Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A vsync intezi el, hogy minden frame klappoljon. Nelkule mikor jon a kepernyofrissites, akkor beteszi az eppen keszulgetot. Eredmeny: tores, mikro akadozas. A limiter is tudna ilyet, de hiaba teszem 59-re vagy 60-ra, nem olyan jo mint a vsync.
Forzabol jovok, na ott ismeretlen barmifele micro stutter, micro akadozas, az rock-solid 60fps, de annak meg mas baja van.

ez is egy erdekes tema majd kiprobalom:
http://www.reddit.com/r/assettocorsa/comments/1umf8e/having_trouble_catching_slides_try_this/
lac coo
Alex, nem lehet valamit csinálni azzal,. hogy a beviteli mezőben a kijelölés más színű legyen ? ez a szürke alapon szürke eléggé szivatós 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Sima limiter.

Amúgy szerintem ne agyalj ezen, játssz vele 😊
De azért azt tudd, hogy a vsync éppen azért van, hogy ha sok az fps azt szűri le frissítés számához, szóval igazából nem is értem mit mondasz ...
Kevés fps-t meg végképp nem nem emeli a vsync ...😄

Nekem az a frame limiter valamiert nem javit eszrevehetoen, a vsync-et meg egyaltalan nem potolja.
vsync a kiraly, csak ugye az mindig kesleltet picit.
vagy azt mondod, vsync+framelimiter? azt egyszer regen neztem, akkor nem javitott, majd megint megnezem.

a felbontasok nalam ketszer vannak, es 60 helyett 59Hz van mindenhol, ez mitol lehet, es melyikre kell allitani a kettobol? gyanitom, mindegy.
Utoljára szerkesztette: Thread, 2014.08.14. 21:43:56
lac coo
Nekem is volt input lagom, lekorlátoztam ajátékban 60 fps-re, és eltünt .

Az a koze, hogy 200-nal mar nem kell a nagyjabol toresmentes kephez. Most kb. 180-at tud ha egyedul vagyok, az mar jo, ki lehet kapcsolni a vsync-et. Igy mar majdnem eszlelhetetlen az input lag. 60fps mar eleg lenne, ha mindig annyi lenne. de az sajna 1-2 kepet bevar valahogy, nem veszes, jol megcsinaltak de eszlelheto.
Utoljára szerkesztette: Thread, 2014.08.14. 21:37:53
lac coo
A vsyncnek mi koze a 200 fps hez ? 200 ??? 60 fps-nél már nem maradsz le semmiről szerintem 😉
Szerver beallitastol fugg, meg lehet adni hany kereket engedjen kimenni .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.08.14. 21:09:20

A felbontasoknal miert van minden ketszer?
A versenyen buntetlenul le lehet menni negy kerekkel a palyarol?

Azt mar latom, hogy versenyhez a legdragabb proci kell, hogy meglegyen a 200fps, h ne kelljen a vsync. Nalam vsynccel is mar rossz mert leesik 60fps ala. Q6600 GTX660
Első futamról pár kép.. (illetve az az egy amelyiken jelen voltam, mert itt villámlik mint a fene, úgyhogy inkább kihúztam a kormányt, a többi éghet) : )

Az ideális ívért folyik a harc 😄
Nekem az nincs fent, mégis szar...

www.smart-bus.hu

Ha valaki kezd beleorulni egy ilyenbe, akkor torolje le az F1 HUD appot a HDD-rol, a python konyvtarbol. Nem kell hogy fusson, megis elb@ssza.
Nekem csak fel napom ment ra.
Dehogynem... 😄

www.smart-bus.hu

Nem frusztral senkit esetleges akadozas az ACban, ami regen nem volt? En majdnem oprendszer sikalasig jutottam.
Maradjunk annyiban,hogy erőteljesen szánalmas az egész.....Nagyjából ezért nem akartam regisztrálni náluk,mert nekem is ez jött le...meg egy kis arrogancia.

Egy rövidebb versenye a Corvette DP-vel, elég jó érzés vezetni, gyors, bár néha azért megvadul 😄
barcalaci84
az nem gond, nem is szervezünk egymásra ez meg van beszélve...ha szerveznek akkor nem hirdetünk fun-t...ahogy vasárnap is ők szerveznek
csak a kritikát nem bírják😊
ragaszkodnak a 39 perces futamhoz és megkérdeztem h miért nem igazítják a futamtávot a replay hosszához, aminek tapaszalatait fe lehetne használni bajnokság indításához...
, nyári tesztbajnokság szervezése stagnál... logot nyernek ki mert az a legfontosabb😊
mondjuk biztos érdekes lesz a log , hisz a tervezett futamukon végig se lehet menni , mert nem fér annyi benzin a KTM-be😊
persze értenek hozzá hisz évek óta ezzel foglalkoznak, és csak bosszantani akarom őket ha megjegyzem a hiányosságokat a szervezésben...

OTT bántót szerintem nem írtam, nem is lett törölve semmilyen hsz-em...
Mert "spammeled" a versenyeidet és sokkal többen vannak gondolom a maszim szervereken esténként mint az övékén... 😊
Nekem még nem volt ilyen nyolcasba váltüs fagyásom. Viszont a Ferrrariban a belső nézet úgy le van ültetve, hogy gyakorlatilag nem látom az utat a kasznitól...
barcalaci84
ezt a hivatalos FB-n találtam:
"Handling and Dynamic model - RSR Nurburg and Assetto Corsa share an exclusive garage: BMW M3 E30 and E92, Lotus Exige S, Elise, 2 Eleven, McLaren MP4-12C, together with Nissan GT-R, Toyota GT-86 and many other cars that will be included in Assetto Corsa's garage."

