Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó az😊 engem megvettel a benne irtakkal, úgyhogy a gyógyszerekre se kell már majd miattam koltened 😊
bocs, megint elb...tam a formázást. <#lama>#lama>
Ma és holnap este is a P4/5 Competizione-vel rendezünk Fun futamokat, ma Imola-ban, holnap meg ha akarjátok másik pályán. Emellett nyitottam egy topikot azon [b]addon pályák[b] számára, amik már alkalmas állapotban vannak online futamok rendezésére, kérlek segítsetek feltölteni a listát, további infók itt!
Illetve vki itt javasolta, hogy elõre ki kellene hirdetni az egész heti FUN menetrendet és közzé tenni, nagyon tetszik az ötlet, így jövõ héten már így fogjuk csinálni! Viszont nem szeretném egyedül kitalálni az egész heti menetrendet, mondjátok meg Ti mit szeretnétek... de kérlek ne itt, hanem a fent linkel topikban, hogy ne folyjon szét a téma. Köszi <#worship>#worship>
Illetve vki itt javasolta, hogy elõre ki kellene hirdetni az egész heti FUN menetrendet és közzé tenni, nagyon tetszik az ötlet, így jövõ héten már így fogjuk csinálni! Viszont nem szeretném egyedül kitalálni az egész heti menetrendet, mondjátok meg Ti mit szeretnétek... de kérlek ne itt, hanem a fent linkel topikban, hogy ne folyjon szét a téma. Köszi <#worship>#worship>
rF, VirtuaLM.
Kunosek meg gozerovel torlgetik az AC forumbol a konvertalt palyaknak a linkjeit es listait😉
Kozben akik meg palyat csinalnak, ha jol lattam, tobben most kezdtek MAX-ozni es/vagy rF1 alatti minosegu palyat hegesztenek, 5x5 meteres poligonokkal😉 Tisztelet a kivetelnek!
Persze, jo lennenek minosegi palyak, de mindenki tudja, hogy ha tudnak is szerezni normalis infokat, akkor is modderkent min. 6-8 honap 1-1 jobb palya.
Addig boven jok ezek a konvertek, foleg ha tovabb foglalkoznak veluk, es az editorral shaderezik oket.
Ma mentunk eloszor regi mod palyan, ami erosen felkesz (ninsenek shaderek), de szerintem a vezetesi es verseny elmeny karpotol a dologert😉
Kunosek meg gozerovel torlgetik az AC forumbol a konvertalt palyaknak a linkjeit es listait😉
Kozben akik meg palyat csinalnak, ha jol lattam, tobben most kezdtek MAX-ozni es/vagy rF1 alatti minosegu palyat hegesztenek, 5x5 meteres poligonokkal😉 Tisztelet a kivetelnek!
Persze, jo lennenek minosegi palyak, de mindenki tudja, hogy ha tudnak is szerezni normalis infokat, akkor is modderkent min. 6-8 honap 1-1 jobb palya.
Addig boven jok ezek a konvertek, foleg ha tovabb foglalkoznak veluk, es az editorral shaderezik oket.
Ma mentunk eloszor regi mod palyan, ami erosen felkesz (ninsenek shaderek), de szerintem a vezetesi es verseny elmeny karpotol a dologert😉
Mid-Ohio is nagy kedvenc! A belinkelt képek alapján az sem tûnik rossz minõségûek. Az is Shift konvert v. rF?
simraceseries.com
Bathurst a Világ egyik legjobb pályája! 😊
A videó alapján egész jónak tûnik a konvert (kivéve a fákat).
A videó alapján egész jónak tûnik a konvert (kivéve a fákat).
simraceseries.com
Most hogy van esitor, es nem is bonyolult a shaderezes heteken belul jonnek tucatszam a konvert palyak normalis minosegben.Bar szerintem az ut modellbe bele kell piszkalni ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ez is jónak tûnik:
bár Laci azt írta egy kicsit pattogós volt még...
és õ írta ha road america az jobb
bár Laci azt írta egy kicsit pattogós volt még...
és õ írta ha road america az jobb
Akkor legközelebb Zolderen megyünk .... 😛
Igen, mentem rajta, offlien mukodik.
Ami fent van a banner alatti linken, azokat neztem, elfogadhatoan neznek ki es offline mukodnek.
Ami fent van a banner alatti linken, azokat neztem, elfogadhatoan neznek ki es offline mukodnek.
A Clio kicsit mas kategoria, azzal egyszerubb a helyet😊
Ez az Evora igazabol GT3 kategoria, max nem annyira vad. De teljesen jo.
