Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barcalaci84
a ruterben is lehet engedélyezni kéne h a WAN -on válaszolni tudjon a pingekre...Respond to ping from Internet Port ilyesmi vagy hasonló néven lehet a routerben...
barcalaci84
erre voltam kíváncsi...😊
rakd fel a legújabb Java-t...
és mérj úgy egy újat...engedélyezd a böngészõdnek ha kéri...
Pingtest.net: Pestre, ping 10ms, jitter 1ms, packet loss-t valamié nem mért sajnos.
Amúgy most játszottam, a pinggel nem volt gond mikor ketten voltunk a szerveren, játék közben 11-et látam.
Viszont, netes játék alatt nem volt olyan anomáliátok, hogy a virtuális kormány néha megakadt pár tized másodpercre a képernyõn? Meg nagy ritkán mintha az ffb is kb ennyi idõre elment volna boré. (ez most új tapasztalat 😊)
barcalaci84
csak egy sima tesztet pingtest.net-en Budapestire...
az egyik értékre kíváncsi vagyok...😊
Hova pingeljek?
barcalaci84
reméljük így is marad...😊
mentem én is Jackal-lal már elég sokszor úgy h minden rendben volt...
aztán legközelebb megint repkedett...
amúgy a 14-es pingje kifogástalan lenne... de tegnap volt h 2284 volt...
és 14 -es pinggel is ott ragad sokszor a rajtrácson másodpercekig...
ezt se láttam még senki mástól...
barcalaci84
ha 50-60 emberbõl csak 1 embernél jelentkezik a probléma, akkor szerintem az a valószínû h nála van a gond ....
ha minde3nki szembejön az autópályán akkor valószínû h én vagyok az aki menetíránnyal szemben hajt...😊
Most futok Jackal-lal a maszim szerveren, most semmi gond nincs. a pályán volt/van végig.
lac coo
De ha más játéknál jó a nete, akkor valami csak itt van ,ami szerencsétlen véletlen folytán összeakad a gépével ,rendszerével .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

barcalaci84
anno a masterses serveren is vele fordult elõ hasonlóan...
és õ nem csak h lagol , hanem a pálya felett repked, illetve egy fekete pontként villódzik a levegõben számunkra...😊
lac coo
Mas stervereken is laggolsz ?

barcalaci84
lehet h kókányul van megoldva...de:
mivel mindig nálad fordul elõ, ezért biztos h nálad nem stimmel valami nettel vagy géppel...

Kunos nagy áttörésrõl beszél a netkóddal kapcsolatban...meglátjuk...de nem hinnék benne h ez gyógyír lesz számodra...
egy pingtestes képet rakj már be légyszi... kiváncs i vagyok valamire...😊
lac coo
Most nálam is csinált olyant, hogy elszállt a kormány, se ffb se kormányzás az autó meg ment a világba, és letette ablakba. Sose láttam még ilyent .

Este meglátjuk, kijavítottam a kormányt, majd délután valakivel letesztelem a szerveren. De nekem rohadt gyanus hogy az AC kódja/szálszervezése van kókányul megoldva, mert más játékkal eddig nem volt gond multiban.
barcalaci84

freejoin-nal bármikor be tudtok csatlakozni http://www.kegetys.fi/freejoin/freejoin122.zip

a serveren az esti futamok ideje alatt TILOS a restart...
torrentet kapcsolja ki mindenki😊

pálya letöltése:http://www.racedepartment.com/downloads/blackwood.2639/download?version=3907

Maszim TS: 87.229.108.129:9987
Jelszó: maszim
TS szoba: ASSETTO CORSA
alma2
Ja te a lotusrol beszeltel?
A lotus elevennel, automata kuplunggal pillangoval is, ha picit magasabb fordulatszamon valtasz vissza kanyarban, mar dobja is a segget. Szoval ott sem mindegy mikor valtasz.Az automata kuplung nem csusztat semmit sem. Sot valamelyik kocsinal, siman szarul mukodik pl amikor 3-bol 4-be valtasnal is repul az auto, ha nem veszed el a gazt.

szerintem

barcalaci84
nekem nem izzadós a kezem 😊
lac coo
No holnap megnehem majd, remelem a tobbi kislotust is megfickositottak kicsit... 😊

lac coo
Mozgo váltó, plussz oculusrift !! 😊)

lac coo
Amúgy rosszul tudom, hogy azt a bõr bevonatot csak kesztyûben illik használni, mert gány lesz az egész ? 😊

Alexease
Mozgo valtohazzal eleg expert a dolog😊
lac coo
Fényképezd le, így nem tudom elképzelni.

barcalaci84
ja, ez a ragasztós dolog nem jött be😊
mozog a H-váltó mint a dög...😊
nem nagyon sikerül így eltalálni a sebességekete😊
lac coo
Én se vezetek ilyent, de attól még a játékban lehet tetszetõsebb 😊
Nem is érdekel igazából milyen, ha jó akkor jó, még ha totális tévedés az egész akkor is .)

Alexease
Igazam sose lesz, csak akkor, ha igazabol is vezethetek egy ilyet😄DDD
lac coo
Nekem az tûnt fel, hogy mintha könnyebb lett volna egy 50 kilóval 😊
A huplik simán arrébb rakják irányból, régebben nem volt ilyen .
De lehet igazad van , jobb lesz ilyennek .

