Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi a futamot... 😊
lac coo
Mentek még ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Azt hitte lemaradtal, ujra lett inditva😛
lac coo
Mar megy aki jon aki nem......

oneal1
jöttem volna én is, de sajnos pár napja hulla az alaplapom...remélem holnap meg lesz az utód és újra tudok körözni😊

!Forza Ferrari!

most mi történt?
lac coo
újraindult, 5 perc booking
remélem mindenki ideér addig ...

Alexease
De ha jol latom, mar benne vagy a listaban😊
Alexease
Ha a "laccoo"-t beirod a keresobe kidobja.
De az a legjobb, ha maskor is akarsz jonni, ha megadod az UID-et, es akkor barmikor be tudsz lepni. Az lenne a legjobb, ha minnel tobben benne lennenek.
lac coo
Mar elindult inditsam ujra ? 😊
Lacco fiat akarmi ...

barcalaci84
remek
Ne 3 perc booking legyen mert nem biztos hogy mindenki odatalál..legyen 5 legalább.Mi a szerver név?
Alexease
Eleg vad, kicsit tul mutat mar a realitason😊 <#idiota>
Azok a kanyarsebessegek, mint valami gyorsitott felvetel😄 Valszeg Kunoseknak reszelni kellene a gumin es az aero-n.
ok

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

lac coo
Ha mas nincs akkor en inditom a szervert, remelem birja a gep.
Kilenkor, de harom perc.bookingot berakok azert. Akkor Abarth S1- Mugello, 10 perc idomero es 10 korverseny. Az ugy jo ????

Jelszo : 1972

nem latom szerót

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

b-type
<#eljen><#eljen>
Ez egy nagyon...nagyon beteg kör 😄D
ahogy Fairlane mondta...eszem'szom..
Az elsõ teknõt gyakorlatilag megerõszakoltad <#idiota>, tetszett benne hogy a vége sem lett spórolós, a nagy döngetésrõl a fék, és a kigyors.
Nagggyon beteg kör 😄
Zonda-val mentél már?

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
No, halad ez csak csinalni kell. 😊

barcalaci84
9-tõl én is megyek....
Tomsteel

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

lac coo
En leresztem az elso gumikat, azt jovan, minek ide setup . 😊)

Alexease
Igen, legalabb van valami izgalom😛

En meg vakon a verseny elott 10 seccel kattingattam a setup-on, azert megis belenyuljak, csak az erzes miatt, es skerult a hatso gumit elbaltazni. vegig sotetkek volt, semmit nem melegedett fel, gazelvetelre azonnal keresztbe akart allni😊

Majd este😊 Most mar tudom, hogy az elmentettbol legalabb 4 kattintast vissza kell venni😛
Alexease
En is mindig nemet nyomtam😊
Gondoltam 😊 Hibáztam én is, elõttem is, voltak necc helyzetek a pályára visszatérõkkel.. de így van jól, szeretem ha nem csak én hibázok 😄
A lehetõség rá az jó, de itt most szerintem teljesen indokolatlan volt vagy 3x és nem tudom milyen százalékkal dolgozik a szavazógép, mert én mindig nemet nyomtam 😄
Este mehetünk egy hosszabbat.
Alexease
Kellene erre is allitas, mint a legtobb programban.
Csak az admin tudjun szavazast iditani es/vagy neki kelljen elfogadni es/vagy minimum szazalek felett legyen csak elfogadva.
Sziasztok 9 kor akkor ha jól értem mugello abarth?
Mert megyek!Addig pihenek.
Alexease
Teged terveztelek levadaszni, de ketten is beboklasztak kozenk😉
lac coo
Azt korabban is irtam, hogy ez a szavazas hulyeseg, akkoriban nem engedtek loopolni a szervert, folyton restaltoltak.

Nehezen indult, de egész élvezetes lett 😊 ha újraindították volna megint, hagytam volna én is.
lac coo
Igen estefelé már eltûnnek ezek az emberek ....
fussunk kilenckor egy normális futamot, 8-10 körrel.
Talán a Maszimesek tudnának normális szervert is adni az alkalomra ....

