Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezert is irtam, ha nem mond le magatol, es nem tortenik az amit irtam, teljesen felesleges erolteni, mert az uj hazigazda fog szivi, mert szandekosan, meg tobb alreggel fognak visszajonni flame-elni. Ma mar meg sem lehet fogni, mert notebook-rol nyomja a masik reget, de ma mar sok helyen van telefon, tablet es hasonlok.
Felolem szavazhattok, ha kell en is szavazok, de en igy biztos nem vallalom be😉
Szerintem, itt le is zarhatjuk, mert normalis megoldas ugy sincs😉
De ha lesz szavazas, szoljatok, akkor benezek oda is (aztan begyujtom az 1-200 minuszt😄).
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"Ha a topic látógatóainak többsége nincs megelégedve a házigazdával, és ezt kinyilvánítják, akkor nem gond házigazdát cserélni. Ha a többségnek megfelel a mostani házigazda, akkor marad, és a kisebb csoport vagy elfogadja, vagy távol tartja magát. "
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Jelenleg a progi alpha, meg nem jelent meg, sokmindenrol nem nagyon lehet beszelni, nincs nagy veszteseg😉
Bar multkor (1-2 honap utan, mert ujrainditotta mindig a gepem😛) ujra mentem vele nehany kort, es sokkal jobb lett mint korabban. Vezetesre es hasznalatra is. AI-val, huzosabb palyan, valtozo napszakkal es idojarassal (eso is volt) 40-60fps kozott ugrat. Korabban egyedul, szarazon, full minimimon is 15-20fps volt!
De a leglenyegesebb, hogy minimal kompromisszummal, de elvezetes volt vezetni (2-3 autot probaltam csak, gozom sincs a keszultsegi allapotukrol, nem is erdekel, nem maszok bele a tesztelesbe, meg ha az lenne a celja, akkor sem😛 Nincs idom😛)
Valszoninuleg nagyon jo lesz, koszonhetoen Bell-nek es foleg hogy PC-n volt az alapfejlesztes a teszteles. Persze, vannak meg bena dolgok, foleg menukezeles a gamepad miatt, de remelem megoldjak😉
Egy-ket honapja ra sem neztem a topicra. Nincs szuksegem meg tobb minuszra, csak attol a csapattol
De elobb-utobb szukseg lesz a topicra😉
Talan az utobbi idoben jobb lett, amiota a modi kipucolta es rendett rakott. Hogy kesobb mi lesz, nem tudom, talan, remelhetoleg, valoszinuleg megunjak es elfelejtik. Esetleg jonnek az uj konzolos nextgen extra-csicsa cuccok, ezt lefikazzak es visszamennek😊
De ha nagyon lenne mirol beszelni, es valoban alkalmatlan a topic, hulyen hangzik es nagyon gaz, de akkor kell nyitni egyet a "Sajat Forumok" reszben, es azt bereklamozni. 5-10 ember van max, mivel keveseknek van meg a progi.Ott nincs moderacio, aki nyitja, az iranyit😊
A modellek jok (valszeg Forza), igy van rendes kulso-belso meg ami kell. De egyszeruen kepesek igy kiadni, ami "majd nem jo", de "meg sem kell" 😊 Talan ha meglenne a keszito(k) oladala (ha van egyaltalan), lehetne latni mennyire komolyan foglalkoznak vele. De felo, ezek es meg nagyon sokminden igy marad:/
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
DE
A Seat Ibiza VR5 Turbo az nagyon hangulatos! 😊
Na aki csinálta az kb. sejti milyen az amikor egy bődület súly/lóerő arányú UTCAI autót pályára visznek 😄DD
A fék az lófsz, és nincs is állítási lehetőség (nagy piros pont!), az egész autón érezni hogy a lóerő köré építettek mindent, bárki is húzta fel ezt az autót, a felsorolt beépített cuccok sztem kb. azt adják amire lehet számítani.
Az autó egy ratyi a pályán,... amilyennek lennie is kell, totális átépítés nélkül.
Szerintem nagyon hangulatos, a féktáv az annyi, semmi 50méteres tábla 180km/h-ról...
A kanyarbemenet és kijövet, nem könnyű, mert minél több az erő annál egyenesebben megy az autó (FWD sajátosság), és 100%-s turbó mellett van erő.
Szal féket korán venni, ívet választani, kanyarközepeket át kell gurulni, és csak laposan lehet nagy gázzal kijönni.
Sztem nagyon hangulatos, az F40-től vártam ilyesféle hangulatot, meg is lepődtem hogy ettől a turbós Ibiza-tól jött. belső nézet, tiszta feeling.
