
Alexease
Akkor bonusznak kiirattam vele a szerverek szamat is (listazott/osszes) 😛
Nagyon szuper, köszönjük szépen! A faszé' nem dolgozik egy ilyen ember Kunoséknál.. 😄
macleody
Design nem is kell, tökéletesen megfelel a célnak. Egyszerû, átlátható. Köszi 😊
Alexease
Bar egyeb dolgom lett volna, de nem birtam ki, es ujrairtam a AC Lobby Listazot.

Lehet szurni/keresni auto/palya alapjan, ki-be lehet kapcsolgatni a password-os szervereket, a booking alatt levoket es eppen hol vannak user-ek.
30 masodpercenkent frissit, gyakrabban nem, mert kitiltanak az ingyenes szerveremrol😄DDDD

Design nincs, ahhoz nincs kedvem;P
Este a 20 körös fun race után lesz valami folytatás?Gondoltok rá?Mert ezt az estit inkább kihagynám,mert nem akarok sehova regisztrálni aminek tulajdonképen nem akarok a tagja lenni mert a jövõben is csak fun futamokat tudnék vállalni maximum,ligázás részemrõl teljesen esélytelen,az rsr appom mellet hogy még töketlenkedjek mindenféle más appokkal meg regekkel 20 körért ahol várhatóan ugyan az lesz mint eddig😊nekem ez most nem pálya!De sok sikert mindenkinek!Biztos jó móka lesz!
Ellenben utána ahova már egyszerû földi halandók is beléphetnek,olyan verseny szervezõdik-e mára?Ha valakik rendeznek kérem jelezzétek már felém!Köszi!
Ha tiltólistára tetted, vagy nem engedted ki a tûzfalon a progit állandóra, akkor ez fog történni. (bármelyik másikkal is)
Na, közben rájötte, hogy a Comodo tûzfalam okozza a gondot, ert ha kikapcsolom, mûködik. Talán a frissítés bekavart neki...
Sziasztok! A legutolsó 0.9.11 sz. update óta mindig fekete lesz a kép, amikor elkezdené betölteni a pályát. Ctrl+Alt+Del sem segít, csak az újraindítás... 😞
Van ötletetek, mi lehet a gond? Le lehet amúgy szedni egy update-t utólag?
Köszi.
BooMiller
Sajna most a 3 verzióra szavaztam😞

Ne feledjétek, hogy este 6-ig lehet nevezni! 😉

Assetto után már jóval fapadosabb az élmény a simbin játékoknál. R3e is gyakorlatiag egy grafikailag felpimpelt race injection.
Bezzeg ezelõtt az volt A szimulátor... 😊
Alexease
Kiprobaltam a R3E online-t. Infok ott.
De a lenyeg, hogy a SimBin-nek sikerult felkeszulnie a nyilt szerver kaoszra, van valami ujitas. Ha valaki nagyon kicsuszik, keresztbe all, megall, szembemegy (😄) vagy valami rendelenes versenyszituacioban keveredik, akkor azonnal ghost-ba rakja az engine.
Persze, ettol fuggetlenul normalis hasznalatban lehet utkozni es tomegbalesetet csinalni😄
Amug semmi extra, a vezetesi elmeny sokat ront a dolgon. Plusz a k*rv* lassu engine, sz*r*sig pakoltak extrakkal, nem birja el a regi technika...
alma2
haha megtalaltam, ha hihetek a steam accountjanak, meg ausztralitol keletre egy szigetrol tolta New Caledonia-rol, fix 400-as pinggel.

szerintem

alma2
Mermet David, vagy hasonlo nevu emberke olvassa a forumot?
Tok jo lenne ha 400-as pingfel nem tolna, szivatva ezzel a jonepet...

szerintem

😊

b-type
legközelebb már csak hajnalban, most tökmagozok a párommal 😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Csekkoltam, speedtest 32/5 MB, 13-as pinggel, ennek sián jüónak kell lennie multihoz. Van egy sanda gyanum, hogy irtó gány módon van az a szerver rész megírva...
Idõmérõn dobált össze-vissza a pályán, de versenyen nem volt lag.

Köszi ez jó volt, de még gyakorolni ezt a kocsit, nem épp a legkönyebben terelhetõ. B-típus miért nem jöttél, újra együtt egy verseny, igaz a közeledben nem lettem volna. <#hamm>

Aki tud az tud...
Amúgy nemtom mi lehet, mert már rajtnál is kb a domb tetején voltatok, mire nekem zöld lett. 25/5-ös a net, vagy lehet nagyobb is már, semmi nem fut a háttérben. T monnyon le!