En sehol sem kapcsoltam kettest, a harmas boven eleg volt mindenhova.
Tobbet lehet veszteni a visszavaltassal (megfogja a motorfek, es ez igazabol meg botvaltos), utana meg a gepeszkedessel a "felesleges" nyomatek miatt.
Ez az Evora igazabol GT3 kategoria, max nem annyira vad. De teljesen jo.
En sehol sem kapcsoltam kettest, a harmas boven eleg volt mindenhova.
Tobbet lehet veszteni a visszavaltassal (megfogja a motorfek, es ez igazabol meg botvaltos), utana meg a gepeszkedessel a "felesleges" nyomatek miatt.
amúgy valaki dícsérte a road america pályát is h az is meglepõen jó kis konvert már most is...azt próbáltátok már?
mastersen egy srácnak írtam ezt és neki sikerült végül😊 :
Illetve van egy másik megoldás, nekem az vált be inkább mikor még thrustmaster f430-cal toltam pár hétig az AC-t...
Controllers ini -ben kellett átírni az egyik értéket 1 -rol 0.3 körüli értékre...
Ezzel a megoldással gyakorlatilag 1:1 marad a kormányzás a.teljes kormanyut végéig...olyan mint egy jól beállított g27)
Szerk:
CONTROLS. Ini -ben a Scale =0.3
Így mehet minden beallitas alapon, és 1:1-és lesz.kb a kormányzás
Valamit allitgattam a kormanyszognel...mintha 900-ra kellett volna rakni játék menüjében, vagy iniben, vagy mindkettõben...
Próbáld.ki a különbözõ kombinációkat Akkor jó ha játékban a kormányod pont annyit fordul mint a kezedben a valódi kormányod... (1:1)
Utolsó pár százalékban térjen el csak a játékbeli és az igazi...
na szóval ebbõl neki sikerült kihámozni😊
Illetve van egy másik megoldás, nekem az vált be inkább mikor még thrustmaster f430-cal toltam pár hétig az AC-t...
Controllers ini -ben kellett átírni az egyik értéket 1 -rol 0.3 körüli értékre...
Ezzel a megoldással gyakorlatilag 1:1 marad a kormányzás a.teljes kormanyut végéig...olyan mint egy jól beállított g27)
Szerk:
CONTROLS. Ini -ben a Scale =0.3
Így mehet minden beallitas alapon, és 1:1-és lesz.kb a kormányzás
Valamit allitgattam a kormanyszognel...mintha 900-ra kellett volna rakni játék menüjében, vagy iniben, vagy mindkettõben...
Próbáld.ki a különbözõ kombinációkat Akkor jó ha játékban a kormányod pont annyit fordul mint a kezedben a valódi kormányod... (1:1)
Utolsó pár százalékban térjen el csak a játékbeli és az igazi...
na szóval ebbõl neki sikerült kihámozni😊
De, Rf2-ben sokat mentem rajta, de ott sokkal barátságosabb volt a Clioval 😊))
Itt ha mellétenném a kormány telemetriát volna kis különbség 😊
A dopmbos részen gaykran alig adtam gázt ketteseben, rögtön fel háromba, mert elforgott volna a fracnba, Jó ez így ilyen rázósan ...
Itt ha mellétenném a kormány telemetriát volna kis különbség 😊
A dopmbos részen gaykran alig adtam gázt ketteseben, rögtön fel háromba, mert elforgott volna a fracnba, Jó ez így ilyen rázósan ...
Ezek tipikus regi Amcsi palyak.
Talaltak egy teruletet, rajzoltak ra egy lehetseges nyomvonalat, mellozve a varazslast, kikerulve a nehezen munkalhato reszeket, es korbetaknyoltak a domborzatot aszfalttal😊 Nem alakitottak a domborzatot a palyahoz😉
Ma mar elkepzelhetetlen, hogy olyan kanyarokat csinaljanak mint Lagunan, itt vagy Barber-en.
Talaltak egy teruletet, rajzoltak ra egy lehetseges nyomvonalat, mellozve a varazslast, kikerulve a nehezen munkalhato reszeket, es korbetaknyoltak a domborzatot aszfalttal😊 Nem alakitottak a domborzatot a palyahoz😉
Ma mar elkepzelhetetlen, hogy olyan kanyarokat csinaljanak mint Lagunan, itt vagy Barber-en.
Atomjó volt 😊 Thx! (nekem amúgy elszámolt egy kört)

Akkor probald ki Barbert😊 Az is dimbes-dombos, klasszik Amcsi cucc;P
AC-hez meg nincs, de mashol tuti van.