Alexease
Eppen jokor neztem be, talan fel perc volt meg a versenyig.
Ez a szavazosdi vicces, talan 4.-re tudtuk vegig futni a versenyt, a korabbiak negyed-haromnegyed korig tartottak, valaki mindig ujraindittatta😄 Ugy voltam vele, meg egyszer utoljara, aztan hagyom a fenebe, de a kovetkezon vegig lehetett menni😛

Volt 2-3 ismeros ember, ha jol latam.
Meg a szokasos nagyon gyors, kicsuszkalos, az idealis ivre a masik ele visszajovos ember😄

De ahhoz kepest hogy free, nem lattam szandekos utkozest, szembeforgalmat es egyeb idiotizmust😊
lac coo
Mugello .

raczger
Nekem jó.
Most nézem, hogy a szerver mugellon van, viszont itt a topikban egy monzás kép van. Melyik marad?

lac coo
Szerintem maradjon, jó ez, nem szakad szét a mezõny...
Mondjuk olyan 9 felé? akkor tuti ráérek már, akár lehet picivel több kör is ...

raczger
Jövök én is 😊 Kombó marad?

lac coo
Este menjünk már mégegyet , látom most vannak magyarok is, pont lemaradtam 😞((

lac coo
Jah, mondjuk ki nem kellett volna tiltani Fernandot, bar fene tudja mit csinalt megint pm-ekben....

lac coo
En raktam ki sorban aki fekezes nelkul vagta a sikant 😊)
De szavazast is lehet inditani hogy valaki ki legyen rakva.
Jo futamok ezek, dehogy innen senki nem jon azt nem ertem 😊)))
Este jo szokott lenni, gondolom a 12 ev alattiak akkor mar nem johetnek.....

Hát ezek nagy barmok voltak az biztos.
Most mentem elõször úgy, hogy újra lett indítva, de mindjárt többször is.. volt kick-kelés is bõszen (ezek hogy, kinek lehet?).
Mondjuk a pingek is szépek, az elsõ kanyarban kaptam is a füleseket. Annyi hátránya van ennek a pályának, hogy a sikánnal kezdõdik 😄
b-type
Ezen a szavazósdin mindig kikészülök, tegnap, vagy tegnapelõtt éppen fürdök a saját izzadságomban Nord-n, kanyarból ki kanyarból be, amikor pár percenként vétóznom kell hogy be tudjak fejezni egy kört 😊))

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Mivel az AC-ban is érdekelt vagyok, nem gondoltam, hogy mert CARS tulajdonos is vagyok itt nem lehet véleményem. Bocs.

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Volt pár re-start 😄 Tényleg sok volt a lökött ezen a futamon..
Már megbocsáss, de az AC-ról volt szó itt eddig, amíg valaki el nem kezdett CARS-ozni. Na most, ha csak annyi ellenérve van azzal szemben amit mondtam, hogy így a CARS, úgy a CARS az nehogy már az én hibám legyen. Olvass csak vissza! Semmi offolás nem volt részemrõl amíg el nem kezdték egyesek ezt az oviba illõ viselkedést. Szóval igazad van, egy kis önvizsgálat nem ártana.

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

j0nNyKa
maradj a cars topicban légyszives, amit itt csinálsz, az nem hiányzik az ittenieknek
köszönöm

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

OK. De elég sokan vannak innen is, akik, mind a kettõvel szoktak menni.
A végén magadra maradsz. 😄DD

b-type
Nézd, ennek így semmi értelme...mi lenne a lényeg? Az ami a CARS topikban volt amíg Jonnyka rendet nem rakott?
Szvsz kis önvizsgálat nem árt, de ennek az utóbbi oldalnak semmi értelme, csak pörög a topik aztán aki meg benéz hogy mi a fene van az meg 'eggel jön kifele a topikból.

sertrex
Nem a te hibád.

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

lac coo
Ma botrányos, nem tudom mi van ma 😊)))