Toyota-t eddig nem jelentették be, de úgy néz ki ahhoz is van licensz😊
United Sportscar

Engem ez a projekt nagyon felizgatott.
barcalaci84
de a motor sérül csak...
viszont server oldalról van kikényszerítve h mindenkinek ugyanúgy sérüljön...
ha 50 %-lenne , akkor 2X annyira lehetne gyilkolni annak aki a menüben lejjebb veszi 100%-ról...
"100%-os mechanikai sérülés"
Nem csak a motor tud sérülni még?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Talán a követkevő update-ba javítják majd.
barcalaci84
ja én az újat még nem próbáltam...
csak a merci első verzióját raktam fel eddig...
Bannoltak?ÁÁÁ-hogy ezen miért nem csodálkozom!?!?<#taps>
Nem nekem teljesen független a váltástól a Mercádes eléggé sokáig birta mielőtt befagyott de ez attol függ melyik mercivel megyek a ferrari-al kimentem monzára a célegynes végéig nem jutottam már kifagyott.
barcalaci84
nem akkor fagy ha felváltasz 8-ikba? valami ilyesmit olvasgattam mikor kijöttt...
mondjuk nálam akkor se fagy, bár sokat nem mentem vele...
Sziasztok.
Valaki megtudná nekem mondani hogy az F1 mod miért fagy ki állandóan? Az alapjátékot nem rég telepítettem újra. Csak az F1 mod kijelző app-ja van fent. Kocsik közül a Shelby és a gp2 mod is tökéletesen működik. De az F1 még gyári pályán is kifagy.
barcalaci84
valaki kiírhatná ezt masters fórumba is, mert onnan is szoktak jönni páran esténként...
engem onnan bannoltak mert nem vagyok szimpatikus (vagy legalábbis szabályt nem szegtem így elég furcsa 😊 )...😊
barcalaci84
ESTI FUN RACE SZERVER:

MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ:hun

KEZDÉS: 2014.08.14. 20:00 QUAL | RACE: 10 perc | 8 kör FÉRŐHELY:20 PÁLYA: Blackwood 0.9.9 AUTÓ: BMW E92 s1

blackwood 0.9.9

a serveren 100%os gumikopás, 100%-os mechanikai sérülés és 100%-os üzemanyagfogyasztás lesz...
a pálya tapadása időmérőn 90 %ról (+-2%) kezdődik és folyamatosan javul majd kicsit... a verseny végére talán meg lesz a 100% tapadás ha sokan leszünk
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.08.14. 07:32:09
lac coo
Szeptemberben meg dlc, spa val 😊?)))

Augusztus végefele lesz csak új patch, ha lesz...
barcalaci84
Mivel nyaralnak, ez nem olyan meglepő
alma2
persze kepet konnyu kitenni, de mar 13 napja nem toltottek fel semmi betat a teszteloknek, en ezen aggodok inkabb 😊

szerintem

Szerintem nem lehet, mert nincs alternatív billentyű a fel-le kapcsolásokhoz.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Sziasztok!

Azt hogy lehet beállítani, ha lehet egyáltalán, hogy a kormány váltó és a H váltón a szekvenciális is aktív legyen egyszerre? (G25) Valami ini piszkálással, vagy nem tudom. Valahol olvastam már róla más szimulátornál.
Asszem a gyári Nord textúrákra egy rossz szavunk se lehet. 😊

Az igaz ferfi az F1-et is H valtoval nyomja. 😊
barcalaci84
akinek bejöttek az e30-as csapatások és akar jönni tesztbajnokságra vele az írjon pm-et...
(nem a bannerban lévő ligák szervezik) de hamarosan indul...
barcalaci84
logi profilerben legyen 100% az ffb strength

játékban ffb gain-t csökkentsd
addj 20 30% filter-t ...
a többi meg legyen 0-n
barcalaci84
ESTI FUN RACE SZERVER:
MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ:hun

KEZDÉS: 2014.08.13. 20:30 QUAL | RACE: 10 perc | 8 kör FÉRŐHELY:20 PÁLYA: Mugello AUTÓ: Ferrrari 458 s3

a serveren 100%os gumikopás, 100%-os mechanikai sérülés és 100%-os üzemanyagfogyasztás lesz...
a pálya tapadása időmérőn 90 %ról (+-2%) kezdődik és folyamatosan javul majd kicsit... a verseny végére talán meg lesz a 100% tapadás ha sokan leszünk
Firerock
Hogy tudnám azt kiküszöbölni hogy hosszú egyenesekben a gyors autóknál ne kezdjen el iszonyatosan rángatni a kormány? Nem tudok egyenesen menni és szétveri a kezemet? G27.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Jó volt ez a mai kombó!Köszi a versenyt srácok!Ktm Norbival nagyon jó kis üldözésem volt,csak sajnos elfogytak a körök😊Holnap nem nyomunk egy Mugello -Ferrari 458 at?Vagy pl egy Ktm -Aosta?
Első kör... bmw-k a szélrózsa minden irányában... : )
barcalaci84
Már e30 van...
Mikor vált a szerver?Az eredeti kiírás szerinti autó van!
lac coo
A seatot beszavahatnatok valami hu osebb napra, ilyen hosegben nem visz ra a lelek, hogy belesuljek a szekbe 😊))
De az jo auto, ketszees gumikopassal volna erdekesseg .....😉

barcalaci84
Sima e30 lesz...ahogy tegnap...
(gyorsan betoltottem a tegnapi entry listet 😊
Sima legyen akkor!Nehogy a dtm!,mert eret vágok.Utálom azt az autót.