<#eljen>#eljen>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro
Harom napot kinlodtam mire megtalaltam a kormany ala dugott, kitakart kapcsolot 😊)))
Ebben ilyenek nem hiszem, hogy lesznek, ezen a teren eleg elvetemult volt az nkp.
Mondjuk a kocakasra fekezett gumi ffb az johetne ide is.....
Pl. a Lotus 98T-nek, ami eleg izmos darab (0 fordulaton 100LE 😄), vannak erdekessegei: alapjarat, 1-es fokozat, hagyni felgyorsulni gaz nelkul. Kuplung be, aztan lassan fel, es ugy megfogja a hajtas lancot, hogy blokkolnak a hatsokerekek, es mindent elengedve, kepes 2 masodpercig oldalra csuszni-sodrodni😊 (Az utolso 2-3 build/patch-ben nem neztem, lehet mar javitottak!)
A hazigazda egyszerunek tunik, mert csak torolgetni kell, de nem az😉 Nagyon szeles az a hozzaszolas-sav, ami nem torolheto, ami nem fuggetlenitheto a tobbi hozzaszolastol (hogy megmaradjon az egyensuly), igy szandekosan szet tudjak szivatni a topic-ot (foleg alregekkel), ha nagyon akarjak.
De ha van ra igeny, a mostani hazigazda valoban nem akar vele foglalkozni es leadja (a kiturasbol csak megtobb gond lenne), es a jelenlegi "foszereplok" el tudjak fogadni, hogy teljesen kulon legyen a PC es a Konzol reszleg (elfogadva a masik reszlegben talalhato velemenyeket, kritikakat, atjarogatas es beszologatas nelkul), akkor persze bevallalom.
Kipróbáltam a 3-s Golfot mert hajtottam MK3-s GTI-t (igaz 8 szelepest), arra jó volt hogy lemérjem kb. 1 másodpercet lehet bukni egy GenTrack pályán, ha kb. úgy váltok ahogy tudok a valós autónál, szemben a kétpedál használattal (nekem pillangóm nincs, mert sz@r az egyik kapcsoló), sima botváltózva
Mondjuk rF2 után eleve úgy álltam neki, hogy tojásokon gyorsítok ki, mert mindmeghalunk ...😊
Biztos nem tökéletes, béta vacak még ...De ahhoz képest nagyon jó .
Nem ártana ha ott is lehetne csevegni a játékról és rendes közösség épülne nem 2-3 emberből állna + oltogatásból és ellenfröcsögésből...
Tehát ha lehetséges akkor vállalnád-e?
Illetve hányan támoganák hogy a CARS topikba is Alexease legyen és ott is rendesen lehessen beszélgetni?😊
Köszi!
Az elejen elkezdtem gyujtogetni a cuccokat, de egy ideje lealltam vele, semmi ertelme. Ennyi idom nincs ra, nem is eri meg, hogy gyujtogessek, teszteljek, masoljak, aztan meg figyeljem a frissiteseket.
Kunosek masodsorban a modolassal akartak nepszeruek lenni, ezert is egyszerusitettek a dolgokat, ami eleg jol sikerult. De ehhez kicsit komolyabb engine is kellene (jobb vedelem a warez ellen, komolyabb kodolasok).
Most mar van mod-tartalom is, nekem mindenre lecsapni, elobb-utobb kialakulnak a normalisabb, igenyesebb csapatok, es lehet tudni mivel erdemes foglalkozni.
Valamilyen minositest lehet talalni ezeknel? Vagy ami jo az ugyis felkerul a racedepartmenthez?
d:\Steam\SteamApps\common\assettocorsa\content\cars\corvette_c6r\data\power.lut
Autokat itt is talalsz: https://www.youtube.com/user/beingy/videos
http://www.racedepartment.com/downloads/categories/assetto-corsa.1/
"Nulla tenaci invia est via"
szép kilincselés, az autó hangja meg brutálisan jó 😊
"Nulla tenaci invia est via"
GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro
Letöltés
(ha vót má akkó bocs)
Azt lehet tudni, hogy miért kellet így szét b***ni az egész fórumot? Eddig volt olyan, hogy új témák baloldalon lent. Most sehol nem találom.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
24-es serveren 90-100 fps van mostmár ,pedig hdr-t nem használtam , most a post proces-t viszont igen, ráadásul magas értékeken...
csak kiváncsiságból megnéztem online 52 fős !!! serveren Lemans-ban 55 fps