AC-hez meg nincs, de mashol tuti van.
En altalaban 2-3 kor alatt megfutom a legjobb koromet, aztan vege. Utana (autotol es beallitasi lehetosegektol fuggoen), mar csak minimalis a faragas.
Valszeg, kicsit elonyben vagyok, en ilyen (Barber, Laguna, LimeRock, Mosport, RoadAmerica, RoadAtlanta, Watkins) palyakon "nottem" fel, ismerem oket, ezeket jobban szeretem, mint a EU GP palyakat, tobbet mentem rajtuk.
Gondolom, te eddig nem sokat menetel ezen a palyan. Nem itt az AC-ben, mert itt en sem nagyon?😊
Valszeg, kicsit elonyben vagyok, en ilyen (Barber, Laguna, LimeRock, Mosport, RoadAmerica, RoadAtlanta, Watkins) palyakon "nottem" fel, ismerem oket, ezeket jobban szeretem, mint a EU GP palyakat, tobbet mentem rajtuk.
Gondolom, te eddig nem sokat menetel ezen a palyan. Nem itt az AC-ben, mert itt en sem nagyon?😊
Jah, nekem meg a gyerekeket rendezni.Majd holnap .....
En is lejebb vettem a vegattetelt, kb ugyanott fogyfunk el.
Bar vegen mar elkonnyelmuskodtem, ezt elviseltem volna meg 10 korig 😊))
Talan ilyen jit meg sose mentem acval....
Elejen neztem, higy mentek 23 as idoket, de most kifacsartad belolem is 😊))
Bar vegen mar elkonnyelmuskodtem, ezt elviseltem volna meg 10 korig 😊))
Talan ilyen jit meg sose mentem acval....
Elejen neztem, higy mentek 23 as idoket, de most kifacsartad belolem is 😊))
Az nem feltartas😊 Ha gyorsabb vagyok, elozzelek meg😛 De annyival nem voltam gyorsabb.
Azert 3-4x egymas mellett fordultunk, kulonbozo kanyarokban, de akkor sem jott ossze😊
Allitottam az attetelen es a szarnyon, a vegsebesseg jobb lett volna, de eppen rovid volt a hosszu egyenes.
Azert 3-4x egymas mellett fordultunk, kulonbozo kanyarokban, de akkor sem jott ossze😊
Allitottam az attetelen es a szarnyon, a vegsebesseg jobb lett volna, de eppen rovid volt a hosszu egyenes.
Wááá ez jó volt!!! Alex letúrt a pályáról 😄D Már szégyeltem feltartani 😊))
mondjuk egy kis fiattal lehet könnyebben tanultam volna a vonalvezetést😊
mert jó kis autó ez , de pályatanulásra valami lassabb ideálisabb szokott lenni nekem...😊
mert jó kis autó ez , de pályatanulásra valami lassabb ideálisabb szokott lenni nekem...😊
Pattog, de eppen annyira, amennyire meg jol esik😉
De eleg egyszeru auto nincs vele gond.
De a palya jo, es most az az egyik lenyeges, hogy mod palyaval is lehet rendesen korozni (szamolja az idot, nincsenek anomaliak es hasonlok). Max kicsit pattog😄
De eleg egyszeru auto nincs vele gond.
De a palya jo, es most az az egyik lenyeges, hogy mod palyaval is lehet rendesen korozni (szamolja az idot, nincsenek anomaliak es hasonlok). Max kicsit pattog😄
Nektek nem pattog ? Nekem rémálom, de igazi gépészkedés, állat 😄DD
Sorry LKaci a kiforgatásért, egy lehelettnyit értem hozzád ....
még most is kacagok😊 gondolom tõlem nem láttad h ott van én meg a visszapillantóba néztem h jajj de rossz irányból akarsz elõzni😊
Jártam már így én is mugellon, néztem is hogy mekkora tuskó már, áll a rajtrácson 😄
Még photoshopolni se kéne, egy keretbe szépen berakni az autót, feliratokat, aztán belinkelni mindenhová. (akár ide a fejlécbe is lenyithatósra)
Semmi gond. Eppen Barca mogott mentem, es nem belulre hanem kivulre huzodtam, es mar keso volt😊
Ja, a full free-vel sajnos az a baj, hogy lazan elofordulnak a 2-300 felettiek. Az mar zavaro.
Ezer bocs, telót kaptam és azt hittem betett a boxba, közbe meg nem..
Nem rossz amúgy a pálya 😊
Nem rossz amúgy a pálya 😊