Alexease
A GRID-be teljesen felesleges, az tipikus pillango-ketpedal jatek😛
Korozgetni poen, de mint verseny/karrier hasznalni eselytelen😄
barcalaci84
amúgy a másik probléma szerintem az volt ma h a serveren lévõk közül szerintem jó néhány embernek nem volt alkalmas a gépe arra h 18-an legyünk a serveren...

holnap visszaállítom 15-re...
Alexease
Megneztem ezt a Lotus-t masik palyan, ahol rndesen lehet tesztelni, mert azert Monza nem egy teszt palya jellegu valami😊
Igazabol nincs vele gond, kicsit at lett hangolva. Nyomatekosabb, izmosabb a motorfek, ovatosabbban es kesobb erdemes visszavaltani. A gumi erzekenyseget is kicsit szettoltak, jobb a meleg, neccesebb a hideg.
Igy egyutt a harom, foleg fektavon, kanyarba, hatsotengelyen kellemetlenebb.

De nem rossz, valszeg jobb is, sak szokni kell. Nem lehet olyan durvan tolni neki, ami jo dolog.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Most nem irom, hogy amiatt kicsit jobban szettolodott a valtok/pedalok kozti kulonbseg, mert mar uncsi😄DDD

lac coo
Nem mintha ott használnám mert minek, meg néhol olyan rövid a féktáv, hogy ember nem gyõzi azt H váltóval 😊

barcalaci84
Az a baj h oké h valamikor 13-as pinged van... De utána 10 perc múlva 2284 (ezt megjegyeztem) 😊
Alexease
Azert itt is szoktam melle valtani vagy keveset kuplungolni, pl. a mai Lotus versenyen is sikerult😊
De teny, hogy itt a hajtas lanc meg nem az igazi.
Persze a GRID hez sem nagyon erdemes hasonlitani, mert az meg csak effektezett😄D D legalabb nem annyira buta mint korabban, es jo fun versneyeket lehet vele menni😛
lac coo
Hát én nem tudom, nálam hetente egyszer van 😊
Ráadásul utána semmit nem kell csinálni mint újból megnyomni és beugrik a sebességbe. Ott kuplung be ki üresbe és elölrõl az egész 😄

no mindegy, csak érdekességnek mondtam .

barcalaci84
Ne viccelj már😊
Minden körben van szinte olyanom h nem veszi be a sebesseget,mert nem nyomtam eléggé a kuplunggot...
lac coo
Amúgy ott nehezebb menni kuplunggal, itt szerintem kicsit kamu a kuplung, ott sokszor nem sikerül a váltás, itt mindig 😄D

logi nem tervez valami uj csucs kormanyt kiadni?

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Nabazz, asszem megtaláltam a hibát, bár még nem 100%, de holnap este letesztelem 😊
Álmomban se gondoltam volna, hogy a kormányom lesz a ludas... Billentyûvel most 3x mentem fel a szerverre, stabil 13-14-es pingel, kocsik se reppkedtek. (igaz tömeg se volt már)
lac coo
Aris unatkozott, és huzogatta a csúszkákat 😊)
most egy darabig ilyen marad, mert elbuliznak Nordon 😊)

Alexease
Amig elottem ment, nalam sem volt gond Jackal-lel. Pedig volt hogy szinte a lokharitojat toltam;P
Nekem ez a Lotus csak teszt volt, regen mentem vele, mar az elso kornel furcsa volt, inkabb csak allitgattam, azert is indultam hatulrol.

A Ferrarival nem volt gond. Erzesre az is kicsit mas (ami normalis egy keszulo programnal), de mivel a kezelese is sokkal egyszerubb, azt lehet tolni batrabban😊
Persze azzal is sikerult egyszer megcsipni a fuvet, es mintat venni a falrol;D
A grid az ám átveri az ember érzékeit.<#eplus2><#nezze>
lac coo
Nem. A sokat mentem vele, azt jelenti, hogy rohadtkurva sokat, pontosan tudom milyen volt 😊

alma2
Vagy a sok gridezes kicsit megkoptatta az emlekeid, nem? :p

szerintem

Nálam Jackal nem lagolt, meg sem mukkant 😊 mentünk is egy darabig együtt Alex, Jackal meg én, de sikerült mindig eldobni valakinek 😄 Ez is izgi volt a srác palánkról vissza kettõnk között éppen elment.. ilyen van 😊

barcalaci84
Jó bocs,én úgy éreztem h azt akarod sugallni h a mai anomáliáknak a freejoinos ki-belepkedeshez lenne köze...
lac coo
Tényleg piszkálta,semmi súlya nincs az autónak.
De hogy ez az átvágódós, 15 éves gumit honnan szedte ? 😊))
A dashmeter cuc meg megint akadozik, anélkül nekem felejtõs az egész .😊)

Alexease
Jogos volt, nincs vele gond😊 Foleg ezzel a freejoin-nal, igy azert illik figyelni es beleszamitani hogy megy a verseny meg ha nem is verre😛).
Alexease
Ha elolvasod megegyszer, rajosz, nem itelkeztem (technikai iromany volt) es joinlag-ot meg sem emlitettem😊 Ami jelenleg nem lehet, mert elore fel van toltve minden😄
A freejoin miatt a szerver oldalon valtozott ez az, ott lehet kavaras.
oneal1
tényleg szoktak jó futamok lenni pl multkori ferrari és abarth hungaroring.

de megfigyeltem, hogy 1 vagy 2 ember tuti nem fog belépni majd a bajnokság szerverére😄

!Forza Ferrari!

lac coo
Na ezt megnézem, azt az autót nagyon szerettem, teljesen jó volt .

Alexease
Igen, a TE szervezesedben inditott szervernel most voltam eloszor, de korabban azert mentem jonehanyat😊 Es igen, vannak jo versenyek, de ilyen es hasonlo dolgok mindig elofordulnak: rajtbalesetek, elso kanyar, kilokes, kicsuszas, leszoritas, ultra-optimista kifekezes, palyarol visszaboklaszas es hasonlok.

Gondolom foleg elorol szoktak indulni? Probald ki kozeprol es hatulrol😊